Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Nechapej me blbe, me to taky vubec nezajima, kouknul jsem se na pribeh kterej me celkem bavil a tim to pro me hasne. Ale ze tu nadavaj na dobry hry ze jsou zkonzolovately a najednou se jim tohle libi..
  • Já si to třeba s chutí zahraju, až klesne cena na polovinu - plnou pálku dávám jen za srdcovky.
  • prudislav
    No jelikož je to "Quick Time Event: The Game" opravu mě to neláká
  • Draken69CZ
    No a když už tak to stejně stáhnem.
  • Miserius
    No, tak stejně pc hráči nehrajou takle konzoloidní hry ne? Obzvláštně místní
  • Tak alespoň budou moci PCčkáři opět honit čísla a chlubit se, že jim to na kompu za 30 litrů jede ve 4K zatímco na konzoli za 10 litrů to ve 4K nejede.
  • ringmancz
    to je smutný, když je největším lákadlem na hru 4K
  • prudislav
    vypadá že to asi yblo součástí dealu Cryteku s Deep Silverem - tzn. že na tom byli asi hodně špatně
  • Jazz

Ryse

Prepare for the rebirth of Rome – Ryse is coming to PC this Fall with 4K support!
    *1* *1*

http://crytek.com/news/ryse-son-of-rome-is-coming-to-pc
  • No já ti nevím, v čem je ten combat tak moc jinej? Teda kromě toho, že nepřátelé neznaj běh, útok v pohybu a další věci, který jsou potřebný k tomu, aby hráče aspoň jednou pořádně trefili...
  • Pilgrim66
    Novej Gun? To by byla úžasná zpráva, Western her je tak málo...
  • Pilgrim66
    Vypadá to super. Jediný věci co jsem si všiml je, že když používá tu fire staff tak je tam šílenej FPS drop (a ty plameny ani nevypadaj nic moc) a že když ten paladin boss točí tu sekeru kolem sebe tak mu prolítne tím trámem.

Jinak takovejhle combat style měl mít Skyrim.
  • konzoli nechci. zatim :D
  • .) jasný jasný pořádnej display musí bejt. Já jen kdyby někdo měl dobrej tip na kterym to bude šlapat a bude mít vše se vším všude jednoduše řečeno nadupanej :D abych měl co v práci dělat xD
  • Tady máš pořádnou konzoli a vys*r se na hraní na telefonu.

http://herni-konzole.heureka.cz/sony-playstation-4-500gb/
  • Huh, Bachův blonďatej brácha :D
  • Pilgrim66
    Asi na každym novějším, ale upřímně bych nevybíral mobil podle toho který hry na něj půjdou, ale spíš podle velikosti displeje, rozlišení, velikosti samotnýho telefonu, foťáku, velikosti úložiště apod.
  • no já to mám na steamu a tam lokalizace není
  • Jazz
    Cože?
    Vždyť před měsícem psali, že Neversoft skončil.
  • Mass Effect galaxy a Infiltrator

konečně výplata a starej mobil tak tak drži pohromadě :D tak pokud by mi někdo poradil na kterým by se to dalo super hrát tak pls radte radte :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit