-
Mým názorem jsem samozřejmě neříkal, abys s tím přestal a podobně. Však děláš něco, co tě počítám baví, takže tak. Jen já holt tvůj posluchač nebudu. Toliko můj názor :) -
Tak 8 eur není moc, když člověk ví, že by hru hrál hned. Samozřejmě pokud by hru koupil jen do šuplíku, tak je to v dnešní době bundlů dost.
-
To už na tu temnou kobku je ne?
Nic ve zlém... jsem docela zvědavý zda-li se ti podaří překročit svůj vlastní stín. -
Však já to beru, proto jsem psal 100 lidí... *4* Nechtěl jsem se tady zase dohádat, o tom to nebylo...
-
Sakra, to neslyším zrovna rád :D Je to fakt takovej záhul ?
-
Díky, po vydání jsem to podle prvních recenzi hned zavrhnul a odložil to "na někdy"... Po všech těch bundlech a slevách jsem nějakej rozmlsanej, že mi je i 8E nějak moc *1*
-
Díky *3*
-
No to si musí každý rozhodnout sám, jestli mu to za ty peníze stojí. Někdo by hru nevzal ani zadarmo, někdo by za ní dal klidně 20 eur. Hra má rozporuplné recenze a hodnocení není zrovna vysoké. Mně osobně se gameplay líbí. Za těch 8 eur bych to vzal, kdybych věděl, že se ke hraní v brzké době dostanu, ale teď mám rozjeté jiné kousky, tak ještě počkám. Pro někoho ale může být těch 8 eur zajímavých, ta hra byla zatím poměrně drahá.
Nuuvem má jako měnu brazilské realy, zkratka BRL, tedy pak je konverze v googlu jednoduchá. -
brazilský real, 1 je asi 9 korun
-
Stojí to za těch 8 éček ? Jo a ještě jedna věc mě zajímala, v jaké měně jsou na nuveem ty ceny, už jsem to chtěl několikrát přepočítávat ale nikdy jsem nezjistil co je to za měnu...
-
Jdi do toho, už kvůli bossům, jsou těžší než cokoliv v normálním DS2.
-
Pár desítek ? Ale takhle je to všude a u všech :)
-
Víš, kolik lidí sleduje Polepšovnu štěstí? Já chápu, že ty máš na svůj projev jiný názor, ale co kdybys nechal ostatní svobodně rozhodnout, co si o tom myslí oni, a nesnažil jejich názor vyvracet...
-
Kolik lidí se opravdu na tvá videa dívá do konce?
-
"jen si rád poslechnu něčí názor a ne jenom bezpředmětnej hate"
myslím, že jsem ti řekl pouze svůj názor. nechápu, proč se mi ho teď snažíš vymluvit a přesvědčit mě, že se v něm pletu. těžko mi můžeš vymluvit, že mi není pro videa tvůj hlas příjemný, protože mi přijde monotónní a neznělý. máš rovnou napsat, že si rád poslechneš jen děkovačky... -
No to vůbec ne ! *1* Vždyť to je na youtube úplný nic... Ale jen nesouhlasím s tím, že to je taková tragédie, kdyby byla, tak na to ty lidi nekoukají
-
Teda, mě přijde že ty děláš z tvojich 5.5k nějakou armádu :D Až budeš mít 10x tolik můžeš si začit trošku vyskakovat
-
Deadfall Adventures (Steam)
Asi zatím nejnižší cena, 8 eur
www.nuuvem.com.br/produto/1380-deadfall-adventures -
Myslím, že kdyby to bylo tak šílený, tak se mrcasím někde v temné kobce se 100 odběrateli...
-
Vzal jsem si DE:IW.
Děkuji.