Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Váš první PC?

Zdravím, takhle při odpoledni se vás ptám, jaký byl váš první počítač jakou první hru jste si na něm zahráli?
  • Keyz

Goat Simulator již vyšel pro předplatitele.

Zde je video jak sbírali zvuky *3*
    http://www.youtube.com/watch?v=mqgGlgonEa4
  • Pilgrim66
    Steam dal moznost vyvojarum sam si rozhodovat o slevach.
  • Microsoft buys AR headset patents for $100-150 million

totalxbox.com/74099/microsoft-buys-ar-headset-patents-for-100-150-million-report
  • ucho
    přijít můžeš i o aktivovanou hru. hlavně v případě, kdy narazíš na podvodníka nebo pochybný prodej, který klíče získal třeba podvodem (například následně zrušil platbu a peníze mu byly vráceny, ale měl teď i klíče které prodal, na tohle se samozřejmě časem přijde a dojde na Steamu k deaktivaci klíčů, na tohle trpí dost i klíče od Humble Bundle). Steamu tohle přeprodávání vadí, ale moc s tím udělat nemůže, pokud se jedná o klíče bez region locku. výše zmiňovaný Wargame Red Dragon šel za podobné peníze získat i v legitimním obchodu, který se Steamem spolupracuje. princip přeprodávání je myslím všem jasný.
  • Keyz
    Tak jestli se to aktivovalo tak asi určitě to již nějak rušit nebudou. Když to používá hodně lidí. Hlavně když to již dlouho funguje, tak je to Valve jedno a lze na tom tedy ušetřit. To je dobrý.
    Nabízí to tam různé obchody co jsem koukal. Ceny opravdu velice rozdílné :)
  • Pilgrim66
    No já se docela bál, ale zase četl jsem si na to recenze a ve skrze pozitivni. Kdyby slo o páďo tak nereknu ale tady jsem, ušetřil asi 600. Mi to za ten risk stálo.
  • Keyz
    Zajímavá stránka.

Kupodivu to je steamu jedno co jsem koukal. Vlastně ani oficiálně neexistuje žádný přímí přeprodej jako jde zde. Maximálně různé kolekce které dávají firmy.

Ale hlavně, že ušetříš, funguje to a bude to fungovat. Pak nemá žádný smysl nakupovat na steamu krom velkých akcí.
  • Kdyz oni chtej ziskat zakazniky jen aby vydelali! Hajzlove!
  • Pilgrim66
    http://www.dlcompare.com/

Podle mne nejlepší nástroj.

Jinak přidám k dobru, že jsem kupoval z gamekeys4u Wargame Red Dragon (na steamu za 40 euro, tady za 17) a do hodky jsem mel klic (resp. Steam gift).
  • pre-oreder Watch Dogs za 650 kč from G2A.com

měli byste čeknout maj tam super ceny (borderlands 2 -383kč ,wolfenstaine new order 750 kč , asasín black flag 500 kč, apod.)
  • Ty voe to je doba. Nekdo neco dava zadarmo a stejne se najde nekdo, kdo jim za to jeste vynada.
    Jasny, tu hru uz ma kde kdo, ale jiste se najdou i taci, kteri ji jeste nemaj a ti to jiste oceni.
    A ze se tim snazi nalakat zakazniky na svuj ofigin? To jsou ale zmetci co? Snazit se ziskat zakazniky, takova drzost.
    Smysleni nekterych jedincu vazne nechapu. Sice taky preferuju steam, ale takove zabednene nazory, to muze vypotit jedine nejaky dutohlav.
  • A steamu nebo originu taky tece do bot, kdyz delaji slevy? Zejmena ten steam musi byt nad propasti, kdyz dela slevove akce jako jako summer sale.
  • MrSanta
    Což Chaser, ale nějaký SpellCross (remake, restart, dvojku,...) bych si nechal líbit.
  • Nevím, jak PC hráči, ale někteří vývojáři tohle používají jako levný motion capture. Původní kinect taky dost lidí programovalo, aby mohli hrát třeba Skyrim, CS pohybem.
  • Radioaktivni_surikata
    Na Originu je zlý to, že "šmíruje" lidi. A pak si polovina těhle lidí jde a koupí telefon s OS od Googlu, kde má i blbá hra typu tetris takový oprávnění, že z toho přecházej oči kolem, jako třeba oprávnění číst kontaky uživatele *1* Steam je každopádně vymakanější, ale celá záležitost kolem Originu je více méně jen histerie. A pokud ne, tak dotyční nemají moc potuchy o tom, kdo všechno je sleduje *3*
  • Radioaktivni_surikata
    Trochu mimo realitu ne? Kolikrát bylo takový L4D na steamu za směšnou cenu, o Halloweenech pod 2 éčka, a pak ještě několikrát za rok. A jestli víš, co se stalo, když to na letošní Vánoce dali úplně zadara? Jo, byly přetížený servery jako sviňa takže se nebyla vůbec sranda někam připojit a všude pobíhala tuna noobů. Divný co...
  • ucho
    spíš se dané hry už moc neprodávají a chtějí to trochu rozpohybovat...
  • Microsoft snížil cenu jedenácti Xbox One her ve svém online obchodě.

Takové slevy po půl roce? Jako by Microsoftu teklo do bot...
  • GSPD

Obrazem: Microsoft odhalil druhou verzi Kinectu pro PC.

Můžete mi říct na co to PC hráčům bude ? Kinect hry asi nikdo hrát nebude a jako web kameru by to koupil ,někdo kdo asi neví co z penězi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit