Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spíš neumíš anglicky.
  • Tak to by me fakt nedoslo, asi nejsem vhodna cilova kategorie.
  • ucho
    co jsem z traileru pochopil, tak se nezvětšila hned, zvětšuje se postupně...
  • Ta opice s nima letela v kleci v letadle, aby pak v dalsi scene byla 2x vyssi nez sloupy semaforu? Wat?
  • ucho

film podle hry

Že by konečně zajímavé a věrné zpracování počítačové hry do filmu?
    https://youtu.be/coOKvrsmQiI
  • ucho
    no novou jsem nenašel ani v německu a anglii. jen v americe. nemám dojem, že bylo nějaké oznámení, že se končí s prodejem. nebo jsem něco prošvihl? z ps+ na to mám celkem dost her, tak jsem si říkal, že bych omrkl, jak je to s cenou. loni byla pořád celkem drahá, ve srovnání s ps4 pro, který jsem teď kupoval za 8700,-, mi to přišlo až předražený.
  • MickeyMutant

Vivendi se nepokusí v následujících 6 měsících převzít společnost Ubisoft či žádat o zastoupení v jejím představenstvu.

Ubisoft jim zatím slušně vynáší. Až se oslík přestane otřásat, tak ho zaříznou. Mezitím to znamená ještě větší tlak, aby Ubi vydělával. A hádejte, jak nejlíp podojí nové hry do poslední kapky.
  • Koukam, ze v česku uz asi ne. Každopádně se ji hodně lidí zbavuje a kolikrát to mají ještě se zarukou. Ja sám už ji využívám skoro jen na remote play.
  • ucho

PS Vita

PS Vita se už neprodává?
  • dp
  • a co si na tom Xboxu hrál, když kolegové ze školy hráli jedny z nejlepších her historie, jelikož éra PS2 je prostě do teď nepřekonaná...
  • skaven
    hej, pocul som o Witcher2 a zevraj aj Witcher 3
  • Johnny
    já měl vždy PC + Xbox, Když sociálové ze školy pařili na PS jedničce nebo dvojce, ja už měl doma Xbox kterej byl uplně na jinym Levelu, potom sem měl X360 a PS3 sem několikrát zkoušel s nikdy mě to nevzalo... až PS4 musím přiznat že je lepší než XONE. Sice je na Xone Elite a bude PUBG, nicméně PS4 je první Plejstejšn kterej za to stojí
  • snorgrind
    Best Audio - The Legend of Zelda: Breath of the Wild

du blejt velebnosti *11*
  • Zaklínač

Prý by mělo být nějaké pokračování?
  • Mart9
    Opět - Black Friday. Obojí koupíš levněji, možná dokonce ušetříš pár tisíc. Já mám už 6 let 82 cm Full HD Samsung za 6000 a jsem velmi spokojen.
  • jamar28
    Díky. Ale nechám to na příští rok, protože krom konzole musím koupit i TV, kterou ani nemám. *1*
  • Mart9
    Jednoznačně PS4. Byl jsem ve stejné pozici před dvěma lety, zvolil jsem PS4 a do dneška nelituju. Je to skvělá věc. Rozhoduj se rychle, dokud běží akce Black Friday.
  • jindra.veliky
    level 279
    opravdu peknej clanek "vzpoura lenochu"
  • Za sebe můžu doporučit PS4. Vždy jsem měl PC + PS, protože Sony má více exkluzivních her, který si jinde nezahraješ, zatímco většinu exluzivek od Microsoftu si zahraješ i na počítači. Navíc ty hry, který jsou výhradně na xboxu, mi nic neříkají (Forza, Halo,...), ale to už je otázka osobního vkusu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit