Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chyba
  • ucho

The Division

http://whatifgaming.com/the-division-developer-insider-we-already-downgraded-a-few-things
  • 7 days to die

Ahoj, je to vážně taková pecka, jak jsem se dočetl? Nikde o tom moc nevidím psát...
  • Já uvažuji nad Rock of Ages. Za 2 euro by to možná šlo. Víc nemám. *15*
  • WhySoSad
    Tak tuhle slevu jsem asi propásl a 10 už je na mě moc *9* *1* Zrovna Rage mě láká, už jsem ho málem koupil na X360 ve slevě, ale nakonec jsem si řekl, že by byla škoda nemít to na PC
  • Inquisitor
    Já zatim jenom Rage :)
  • Ubisoft slibuje, že v jejich budoucích hrách naleznete rozmanitější postavy.

Takze nejdriv pestrejsi postavy... a pak uz zase radeji nezainvestuji do zenskych postav.
  • WhySoSad

Steam

Jak jsem se na ty slevy těšil, tak jsem si zatím nic nekoupil, buď už to všechno mám, nebo je ta sleva na moje zřejně židovský geny příliš malá... *1*
  • Předplaťte si games.cz bez reklam...

hehe já nemusím...AdblockPlus :)
  • MrSanta
    Tak přece jen. První 'zbytečný' nákup proběhl včera (21/06/14) večer. Enslaved: Oddysey to the West za € 4,99. Sice mi na to bude asi jenom sedat virtuální prach, ale co kdyby *1*
  • EA doufá, že s titulem Battlefield Hardline přiláká hráče GTA.

Hehe to snad nemyslí vážně :D
  • *1* No Steam zatím nic moc ... 30 € za Wastelands 2 nedám ani náhodou . Uvidíme jestli se poprsí s ARMA 3 :/ .... Spíš beru Humble bundle ... za 6 € slušný pecky (které jsem chtěl)
  • 1) hrabou jen do svých knihoven
    2) nekupuješ hru, jen licenci k jejímu hraní
  • hrzt

To jako fakt? Protože
    1) Co mi hrabou do souborů nesouvisejících s hrou?
    2) Nedodali část hry => co nějaká slevička?
  • MrSanta
    Já už tak nějak vlastním vše po čem toužím, krom pár vyjímek, které mám ve wishlistu. Ale vzhledem k tomu, že mám mraky her a další ani moc nepotřebuju, tak víc jak € 5,- za jednu hru utratit nehodlám. Novýho Wolfa bych vzal asi i za € 10,-. I když se k těm hrám stejně asi nedostanu.
  • Gambit92
    Zatím Papers please, Witcher 1 a Call of Juarez Gunslinger
  • owny
    nic, ještě jsem nedohrál to, co jsem si koupil před 3 lety *1*
  • Můžeš udělat pár primitivních komunitních úkolů. Například: zrecenzování hry, nastavení skutečného jména, vyzkoušení komunitního trhu atd... To ale už asi máš splněné? Kdyby ne, tak to zkus.
  • Zatím nic. Jen leveluju a prodávám kartičky
  • Jazz
    Pokud máš nainstalovanou nějakou jinou source hru, tak si to bere pár dat z ní a jen to kopíruje do složky titanfall, proto ta neuvěřitelná rychlost. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit