Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nová betaverze STEAM klienta nabízí možnost stahovat hru v pozadí, zatímco budete hrát jinou.

Hmm, dobré, něco podobného jsem ale dělal i bez toho, prostě sem hru shodil na plochu, stopl stahování (které bylo v tu dobu suspended) a zas hned obnovil a začalo to stahovat a klidně jsem při tom mohl opět hrát a ničemu to nevadilo.:)
  • BookerDeWitt
    Podle mě, když hru člověk hraje poprvé, tak vždy mu hra zabere více méně ten čas, který slibují vývojáři. Možná jsem jedinej, ale copak když vy hru hrajete poprvé, tak nezkoumáte prostředí, nekocháte se grafikou a scenériemi (pokud je co zkoumat) a nenavštěvujete každej kout?
  • Pokud jste v emailové schránce našli zprávu, že získáváte konzoli Xbox One zdarma, pak gratulujeme -...

Nový distribuční model od Microsoftu ? *15*
  • Ve starší verzi bylo asi trochu přitlačeno na kontrast. Nová verze je ovšem fajn, nechám se překvapit.
  • Zase křišťálová koule? Já jsem stejně podprůměrný hráč (na konzoli). Takže mě to zabere hodin 14. A cena rozhodně není nijak rozdílná oproti PC konkurenci (ghosts) a nabídne to více než dvojnásobný "zážitek".
  • Dělali supr-dupr nový engine, copak jsi si nevšiml těch úžasných next-gen požadavků? A těch grafických orgií, které se míhají na monitoru? Dříve jsem hodně nadával na TreyArch a vyzdvihoval práci IW, ale ve srovnání BO vs MW3 a BO2 vs Ghosts jasně vítězí TreyArch. Už jsem dostal příležitost si Ghost osahat a tak jediné, co ode mě IW s Activisionem v dohledné době uvidí, bude zdvižený prostředníček.
  • Veskoslav tady ma nejakeho tajneho ctitele, protoze k tem standardnim minuskum od beznych ctenaru do tech 10 cca, mu vzdy nekdo nasazi alespon 30.
    Dokonce si myslim, ze se jedna o tu samou osobu, ktera zase mistnimu doktorovi naklikava tech cca 30 plusek. *1*
    Nekdo se zrejme hodne nudi *1*
  • No vzhledem k tomu, ze oficialni udaje jsou vetsinou znacne nadnesene, tak by takovych 12-15 hodin znelo lepe, protoze v realu by to nakonec tech 10 hodin prumernemu hraci dalo.
    Takhle to bude tak 7 hod, coz za tu pomerne vysokou cenu u konzolovych her je imho malo.
  • Obrazem: Vylepšené modely postav v Killzone: Shadow Fall.

Hmm 10h single player. Paráda, to je akorát.
  • BookerDeWitt

Obrazem: Vylepšené modely postav v Killzone: Shadow Fall.

Starší podoba se mi teda líbí víc i když na novém je detailnější postava, hlavně oblek. Vzato pozadí textur vypadá o hodně líp na starším obrázku. Jen můj subjektivní pohled...
  • Video: Infinity Ward vzalo závěrečný filmeček z konce CoD: Modern Warfare 2 a téměř beze změny ho použilo...

a tomu se říká znovupoužitelnost kódu :-)
  • jindra.veliky

Video: Infinity Ward vzalo závěrečný filmeček z konce CoD: Modern Warfare 2 a téměř beze změny ho použilo...

no, to je v CoD uz takova standartni animace jako, kdyz vstavate a jina postava je nad vama a haze vam zasobnik :D nebo nekam skacete a vas partak vas rukou jen tak tak chytne a prehoupne nad neho... *15*
  • jindra.veliky
    ve sberu minusek si uz lepsi nez ja
  • Přihlaste se do betaverze MMO hry Lego Minifigures Online.

Když maminka mi na to nedá penízky,fňuk. *13*
  • protoze ti miluji vyhypovane recyklovane 4hodinovky
  • Co to je za blabol? *1*
  • recenze Pesa 2014 v levelu

zdarec, nemel nahodou recenzovat v levelu pes 2014 Martin Bach ? Ja jsem se tesil ze si prectu nazor na tu hru jeste od nekoho jinyho a misto toho jsem dostal jednostrankovy recyklat z recenze na games od Petra Poláčka... Prijde mně to dost divny..
  • A prakticky vyřeší úplně stejné prd *2*
  • Jo, tearing. To je jediné, k čemu to je dobré, na druhou stranu to ovšem způsobuje (prakticky neznatelný) input lag. Pak je tu glorifikovaný vsync od nVidie - G-Sync, který údajně řeší naprosto všechno, včetně světového míru.
  • A proč jen konzolisti? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit