Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Tak na srovnání bych si asi počkal no:) I když si myslím, že to bude vypadat "stejně", tak už u předchozího dílu je vidět rozdíl oproti pc vs konzole.
  • Veskoslav
    Napadá mě akorát Fallout.
  • hledám

Ahoj. Hledám jednu hru, kterou jsem hrával na střední, ale zaboha si nemůžu vzpomenout na jméno. Svět byl myslím po jaderné válce a začínalo se s jednou postavou. Vše se ovládalo z ptačí perspektivy a postupně jste měli těžší a těží úkoly, ale přibývalo i postav, které jste ovládali a každá z nich měla určitou specializaci. Společnost ovládaly náboženské frakce a mělo se postupně zjistit, co se vlastně stalo. Díky za každou radu
  • Ano to vim. Notre stoji uplne stejne jako PC verze. Jen mi vrta hlavou jaky bude ten graficky rozdil.
  • Veskoslav
    Ono je také vzít v potaz jakou edici si chceš pořídit. Cenově se třeba Notre neliší podle platformy, ale ty další už ano a rozdíl může dělat až 500.
  • Zdravim, planuji koupit PS4 a premyslim nad koupit AC: Unity sberatelky. Nevim ale jestli ji mam koupit na PS4 nebo PC. Ovladani bude podle me na PS4 lepsi. A co se tyce grafickeho rozdilo, nevim. Neni uz nekde nejake srovnani? Nebo to bude stejny jak PC verze? Predchozi dily AC jsem si kupoval jen na PC tak nemohu posoudit.
    Dekuji za odpoved
  • Johnny

Pokud se Vám stává, že grafika The Sims 4 se po chvilce hraní rozpixelovatí, pořiďte si originálku a problémy zmizí.

Rada nad zlato pro piráty *1* *1* *1*
  • Veskoslav

Planetary Annihilation Launch trailer

https://www.youtube.com/watch?v=E_D3DiTaeB8
  • jindra.veliky
    ten urcite huli travu *4*
  • Tilwaen
    Sledoval jsi reklamní kampaň na Xbox One?
  • Protože to je teďka móda...
  • fabzfia112
    Dotaz, proč se tolik nadává na Xbox a celkově na Microsoft?
  • WhySoSad
    Shadow of Colossus, příp. ještě ICO, velkej souhlas
  • Draken69CZ
    Prostě MAMRD
  • God-of-War
    No tak dobre no...:D
  • God-of-War
    Tvuj nick k tobe dokonale sedi.
  • Kozy
    Tak sandbox nebo open world?
  • ringmancz
    Unfinished Swan a Shadow of Colossus, příp. ještě ICO
  • Psychotic
    Přečti si znova příspěvek, na který jsem reagoval, prosím.
    Ano, Demon's Souls a Na Ni Bůhvíco jsou pro velice omezenou cílovou skupinu,
    Killzone, Folklore, Gran Turismo, Dead Nation, Flow a Heavenly Sword jsou průměr,
    Lair a Beyond nejsou ani to,
    Flower a Journey jsou umělecké hry, to taky není pro každého.
  • Miserius
    Tys tu bleskovku nepochopil...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit