-
No, každopádně jestli je to dílo redakce, tak jim děkuji.
-
To vis, vetsina z tech nejotravnejsi trollu zde jsou pravdepodobne alter ucty te same osoby a kdyz dostane ban, tak je tady klid...relativne *1*
-
Vážení přátelé, natáčení Fight Club #159 nebudeme z technických důvodů vysílat v přímém přenosu. Omlouváme...
Se přiznejte, že jste v redakci slavili Ježíška a nechce se ukázat v podroušeném stavu v přímém přenosu :-) -
Evropský boxart ke hře Metal Gear Solid V: Ground Zeroes odhalen.
Kdybych nevěděl, o jakou hru jde, tak si myslím, že je to nějaká budgetovka. Proč už nedělají takovýhle covery? -
Smutné je,
že nemáš o čem zajímavější psát, než jsou chybějící trolové. -
Vypadá to skvěle. Už jsem na to úplně zapomněl :)
-
Nee. Fungl nový svět, který Obsidian vymyslel sám. To byl taky jeden z důvodů, proč šli na Kickstarter. Konečně chtěli mít své vlastní IP, které by patřilo jenom Obsidianu.
Šajze, zas mě někdo předběhnul *1* -
Ne, vlastní systém. Na DnD nemají práva. Ale v praxi to bude imho to samé...
-
Hustý, to sem nějak úplně přehlíd.. bude to DnD?
-
Jojo, vypadá to nádherně. Taky jsem hodně natěšen. Ale ještě je to docela dlouhá doba. Na stránky hry raději nechodím a newslettery vždycky jenom zběžně prolétnou, abych se zbytečně netrápil.
Jenom aby Dragon Age: Inquision nespadl do roku 2014. Ten už se mi zdá nějak plnej. Mnohem raději bych ho měl v roce 2015. Hezky se Cyberpunkem a dalším Mass Effectem. -
Jo je tu furt *4* S tím nic neudělám. A napsat si antibota mi přijde jako blbost.
-
To jméno bylo v kurzu už celkem dávno. Teď je to asi porpvé oficiální.
-
Teď jsem to sem chtěl házet. *1* Těším se velmi, atmosféra mě vrátila do doby Infinity her.
-
Trolové možná zmizeli, ale plus/mínus bot je tu očividně furt.
-
Project Eternity = Pillars of Eternity
Tak tu máme oficiální název a gameplay teaser: https://www.youtube.com/watch?v=HKoDTzea79Y.
Atomovky *1*, pavouci *9* a vůbec nádhera.
Ups, ono už to tady je od Aoyagio. No nic, mazat to už nebudu. -
Battlefield XYZ?
Tak ak bude EA do buducna rovnako debilne, ako sa sprava uz poslednych.... ehmmm... sam neviem kolko rokov, potom by som sa ani necudoval, ak by akykolvek dalsi diel Battlefield vo finale zverili niekomu uplne novemu. Zial, tym padom v podstate -- dla mojho nazoru -- pochovaju celu seriu pod ciernu zem. DICE je DICE, chalani maju skusenosti, to je jasne.
Zial, v EA premyslaju celkom inak... zasadne protichodne. Co narobime... *7* -
Hráči přišli na chybu ve hře Gran Turismo 6, díky které můžete získat 19 milionů herních kreditů.
ale ferovi konzolisti si radsi ty kredity koupi za 140$, jinak by sony nemelo, co do ust *5* -
*14* *14* *14*
-
Změna nicku u trola? To máš smrt v přímém přenosu *1*
-
Ha, špatné vlákno. Každopádně moje nynější karta má 768MB VRAM a 192bit sběrnici.