Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Xbox One se v Číně začne prodávat 23. září za cenu 3699 RMB (= 12350 Kč). Hry pak vyjdou (v přepočtu) od 330 do 830 Kč.

Ta cena her ? :D
  • Prace pro holice na 2 min...
  • Jo té hře by prospěla spíše humorná atmosféra *1*
  • Tilwaen
    Jich tam zůstane méně, než jich vyhodili... Celkem síla.
  • MickeyMutant

Herní server GameSpot zasáhlo hromadné propouštění.

Video killed the radio star
  • prudislav
    já ve dvojku celkem věřim jestli se jim povedou vylepšení ve stylu AC1->AC2.
    Jo jasný bylo to přehypovaný ,ale zas tak špatný jak se snaží cpát lidi co skočili na lep hypu a byli zklamáni to zas není!
  • prudislav

Spekulace: Děj Watch Dogs 2 bude zasazen do města Camden v New Jersey.

mám dojem že už i na twitteru potvrdili že to bude lokace pro T-Bonevo DLC co vyjde na podzima a ne novho dílu
  • Veskoslav
    Tak já mám originál z roku 2010 a ten má tu mrtvou ochranu s omezeným počtem aktivací:)
  • Jesper666

Obrazem: První fotky Agenta 47 z připravovaného filmu na motivy herní série Hitman.

Ne ne ne ne...Jednička byla hrozná, dvojka bude evidentně stejná, otřesný herecký výběr pro Hitmana. Otřesný. Naprosto. Filmové studio by si mělo koupit hodně velký trezor, do kterého ten film pak zavře.
  • tonnymontana

mesto

Tak urcite na tom vydelaj zeleny ale me by nedonutilo zadne mesto si zakoupit "nejoriginalnejsi hru milenia" :D
  • tonnymontana

zvuk

Mno ja nevim zda bych to poznal myslis ze jako klasickej fanousek filmu poznam studiovej zvuk? nikdy jsem nemel moznost to nekde otestovat:)
  • Lukyz
    Technický chybky co byly při vydání jsou už dávno vyřešený, jediná změna oproti původní verzi je chybějící "piss filtr"

http://www.pcgamer.com/2011/09/22/deus-ex-human-revolution-mod-augments-visuals-lighting-improved-fist-chisels-shinier/
  • ja som kupil kompletku Stalkerov pred 2 mesiacmi v akcii na GOG, a neviem o com pises :)
    no DRM
  • Downgrade asi jen v barevným tónování (odstranili ten nažloutlý filtr), jinak si myslím, že jsou tam změny k lepšímu.
  • Vojtzech
    Když už konečně vybrali herce, co nemá obličej jak mílius, tak mu nechaj vlasy... z bláta do louže :-D
  • Obrazem: První fotky Agenta 47 z připravovaného filmu na motivy herní série Hitman.

Prace pro maskera na par hodin. Postprodukce prace na nekolik tydnu. Prvni film byl spatnej tak ten dalsi bude taky no *4*
  • No skoro rok po vydání není 1.75 zase něco až tak extra zvlášť když chvilku po vydání vyšla 1.50
  • Ne
  • shefield2

Obrazem: První fotky Agenta 47 z připravovaného filmu na motivy herní série Hitman.

Jestli ty vlasy nesundají nějakým zázrakem při postprodukci, tak to bude solidní šaškárna. *7*
  • Atlus pracuje na třech doposud neodhalených projektech.

Pokial sa nemylim, tak jeden z nich by mal byt remake Etrian Odyssey 2 (tak ako remakovali jednotku - vid Millenium Girl Untold).

Druhy by mal pravdepodobne mat (aspon) pracovny nazov 'Asraga Adventure Chronicle' - to si teraz prednedavnom v Japonsku Atlus zaregistroval (to by mala byt ta nova IP co sa spomina v clanku).

O tretej sa nevie uplne nic, ale pokial by som mal tipovat tak to bude nejaka SMT hra (Persona asi nie ale vedel by som si predstavit ze pracuju bud na pokracovani main SMT serie, alebo na nejakom novom spinoffe. Aj ked osobne by som chcel Digital Devil Sagu 3 :D)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit