-
x360ce.exe je co? Ve složce hry to není...Aha: Xbox 360 Controller Emulator https://www.x360ce.com/
-
Já teda nevím, ale i kdybych ještě hrával jenom na kompu, jako dřív, tak kdybych si chtěl něco na konzolích zahrát, bych teda spíš obětoval ty 2 litry za použitou PS3 anebo 4 litry za použitu PS4.
Fakt by se mi nechtělo čekat X let, než bude emulátor funkční, odladěný a pojede i na horších PC, abych nemusel mít i7 a 1080. -
proc bych mel kupovat PS
-
2:31 fps ? :D nebylo by lepší PS4 :P jo já to ještě před 2 nebo 3 lety dopařil na PS3 supr hra až bude LOU2 kupím PS4.
-
PC- The Last of Us [Comfirmed]
https://cdn.discordapp.com/attachments/272875751773306881/429829260774080512/unknown.png -
GTA IV - bug a seřízení na gamepadu
Tak pokud máte problém s takzvanou drunk camera, tak věřte, že se dá opravit. Hru mám legálně koupenou a nainstalovanou, ale z nějakého důvodu jsem tento bug musel zažít vždy po 10 minutách hraní hry. Říká se, že se tento bug týká jen warez, ale to není pravda. Aby jste se mu vyhnuli, je třeba hru zapínat z LaunchGTAIV.exe místo GTAIV.exe.
Další věc, na kterou jsem dnes přišel, je zajímavější. Kupodivu GTA IV má jeden velkej problém, kterého jsem si nikdy předtím nevšiml, a to ten, že triggery u gamepadu ve funkci plyn/brzda se chovají jako tlačítka - nelze u auta udržet konstantní rychlost menší než maximální. Jde to vyřešit a to pomocí x360ce.exe, kde si to navolíte. -
Fenix, jeden z co-op velitelů do Starcraftu 2 je do 2.4 zdarma k vyzvednutí jako dárek k oslavám 20. výročí SC světa.
-
Co to meles? ;)
Nic z toho co pises nezmizelo, porad je to tady. A klidne i tady na Games, jeden-dva clanky jaro nedelaji. -
Dulezita byla hlavne "new weapon" pomlazka a zlata vejce, kdyz mame ty Velikonoce. Proto na updatu makali do noci, horko tezko ho dodelali a prvni co bylo, ze celou hru zase totalne rozbil. Teda rozbil jeste vic, nez rozbita byla, coz uz by clovek rekl, ze ani neni mozne. ;)
A samozrejme, na konzolich bude novy patch az tak za 14 dni, kdyz to dobre pujde, tam udela pomlazka a vejce taky hodne parady, v dubnu. Kingdom Cum proste stale bavi. ;D -
Přesně jak jsem říkal. PC hráči otestovali a nám už to vyjde rovnou s touhle opravou *5*
-
dnes vyšel patch 1.4.1
Fixed various errors due to obsolete data having been published as part of 1.4. (e.g barber shop not working, issues with quest progression in Baptism of Fire & Question and Answers) -
Mám jenom GTX 960 (4GB) a 12 GB RAM a první, čeho jsem si všiml po updatu na 1.4 byly ostřejší a prokreslenější textury. Bylo to vidět třeba hned na chalupě, kde Jindra bydlí. Tys to testoval na čem?
-
neviděl, srovnávat kvalitu podle videa na youtube je dost zavádějící.
-
no a viděl jsi to video? Já bych je rád za to pochválil, ale to nějak nejde, když je tam nulový rozdíl
-
že vydávají i takováto zkrášlovadla, bych jim vůbec nevyčítal. prostě část týmu se může věnovat i vývoji dalším směrem. všichni vývojáři stejně nemají dost znalostí na to, aby něco konkrétního zoptimalizovali.
-
KC:D
Vávrovci vydali nový patch 1.4. Klasika, zase tu máme na Steamu dlouhá vlákna, kde hráči dávají info o dalších problémech. Ale chápu, že na bugy a optimalizaci není čas, důležité byly nové, krásné HD textury, které posouvají zážitek zase dál. Tady srovnání textur:
https://www.youtube.com/watch?v=QWtrI-5_FtA -
Ber to pozitivně. PC hráči nám to otestují, a kdyby tam byla nějaká tragická chyba, Warhorse ten update stáhnou z toho certifikačního procesu na konzolích.
-
jednoducho si pomôžem slovami klasiky "to zas bude v alejích nablito" :D
živo si viem predstaviť, ako by trhalo žilky jedincom na oboch stranách barikády. -
Reklama 3dfx z roku 1994
Chtěl bych vidět ty reakce, kdyby s něčím podobným dnes přišlo AMD nebo Nvidia *1* -
Včera jsem v diskusi s kamarádem o stavu české herní žurnalistiky musel uznat, že za poslední léta došlo ke zlepšení. Konečně se v recenzích píše o technickém stavu hry (!) a sem tam už se zohledňuje i v hodnocení (!!). Konečně se v recenzích píše o mikrotransakcích a dalších praktikách, které ze zákazníků tahají peníze (!) a i to už se sem tam zohledňuje v hodnocení (!!). A hlavně vznikají články, za kterými je vidět n.o.v.i.n.a.ř.i.n.a., jako je například článek o problémech s vydáním Kingdom Come: Deliverance. Jako člověk, který toho (nejen tady) už hodně zažil, můžu mladším kolegům jen poblahopřát, že nezažili dobu, kdy herní novináři šli na ruku vydavatelům a nad nářky hráčů nad mikrotransakcemi, day one DLC, špatným technickým stavem hry apod. mávali rukou nebo se dokonce veřejně ušklíbali, jako by ti hráči byli otravní potížisti. No... dneska už se neušklíbají. Už to samo je pokrok.