Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Brzdi frajere ta je moje, jen o tom ještě neví :D
  • nekromant33
    Protože VGChartz je velice spolehlivá stránka, co se zejména prodejů PC titulů týče...
  • God-of-War
    Jj, ta je sjízdná:).. Nejlepší byla při hraní P.T.
  • God-of-War
    22 milionu kusu se prodalo na ps2 a asi milion na kompu... taky bych se s tim neparal. *3*
  • ucho
    takže nikdy
  • “...yes, porting the game into next-gen consoles is something that we are considering (among other platforms as well, such as Mac, Linux), but for later when the game will be close to its completion. There are other priorities for the team now and we are trying to focus just on them.”
    Po opusteni early access to je velmi pravdepodobne.
  • Nevíte jestli vyjde space engineers ina Ps3 ???
  • Jack1947
    To je tedy co říct naštěstí bylo na pc "nenáročné" esnb series mod co grafiku změnil (aut a efektů) k nepoznání CJ zůstal stejný jen více ozářený. Tedy + určitě ty mody. V tom je pc zatím nepřekonané.
  • Vyváženost X360 verze hry Destiny se již podařilo narušit aplikacemi pro neomezenou munici a peníze.

Na PS2 měl dokonce padák i animace.
  • Jo, je to nepochopitelné, že je takový problém přidat ke hrám možnost nastavení vlastních kláves a podporu myši. Ale klávesnice+myš je sice standardní ovládací periferie PC, ale ne her, stejně jako PC není standardně herní zařízení. Tahle kombinace na některé hry není vhodná, ať se PC hráči staví třeba na hlavu. Potom to vede akorát k tomu, že se nadává na zkažené porty, na špatnou kameru ap. přitom právě s gamepadem tyto problémy často mizí. Na většinu strategií a FPS nebo hry s potřebou rychlého a přesného zaměření je myš bezkonkurenční.
    Mimochodem, teď hraju první Assassins Creed a narazil jsem na opačný problém, v úvodním menu mi nefunguje gamepad. Nepátral jsem po řešení, jedná se jenom do fáze výběru profilu, tak to odkliknu myší, ale je to také divné. Potom už jde všechno přes ovladač.
  • nekromant33
    A ta Doskočilova reakce :D

to ne....
  • C-BEAM
    grafika na PS2 je nepochybne vymazlenejšia ... otázka je či nevie alebo či im to nestojí za tú námahu.
  • ucho
    mně se náhodou grafika na PC celkem líbila. přišlo mi to v té době v poho a lítání letadly a ježdění na kole po venkově bylo super. z té oranžové tolik odvařenej nejsem, ale ty odlesky by podle mě v té době počítače neutáhly (v tom rozlišení, dohledem a objekty na scéně). tak to holt zjednodušili. jako jo, je škoda že při vývoji nemyslí na budoucnost. potom musí vycházet remaster edice :)
  • Obě verze vypadaji strašně. San Andreas mělo na svojí dobu naprosto neuvěřitelně hnusnou grafiku. Akorát se řeší jestli ten hnus vypadá v oranžový líp.
  • WhySoSad
    Hlavně že má PS 2 červený slunko, graficky je na tom co se týče textur, rozlišení a detailů PC několikanásobně líp :D
  • Draken69CZ
    R-e-n
  • to srovnavani grafiky už je trapny, koho zajima hledat nejaky odlesky
  • https://www.youtube.com/watch?v=jY3LcF-EwPo&list=UUGjJeemd7Fsn4zh0nxmFxeQ

Na YT jsem narazil na toto zajímavé video, kde je srovnání grafiky GTA SA PS2 verze s PC. Výsledkem je to, že GTA na PS2 je po stránce efektů na tom lépe než PC verze. RS asi doopravdy neumí udělat pořádný port na PC. Nevím, jestli jsem si to nevyložil špatně...
  • neznáte nejaké dívčí letsplaery na yt?
  • Draken69CZ
    Já jako šovinistický prase a hov@do nechápu jak na ní mohl někdo, bez pohrůžky smrtí, dobrovolně vlíst.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit