Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011
    No teď je fakt špatná doba na upgrade, ale zkus nějaký streamovací služby, nebo si počkej. Jestli mi dolovači vykoupí i GTX 1170 tak taky přejdu na streamování, ale tenhle update bych měl ještě rozjet, asi nastal čas oprášit hotas
  • WhySoSad
    Je neskutečný jak realisticky to vypadá. *8*
  • Coffin.Corner

DCS

U příležitosti vydání mapy Kavkazu 2,5 v DCS, vyšlo toto úchvatné video, které mi vehnalo slzy do očí ... když jsem si uvědomil, že tohle už moje plečka nevydejchá... *4*

https://youtu.be/ZzVW9315ur0
  • ucho
    tak Far Cry 4 mají teď v akci za 329,-. takze se vyplati si tu hru normalne koupit a pockat si na akci 12+3... zase holt akce/neakce od Sony.
  • Informacna vojna je platena ruskou ambasadou, na slovensku znama vec, len nie kazdy zvladne aspon 5 min googlenia
  • To jsou kydy. *4*
  • Mart9
    No pokud tahle akce neplatí pro stávající předplatitele PS Plus, tak je to teda PS prasárna, to uznávám.
  • ucho
    tak jestli bude na unor opravdu Knack a Rime, tak paradni mesic.
  • ucho
    akci 12+3 mesice maji celkem casto, ano. narazel jsem na akci clenstvi + Far Cry 4 jen pro lidi, ktery PS+ nemaji. obecne davat novackovi neco, co nedas pravidelnemu zakaznikovi, neni uplne chytra politika. to je jako s bankami. nekde platis za stary bankovni ucet penize, ale clovek, ktery si ucet nove zalozi, ty poplatky nema.
    kazdopadne tohle povazuju za akci/neakci.
  • Mart9
    Tak tohle zrovna je fér. Zaprvé pravidelně minimálně jednou ročně přichází podobná akce, většinou spíš 12+3 měsíce zdarma, kde jsem sám takhle už ušetřil za 6 měsíců. Ale hlavně když si to teď koupíš, tak se ti ty měsíce přičtou, o nic nepřijdeš.
  • Kingdom Come: Deliverance a politická korektnosť, Informačná vojna

https://www.youtube.com/watch?v=8cf3hf4ixqQ
  • ucho

PlayStation Store nabízí 12 měsíční PS Plus členství společně s plnou hrou Far Cry 4 za 1560 Kč.

hm, vuci stavajicim clenum to neni zrovna fer, na druhou stranu clenstvi na rok jde vetsinou koupit za nejakych 1200,-, takze Far Cry 4 je za 360,-. ten normalne v akci stoji 399,- ne? no takova akce/neakce. na to jsou u Sony machri.
  • PreidaQ
    Logiku to svým způsobem dává, když si člověk vezme, že EA jsou známí tím, že by si pro čtvrťák nechali koleno vrtat, zatímco MS zase jako společnost, která má tolik peněz, že je může vyhazovat zbytečně ven oknem. Dohromady by jim to ideálně klapalo.
  • SalemCZ
    myslím že větší šance je že EA koupí Disney
  • owny
    Aspoň by mohli spojit MS Store a Origin, místo 2 zbytečných obchodů by byl 1. Podle mě úspěch. *4*
  • Méně odpadu = přehlednější store
    Podle mě profit
  • Mart9
    Určitě bych z toho jako hrdý majitel PS4 profitoval..... *9*
  • Lukass

Battlefield 1 Update.

Tak zkousi uz nekdo novy namorni mapy? Za me je to po vizualni strance a atmosferou neco neskutecnyho. Ty velky lode sou skvely a vzducholode taky.
    Az vic her ukaze jak me bavi samotny mapy, ale vizualne je to bonbonek :-)
  • Warriosparky
    Záleží v jakym směru by profitovali. Rozhodně ne z toho, že by hry od EA byly jen na XBOXu.
  • ringmancz
    Proč ne? Z toho by hráči jen profitovali. PUBG jako firma zas tak důležitá není a Valve se koupit nenechá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit