-
Ta grafika je vážně perfektní, možná i hezčí než jakou má Ryse. Tak strašně mě štve, že to je free to play... Možná to překousnu a časem se k tomu dostanu (samozřejmě potom co to vyjde), ale k F2P mám už prostě z principu takovou averzi, ať je jakéhokoliv typu, a že jsem jich zkoušel hodně. -
V jednoduchosti byla vzdycky sila
Já to věděl, tenhle člověk to jednou všem nandá. Asi taky přece jen budu volit Jacka. -
prezne za takvi keci byhc upaloval.
-
Když neumíš v diskuzi ani reagovat, tak běž radši hlídat, ať ti nikdo nic nepronese *7*
-
Jak to tak vidím , bude steambox spíš certifikátem ... :/
-
:) Já bych řekl že právě ti jedou v zajetých kolejích (Viz PS1 , PS2 ..) .. ale je pravda že u next gen jsem takovou jednoduchost už nečekal
-
lol *1*
-
Skoda, ze to po vizualni strance nedostava tomu, co nam prezentovali na E3. Ale to se dalo cekat.
-
věřim že je tu dost pekných her ale kolik z nic je v češtině bez cěstiny mi hra nic neříka
-
V jednoduchosti byla vzdycky sila, tak je dobre ze si to konecne zacinaji uvedomovat i vyvojari konzoli. *3*
-
Tak halvni rozdil je v tom, ze steamBox ma byt upgradovatelny, tudiz to pc z logiky veci bude pripominat vice. Navic to co bylo k videni melo dle slov Valve jeste hodne daleko k finalnimu produktu.
Situace v pripade PS4 je zjevne jina. Jedna se o fixne danou konfiguraci a v podstate ve finalni verzi.
Koneckoncu, SteamBox ma byt PC zabalene v hezke krabicce. *3* -
Taky jsem překvapen tou jednoduchostí a zajímavě řešenou ventilací.
-
Ty efekty a nasvícení jsou neskutečný. Obzvlášť když tam borec hodí svitek tornáda a smísí se to s ohněm.
-
Obrazem: Rozpitvání konzole Playstation 4.
Tohle na rozdíl od Steam boxu ale vůbec nevypadá na PC v krabičce .... a připadá mi že si s návrhem dali o dost víc práce . -
A tak jo, zkusim taky dospet *3* , jednou mozna... kazdopadne uvidime.
-
Hodnej ;)
-
To už je obsaženo ve slovech, jako "údajně" nebo "leak".
Taky jsem dřív komentoval skoro všechno, k čemu jsem měl jakoukoliv myšlenku a tu myšlenku jsem prostě plácl na forum. Ale pak jsem internetově dospěl a začal jsem si říkat "má moje myšlenka pro ostatní nějakou hodnotu a může je obohatit, nebo to je to samé, jako kdybych napsal 'souhlas' nebo 'OK' a nebo 'něco'?" A ani jsem k tomu nepotřeboval tolik hejtu, jako tady svými většinou ničím nepřispívajícími příspěvky sbíráš. -
Ono si to málo lidí přizná , ale v čem se až tak moc lišila Mafie II od jedničky ?
Vizuál byl v pohodě , příběh tam byl taky . Fyzika aut skoro odpovídala jedničce s tím , že jste ale už nejezdili max 40 Kmh ...
Nebýt oprávněné rozhořčenosti nad DLC které byly k dispozici skoro v den vydání hry , tak jste dostali opět stejnou hru ! A v tom bude ten kámen úrazu , čekali jste víc než jste mohli dostat , proto se většina na Mafii II dívá skrze prsty .... -
Tady nam veskera podobnost, s Dark souls zcela konci...
-
doublepost