Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nahlasit! Deti uz nevi co by. Venku teplo a oni sedi u kompjuteru! *15*
  • victor
    Ale jo . Na Steamu se GTA IV dalo koupit v Bundlu kompletně za hubičku . Bohužel GTAV toho přináší hodně ale revoluce se nekoná . Online potenciál stagnuje a těžko říct , jestli se kdy dostane na vyšší metu s příchodem PC verze : /.
  • Bleskař existuje mimo čas.
  • victor
    *1* Nebo to bylo tak , že na Xboxu v té chvíli nebylo nic lepšího , takže až jej konečně portovali na PC nikoho normálního to už nemohlo oslnit ( kromě neskutečné recyklace která měla patrně původ v domácí platformě ) . Bohuže pro Halo a Bungee na PC byla konkurence . ( Stejný případ je i Killzone pro PS2)
  • victor
    Že by to šlo i níž ? ... Nebo hra v některých pasážích ztrácela okatě na plynulosti - a tudíž bude "optimalizována" ? Po tom co jsem viděl PES14 , ve kterém se při prezentaci hráčů začne obraz dříve na konzolích nemyslitelně trhat , už věřím všemu . Bohužel mi právě tohle absolutně nesedne k označení next gen .
  • Nejen, že to neumí reagovat, dokonce to má v nadpisu i nesouvisející text.

btw třetí Max je nejlepší díl, "to je tedy podle mého názoru".
  • Nepotvrzeno: Xbox One nabídne upload videí z konzole na YouTube.

Prosimtě. O GTA se nezajimám po GTA IV. Pak mi přišlo doslova ukradené. A celkově to je můj názor na Rockstar celkově. Jejich port L.A Noire je doslova hrozný. A Max Payne 3 je špatná hra když si ji porovnáme z MP1 a MP2, to je tedy podle mého názoru. Já tě mohu ujistit že na žádnou stěnu stř*kat nebudu, tak si ty pitomé a nesmyslné kecy nech ty.

Všichni jásali a tancovali když GTA IV vyšlo, po rocích zjistili že to neni tak moc dobré, jaká je šance, že to stejné se stane z GTA V? Hru jsem tedy nehrál, a pravědobně ani nebudu, tak asi neni pro mne fér to soudit. Bez GTA V se obejdu.
  • ---
  • prosím ťa, dal by si mi na seba nejaký kontakt?
  • Já jsem to podstoupil a úspěšně. Podle toho, co jsem se dozvěděl ze specifikací tvého modelu by ti ale toto řešení nemuselo zase tolik pomoci kvůli omezené propustnosti x1 portu. Navíc kvůli absenci expresscard slotu by jsi musel pro připojení grafiky vyjímat wifi kartu... pokud by jsi do toho chtěl skutečně jít a nemáš daleko do Kutné Hory, rád pomohu. *1*
  • Kdysi nejaky halo na PC vyslo, ale i kdyz pominu ten hrozny port, tak nebylo moc o co stat. Vubec nechapu ten hype na konzolich. Spis mi prijde ze proste to byla prvni strilecka co mela nejaky lepsi autoaim a slo to alespon trochu ovladat na gamepadu, tak se to vetsine zalibilo a vydrzelo to do dnes.
  • Ohlásí datum vydání a postříkáš celou zeď, takže si ty kecy nech.
  • odpustte, že už tu mám podobný príspevok, ale ty sa tomu venuješ? resp. robíš to za prachy? dlho nad týmto uvažujem, ale nemám odvahu sa sám do toho púšťať
  • Preview

Ahoj,

kdyby se nějaký MMORPG pozitivní hráč, nebo milovník Minecraftu chtěl těšit na něco velmi zajímavého, doporučuju Evequest Next a Landmark.

http://mujsoubor.cz/magazin/everquest-next-a-kral-se-vraci-jako-free-to-play-mmo
  • viete o niekom kto to robí? mám dell xps l702x a bojím sa do toho sám šparať
  • ucho
    bleskař vnímá čas jinak.
  • Inquisitor
    Taky je teď na ETS2 akce.
  • Ve skutečnosti tam jsou 4, ETS2 je tam 2x v různých edicích.
  • Společně s vydáním X360 verze Titanfall vyjde patch, který umožní majitelům hry uzamknout počet fps na 30.

proč uzamykat?
  • frag.ment
    A to jako vypnou už na pořád? Já sem měl za to, že jsou to pro SONY jedny z hlavních taháků a nedávno jsem Resistance3 dokonce málem koupil v jednom shopu, když jsem šel kolem..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit