-
chyba
-
The Division
http://whatifgaming.com/the-division-developer-insider-we-already-downgraded-a-few-things -
7 days to die
Ahoj, je to vážně taková pecka, jak jsem se dočetl? Nikde o tom moc nevidím psát... -
Já uvažuji nad Rock of Ages. Za 2 euro by to možná šlo. Víc nemám. *15*
-
Tak tuhle slevu jsem asi propásl a 10 už je na mě moc *9* *1* Zrovna Rage mě láká, už jsem ho málem koupil na X360 ve slevě, ale nakonec jsem si řekl, že by byla škoda nemít to na PC
-
Já zatim jenom Rage :)
-
Ubisoft slibuje, že v jejich budoucích hrách naleznete rozmanitější postavy.
Takze nejdriv pestrejsi postavy... a pak uz zase radeji nezainvestuji do zenskych postav. -
Steam
Jak jsem se na ty slevy těšil, tak jsem si zatím nic nekoupil, buď už to všechno mám, nebo je ta sleva na moje zřejně židovský geny příliš malá... *1* -
Předplaťte si games.cz bez reklam...
hehe já nemusím...AdblockPlus :) -
Tak přece jen. První 'zbytečný' nákup proběhl včera (21/06/14) večer. Enslaved: Oddysey to the West za € 4,99. Sice mi na to bude asi jenom sedat virtuální prach, ale co kdyby *1*
-
EA doufá, že s titulem Battlefield Hardline přiláká hráče GTA.
Hehe to snad nemyslí vážně :D -
*1* No Steam zatím nic moc ... 30 € za Wastelands 2 nedám ani náhodou . Uvidíme jestli se poprsí s ARMA 3 :/ .... Spíš beru Humble bundle ... za 6 € slušný pecky (které jsem chtěl)
-
1) hrabou jen do svých knihoven
2) nekupuješ hru, jen licenci k jejímu hraní -
hrzt
To jako fakt? Protože
1) Co mi hrabou do souborů nesouvisejících s hrou?
2) Nedodali část hry => co nějaká slevička? -
Já už tak nějak vlastním vše po čem toužím, krom pár vyjímek, které mám ve wishlistu. Ale vzhledem k tomu, že mám mraky her a další ani moc nepotřebuju, tak víc jak € 5,- za jednu hru utratit nehodlám. Novýho Wolfa bych vzal asi i za € 10,-. I když se k těm hrám stejně asi nedostanu.
-
Zatím Papers please, Witcher 1 a Call of Juarez Gunslinger
-
nic, ještě jsem nedohrál to, co jsem si koupil před 3 lety *1*
-
Můžeš udělat pár primitivních komunitních úkolů. Například: zrecenzování hry, nastavení skutečného jména, vyzkoušení komunitního trhu atd... To ale už asi máš splněné? Kdyby ne, tak to zkus.
-
Zatím nic. Jen leveluju a prodávám kartičky
-
Pokud máš nainstalovanou nějakou jinou source hru, tak si to bere pár dat z ní a jen to kopíruje do složky titanfall, proto ta neuvěřitelná rychlost. *3*