Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    Mým názorem jsem samozřejmě neříkal, abys s tím přestal a podobně. Však děláš něco, co tě počítám baví, takže tak. Jen já holt tvůj posluchač nebudu. Toliko můj názor :)
  • ucho
    Tak 8 eur není moc, když člověk ví, že by hru hrál hned. Samozřejmě pokud by hru koupil jen do šuplíku, tak je to v dnešní době bundlů dost.
  • To už na tu temnou kobku je ne?

Nic ve zlém... jsem docela zvědavý zda-li se ti podaří překročit svůj vlastní stín.
  • WhySoSad
    Však já to beru, proto jsem psal 100 lidí... *4* Nechtěl jsem se tady zase dohádat, o tom to nebylo...
  • WhySoSad
    Sakra, to neslyším zrovna rád :D Je to fakt takovej záhul ?
  • WhySoSad
    Díky, po vydání jsem to podle prvních recenzi hned zavrhnul a odložil to "na někdy"... Po všech těch bundlech a slevách jsem nějakej rozmlsanej, že mi je i 8E nějak moc *1*
  • WhySoSad
    Díky *3*
  • ucho
    No to si musí každý rozhodnout sám, jestli mu to za ty peníze stojí. Někdo by hru nevzal ani zadarmo, někdo by za ní dal klidně 20 eur. Hra má rozporuplné recenze a hodnocení není zrovna vysoké. Mně osobně se gameplay líbí. Za těch 8 eur bych to vzal, kdybych věděl, že se ke hraní v brzké době dostanu, ale teď mám rozjeté jiné kousky, tak ještě počkám. Pro někoho ale může být těch 8 eur zajímavých, ta hra byla zatím poměrně drahá.
    Nuuvem má jako měnu brazilské realy, zkratka BRL, tedy pak je konverze v googlu jednoduchá.
  • ringmancz
    brazilský real, 1 je asi 9 korun
  • WhySoSad
    Stojí to za těch 8 éček ? Jo a ještě jedna věc mě zajímala, v jaké měně jsou na nuveem ty ceny, už jsem to chtěl několikrát přepočítávat ale nikdy jsem nezjistil co je to za měnu...
  • Kozy
    Jdi do toho, už kvůli bossům, jsou těžší než cokoliv v normálním DS2.
  • WhySoSad
    Pár desítek ? Ale takhle je to všude a u všech :)
  • ucho
    Víš, kolik lidí sleduje Polepšovnu štěstí? Já chápu, že ty máš na svůj projev jiný názor, ale co kdybys nechal ostatní svobodně rozhodnout, co si o tom myslí oni, a nesnažil jejich názor vyvracet...
  • Kolik lidí se opravdu na tvá videa dívá do konce?
  • ucho
    "jen si rád poslechnu něčí názor a ne jenom bezpředmětnej hate"
    myslím, že jsem ti řekl pouze svůj názor. nechápu, proč se mi ho teď snažíš vymluvit a přesvědčit mě, že se v něm pletu. těžko mi můžeš vymluvit, že mi není pro videa tvůj hlas příjemný, protože mi přijde monotónní a neznělý. máš rovnou napsat, že si rád poslechneš jen děkovačky...
  • WhySoSad
    No to vůbec ne ! *1* Vždyť to je na youtube úplný nic... Ale jen nesouhlasím s tím, že to je taková tragédie, kdyby byla, tak na to ty lidi nekoukají
  • Miserius
    Teda, mě přijde že ty děláš z tvojich 5.5k nějakou armádu :D Až budeš mít 10x tolik můžeš si začit trošku vyskakovat
  • ucho

Deadfall Adventures (Steam)

Asi zatím nejnižší cena, 8 eur
    www.nuuvem.com.br/produto/1380-deadfall-adventures
  • WhySoSad
    Myslím, že kdyby to bylo tak šílený, tak se mrcasím někde v temné kobce se 100 odběrateli...
  • Pethulla
    Vzal jsem si DE:IW.
    Děkuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit