Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joshua

The Witch's Yarn

http://www.indiegala.com/game?game_id=58d274a13d1011e4bda8f72cd26561ad
  • Joshua

The Campaign Series: Fall Weiss

http://www.indiegala.com/game?game_id=a2235da13d0f11e480adfbea098b3e53
  • Miserius
    Vubec nechápu co myslíš, najdi v okolí nějakýho člověk a ať to napíše normálně za tebe
  • Chim
    Díky za reakci. Já tě i docela chápu. Mě můj zobák taky nějak narostl, ale dokážu se ho ve vhodných okamžicích zbavit a mluvit normální češtinou. Mezi "svými" se bavím nějakým způsobem, ale před kameru bych s tím nešel. A myslím, že není tak těžké se umět "přepnout" do normální češtiny pokud chci.

Jen tím chci říct, že:
    1) Pro někoho to zní hrozně.
    2) Mrvíte jinak docela pěkný jazyk.
    3) Napomáháte tomu, že z děcek rostou lidi co ani neumí svůj vlastní jazyk.

Třeba v FC to ještě beru, protože tam je to spíš taková debata kamarádů u jednoho stolu a tak mi to přijde relativně přirozené. Tady je to ale (alespoň pro mě) fakt hnus.

A trvám na rovnici :D, že pražština = cool dialekt pro vaši cílovku. Děcka bohužel pražštinu už berou jako standart. Ostatně myslím si, že kdyby tvůj zobák byl brněnský/slezský/valašský, tak bys v tom pořadu určitě brněnsky/slezsky/valašsky nemluvil.
  • Shadowplay od nvidie
  • No ve vvysledku jde o takovej podivne kockopsi projev. Ani spisovne ani hovorove... Jinak vazne nemate ve svym okoli nekoho, kdo by byl schopnej udelat alespon trochu koukatelnou grafiku?
  • janchor
    Před natáčením pilotu jsme řešili, jestli mluvit spisovně, nebo tak, jak mluvím normálně. Volba padla na přirozenej projev. Po ohlasech jsme z něj ubrali směrem ke spisovnosti, nicméně fakt nejde o cool-dialekt pro nějakou cílovku.. takhle mi prostě narostl můj pražskej zobák.
  • Chim
    Dávám ti bod a jedničku s hvězdičkou k tomu. Pokud ještě chodíš do školy, tak že dávám paní učitelku pěkně pozdravovat.
    ------
    Ale můžeme si myslet, že jsem to video shlédnul s pocitem přezíravosti, takže... je to vlastně z mojí strany v pořádku *1*.
  • ringmancz
    když už tedy opravuješ cizím lidem příspěvky, tak se nejdřív podívej na svůj. shlédnutí se takhle nepíše
  • Chim
    ... starýé, dobrýé... Když už tedy.
  • nekromant33
    Prosím, když tam uvádí, že čísla jsou aktuální a dohromady neodpovídají ani prodejům z roku 2011, kdy Rockstar sám zveřejnil, že už v té době bylo prodáno 27,5 milionu...
  • Jack1947
    Aha, Steam overlay takže všem to jezdí co mě to akorát vytěžovalo CPU chvílema tolik že se nedalo hrát, no on sám Steam mi vytěžuje CPU - nevím čím asi že se v hodně skupinách nebo hazí ty své akce každopádně po chvíly mívám 90+% aa už jsme to řešily tady a došli jste k závěru který je nesmysl že mám pc zasekané... Což je nesmysl... ale to je fuk.
  • Výborně, flash filtr je jasná volba. *1*
  • Warriosparky
    PicPick
  • Divím se, že tě tam ten FPS counter neruší, osobně bych s ním hrát nemohl. S nahráváním videí souhlasím, ale na to se původní diskutér neptal... Jak psal Kozy: na obyčejný típání screenů bohatě stačí Steam. Většina her má steam overlay integrovanej, tak proč zapínat další aplikaci.
  • Draken69CZ
    Já bych doporučil MSI Afterburner (funguje i na jiných GK) je free a umí to samé co FRAPS + máš kompletní přehled o GK.
  • Jack1947
    Viděl si, celý nebo si jen pročetl diskuzi... ? Kdy to chodí (v kolik hodin) , že bych na to příště taky mrknul. To se zaměřuje jen na jednu věc tedy Sims dneska a jindy zas něco jiného hmm takže dneska by to pro mně beztak moc nebylo no.
  • Miserius
    To víš, až tam bude popíjet whisky a vzpomínat na starý dobrý časy tak už si přijdeš dost dospělej co? *2*
  • Chim
    To, že bude na kameru mluvit nespisovně a záměrně bude kazit český jazyk cool-dialektem a dokonce na toto téma házet rádoby vtipné hlášky, docílí pouze toho, že ho bude pár dalších puberťáků obdivovat a několik méně inteligentních existencí ho možná virtuálně poplácá po zádech jaký je to super borec. My ostatní se jen podivíme nad tím, kam ten svět spěje a jdeme dál.
    Jak říkám... nejsem cílovka.
  • Kozy
    Ptal se na obyčejnej screenshot, jestli to umí víc věcí je irelevantní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit