-
LG nebrat, po pár zkušenostech bych od této firmy už nic nekoupil (monitor se podělal, TV jsem přesunul do ložnice jako uspávadlo, protože se na ní udělaly hnusné fleky..) Vyřešil bych to TV od Samsungu a k tomu klidně nějaký levný domáci kino, které má optickej vstup. Tak to mám já a funguje to bez problémů jak na PS3, tak na PS4 přes optickej kábl. Mám 40" Samsunga a sedím tak 2 metry od TV a je to v pohodě, ale na větší vzdálenost bych určitě volil úhlopříčku o něco větší. -
Paráda!
-
aha aha, ps4, ten bajecnej stroj, na kterej tu za skoro rok vyslo asi 10 recenzi a kdyz nepocitam multiplaformni tituly, tak s prumernym hodnocenim 5/10? tak potom chapu, ze cekate na nejakou faceliftovanou soap operu jak na smilovani bozi *5*
-
Obrazem: V Portal 2 je ukryta zpráva v binárním kódu, která zní: "Kde je třetí epizoda?".
Provokatéři *1* nicméně je docela sprosté oznámit třetí epizodu a pak o ní x-let mlčet a nechat herní skvost nedokončený a s házet bobek na fanoušky.... -
Bude :)
-
Osobně s tím nemám zkušenost, ale občas co vidím kdo všechno prodává elektro a jediný co ti řeknou je ať si přečteš specifikace tak bych na to nespoléhal, kouknou televize 5.1 repráky 5.1 a řeknou ti že je to ok.
-
Vzhledem k tomu, ze oba hned vidime ze to nejde tak by mohli *1* Staci rict typ televize a repracky a preci mu to kazdej kdo tomu rozumi rekne
-
Nevěřím že ti po telefonu hned řeknou jestli půjde tohle s tímhle přece jenom tam maj hromady zboží.
-
Proč do czc nezavoláš? Přímo se zeptej na telku a repraky co chceš koupit. S těma cos psal to ale nepujde
-
Má optický audio výstup takže musíš mít repráky který mají optický vstup a to ty repráky který jsi tady někde zmiňoval nemají.
-
sry, ze znova otravuji, ale..u teto TV http://bit.ly/1qeWr4g je v popisku uvedeno:
Dolby Digital Plus/DolbyPulse/DTS Premium Audio 5.1
což znamená, že by měla podporovat 5.1 repráky, ne? -
Capcom chce zkrátit vývojový cyklus nových dílů svých herních sérií.
My víme, protože úplně stejná bleskovka tu už jednou byla, dejme tomu třeba tak půl roku nazpátek. Už by to chtělo nějaký oznámení RE7. Vím, že za rohem je Evil Within, ale já chci v jedný hře Leona, Chrise, Claire a Jill. -
To já bych si vzpomínky právě že vymazat nechtěl. Ta natěšenost, že se blíží něco velkého, nový trailery, obrázky, blížící se datum vydání, vyzvednutí kopie v obchodu, cesta domů, zapnutí PS3, klídek, vypnutej zvonek a mobil, zatáhlý žalužky, zavřený okna, rozkydnutá zadnice v křesílku, koukání na velkou televizi, kde nabíhá "A Naughty Dog Game" s úvodní melancholickou obrazovkou s krásnou hudbou a pak už jen "New Game". Ach ty vzpomínky, a přitom je to jen rok nazpátek.
Ano, tohle jsem prožíval. Každý má něco. *5* -
Pokud tu televizi nemá někdo doma, tak ti stejně těžko poradí, jestli bude vhodná. Pokud jde o obraz, nejlíp uděláš, když vyrazíš někde do obchoďáku a koukneš na různé televize v reálu. Jenom pozor, aby tam neběžela jenom nějaká demonstrační videa nebo bluray, ideálně i klasické TV vysílání. Samozřejmě se dá něco potom doladit, ale zázraky už s tím asi neuděláš. Pokud jde o úhlopříčku, musíš se řídit podle toho, z jaké vzdálenosti na to budeš běžně koukat. S tím souvisí ale i rozlišení zdroje obrazu. Klasické digitální vysílání neběží ve fullhd a čím blíž, tím víc si budeš všímat vad, u filmů/her ve vysokém rozlišení je zase doporučená vzdálenost kratší, ideálně tak, aby velká část zorného pole byla obrazovka. Potom jde také o to, jaké máš doma možnosti umístění, pokoj nenafoukneš. V obchodě se ti bude zdát třeba 32" mrňavá, zvlášť když bude stát vedle větších úhlopříček, doma po rozbalení bude "větší" pokud nejseš zvyklý na větší třeba z obýváku. Já bych to bral jako rozumný základ, pokud to nebudeš mít víc jak cca 2-2,5 metru od sezení. Ale už je to na hraně, kdy se dá uvažovat o větší, dnes bych osobně neuvažoval menší než 42", pokud pro to není opravdu důvod nebo prostorové omezení. Na větší se snadno zvyká a pokud nebudeš mít jasno a budeš váhat mezi dvojicí velikostí o řád od sebe, ber tu větší. Ale zase ne velkou obrazovku za každou cenu, abys nekoupil nějaký neznačkový šmejd. O parametrech obrazu se kupodivu nikde moc nedočteš, jako to je třeba u monitorů, ale nějaká hodnota třeba odezvy tě nemusí trápit,stejně papír snese všechno a realita je jiná. To řeší jenom hráči na PC a raději berou rychlejší odezvu než kvalitnější obraz. Nevím, jestli se u televizí dělá klasický TN panel (tomu bych se vyhnul), nebo je všude IPS ap., což ti přinese lepší pozorovací úhly a s tím související otravné změny barev, při změně pohledu nebo posedu před televizí. Určitě bych volil matnou obrazovku nebo nějakou antireflexní úpravu. Ty lesklé hrůzy sice mají na pohled hezčí barvy, ale odrazy jsou hodně blbé, zvlášť ve dne, kdy to můžeš mít jako zrcadlo. Vstupy/výstupy si musíš rozhodnout podle potřeby, jenom pozor na to, že u některých výrobců můžeš narazit na obdobné televize (stejný panel, stejná kvalita obrazu a paramatry), které se budou lišit písmenkem v označení. Většina obchodů ti řekne, že to značí jenom trochu odlišný design (třeba jiný ráměček, barvu, stojan), což nemusí být pravda a rozdíl může být právě v konektorech. Toto byl případ třeba Samsungu, kdež jsem ho kupoval před pár lety.
-
Pěkná náhoda, včera jsem se bavil s kamarádem že je škoda, že nemam tu věcičku z Men in Black abych si každý den mazal pamět a hrál The Last of Us *1*
-
12,5 cm celkem málo je.
-
12,5 cm na úhlopřícce není zas tak málo.
-
Problém bude cena, za 7 tisíc sotva seženeš klasický bedny propojený drátem (Logitech Speaker System Z906). Jinak pokud by ti stačili zadní satelity bezdrátově (el. napájení tam teda být musí) tak existují Logitech Z-5450, ale ty už se u nás neprodávaj zkusit bazar. Pak je tu Auna YC-5.1Cinema-WG, ale to jsou sloupy to asi na poličku nedáš.
-
Tak tu bych bral všemi deseti.
-
bo by ho to vydráždilo natolik, že by musel vyhodit úspory za PS4.