-
Kdyby to co píšeš byla pravda, měli by fps lock na PC všechny konverze. -
Prakticky všechny do 10 000.
-
Naopak ta hra je milé překvapení. Oproti předešlému dílu je to posun dopředu. Sice mě to tolik nebaví jako staré NFS, ale přiblížilo se to zábavností ke kořenům. Tudíž jako obvykle, prvně zahrej a pak začni něco kecat.
-
ne, to je zasluha retardovanyho fps locku, kterej vyzadujou konzole
30fps je zalostne malo, ale konzolistum to nevadi, tak se tomu prizpusobi klidne cela hra, proc ne -
Většina recenzentů by s tebou nesouhlasila. Sbírá to devítky a já si to na PS4 asi časem pořídim
-
Zdarec, neexistuje na PC nějaká tahovka ve stylu Fire Emblem? Díky.
-
No jo, Amici ty jsou vzdycky tak usmevavy. Nedivil bych se ze by tohle Sony na podporu prodeje neudelalo. Ziscenovana postavicka, s usmevem na rtech a znicenej barak a PS4 jedine co prezilo = jasna reklama.
-
Konverze se opet nepovedla. Hra se nepovedla vubec. *4*
-
lol, tohle je zásluha EA a nikoho jinýho.
Krom toho nemůžu uvěřit že pořád vycházej hry s neskipovatelným intrem. Jednou bych rád pochopil proč to ty vývojáři dělaj -
:D
-
Inu, netvrdím, že to tak stoprocentně je, ale jako shod náhod je to až příliš okaté. Vezmi si, že vše je tam rozmlácené a špinavé, ale nejen, že je PS4 v pořádku, ona ta krabice je i neporušená a čistá.
A ono Sony se teď snaží svou konzoli zvýraznit kdekoliv to jde. Jistě, že to neukazuje průkazně na ohromnou odolnost přístroje, ale spíše na náhodu, ale lidi o tom právě diskutují a v tom to vězí. Ono v marketingu jde o jakoukoliv šanci o zviditelnění ze všech možných stran, prostě aby se to lidem usadilo v hlavě a potom při rozhodování o koupi si zvolili "správně". A tohle přitom, při cenách tradičních reklamních médií, bude pro ně prakticky zadarmo. Přitom takových virálních reklam byl v minulosti už mnoho -
League of Legends
Zdarec,byl by někdo ochotnej a doporučil mi co nejlevnější notebok k hraní LoL ? Zní to hloupě,já vím *15* Požadoval bych aby mi hra běžela na stálých 35-45 Fps. *4* Díky. -
a pak at po mne nekdo chce, at toleruju konzole, kdyz tohle je jejich "zasluha"...
-
Já myslel, že to na začátku závodu schválně zrychlil, abychom se někam po všech těch tutorialech a cutscénách dostali a ono to takhle opravdu jede na 60 FPS. *15* Zvláštní vývojářský vtípky.
-
Braid
Ahoj, před chvílí jsem dohrál takovou puzzle hříčku - Braid. Příběh jsem bedlivě sledoval ale naprosto nerozumím konci / závěru. Podklad hry je podle mě silně filozofický, což mi nevadí ale tomu zakončení opravdu nerozumím. Je tu někdo ochoten mi to po lopatě vysvětlit ? Díky. *15* *3* -
Skvělej Let's (not) play Need for Speed: Rivals
http://www.youtube.com/watch?v=eDA37BmvNwM
Zdá se že PC konverze se moc nepovedla -
AC 4 Benchmark
http://www.pcgameshardware.de/Assassins-Creed-4-Black-Flag-PC-256660/Specials/Assassins-Creed-Black-Flag-Test-Benchmarks-1097928/#a2
Zajímavé nároky na to jak to nevypadá a když porovnám jiné benchmarky.
http://www.imagebam.com/image/1482dc290069785 -
Třeba mu to taky přilítlo od sousedů, proto je tak vysmátej. *1*
-
Ja ti nevim, ale ceho by tim dosahli? Kazdemu normalne smyslejicimu cloveku musi byt jasne, ze tento pripad nesvedci o nejake uzasne odolnosti teto konzole, jako spise o shode nahod, diky kterym to ta konzole prezila.
Pak je jeste moznost v pouhe snaze vic PS4 zviditelnit, ale o PS4 se v poslednich dnech mluvi az az, takze v tom smysl taky nevidim. -
Je tam napísané, že začiatjkom nového roka. Tiež je tam ale napísané, že pri registrácii sa má vybrať typ flashky a na nič také som nenarazil :(