Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • triptich
    na nete sa po recenziách obzerám práve preto, že vo svojom širšom okolí nemám možnosť priameho vyskúšania v obchode. chcem preto ísť "na istotu" - v obchode si vyskúšať povedzme jeden-dva typy, prípadne si už vopred zabezpečiť, aby to v tom obchode mali. test u kolegu je samozrejme zabezpečený.
    s tou výškou je to dobrá pripomienka.
    vďaka za radu :)
  • Tilwaen
    Myslím, že s DXRacer neuděláš chybu, pokud si ji pořídíš adekvátní ke své výšce. Nejlepší, co asi můžeš udělat, je zajít do nějakého kamenného obchodu, kde je mají vystavené (mívají je ve větších obchodech s nábytkem, z hlavy mě napadá třeba Asko), zkusit si typově židli na svou velikost, zda se ti na ní pohodlně sedí a pak ji objednat. Nemusíš ani zkoušet přesně tu stejnou, kterou chceš objednat; koukni na způsob, jakým jsou značené velikosti. Anebo ještě lépe - zajdi ke kolegovi domů, sedni si a rozhodni se podle toho.
  • prieskum

zdravím,

pri PC trávim podstatnú väčšinu dňa (práca + zábava) a teda jedna z najdôležitejších vecí je kvalitná stolička. keďže aktuálna dosluhuje a daný model sa už nevyrába, chcem vás požiadať o radu, resp. nasmerovanie. na čom sedíte? čo by ste doporučili?
    Priorita: látkový poťah, pohodlie, aspoň základná ergonómia, rozumná cena do 250-300€ (cca 6500-7800 czk) - za kvalitu si ale priplatím rád. dizajn je absolútne podružný.
    s postavou nie je problém, som úzky a priemerne vysoký, takže žiadna king size nie je nutná :)

kolega mi odporučil toto, má to doma a vraj paráda: dxracer formula oh fd01 gn.

vďaka každému, kto sa podelí o skúsenosti. a ostatným pardón za offtopic.
  • SalemCZ

Square Enix (Crystal Dynamics) přidali VR část do Rise of Tomb Raider

Původně VR z Playstationa je nyní dostupná i pro Steam verzi, ale vypadá to že jenom pro HTC Vive.
  • Jack1947

EA vydala update pro hru Star Wars Battlefront II - čekají vás vyšší odměny, až 1500 kreditů denně z Arcade módu a lepší odměny v denním loot boxu.

Stejně se tomu nedá moc věřit oni, nechaj hráče chvíly namlsat aby si myslel že nebude muset grindit a pak to zase zkazej když by to takhle vydrželo aspon půlroku trochu by se tomu uvěřit i dalo.

Potom ty lutboxy tam určitě chtěj ale znevýhodnění tam bude ne že ne!
  • Mart9
    Určitě tu akcičku nějak zkombinuju. Last Guardiana jsem si naplánoval na letošní Vánoce, loni byl ještě drahej a věděl jsem, že letos slevičku chytnu. Asi si to koupim s Last of us.
  • ucho
    tak už to bývá, že dají, co někdo člověk má. Knacka už dávali v akci několikrát za nějakých 150,-. zahrál bych, ale s koupí odolávám, protože je to prostě velkej adept do PS+ :)
    Ratchet zjevně taky.
  • ucho

PS4

jinak celkem zajímavej deal mi přijde na PS Store toto: Prey + The Last Guardian za 899,-, takže 450,- za kus.
  • Jack1947

World in conflict

Zadara na Uplay
  • Inquisitor
    Tak na to udělat Kickstarter, tak je za dvě minuty hotovo :)
  • Mart9
    To doufám, že ne. Ratcheta už mám.
  • Jack1947
    JJ bohužel Dworkin má spíše pravdu...
  • ucho
    jako že tam dají Knacka čekám už rok, nový Ratchet a Clank by pak bylo hodně fajn. prostě hry, které si zaslouží být v takové službě. ta Kung fu panda je proti tomu výsměch. ale tak nezávidím jim to. spíš nechápu, proč je potřeba vymýšlet pro Japonce (nebo pro ostatní) jinou sadu her. no a taky je pravděpodobné, že se časem toho Knacka a Ratcheta dočkáme i my.
  • Mart9
    Je sranda,jak si chudáci myslí, že tím něčeho dosáhnou *15*
  • Mart9
    Abys mohl závidět.
  • ucho
    už jen pár podpisů a o tu licenci přijdou
  • Warriosparky
    Ale možná tam bude, že jim tu licenci můžou sebrat, když s ní budou zacházet jak s kusem hadru...
  • ucho

Součástí listopadové nabídky bezplatných her v PlayStation Plus programu asijského trhu je Ratchet & Clank a Knack.

listopadových patrně ne. a k čemu je tady uvádět, co mají Japonci?
  • Tak těm hračkám ať si klidně říkají prémiové. Ale ne tomuhle nesmyslu s plastovýma okenicema. :)
  • Myslíš, že v licenční smlouvě je napsáno, že když x lidí podepíše online petici, tak se smlouva může vypovědět? Něco mi člověče říká, že to tam spíš nebude... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit