-
Spíš neumíš anglicky.
-
Tak to by me fakt nedoslo, asi nejsem vhodna cilova kategorie.
-
co jsem z traileru pochopil, tak se nezvětšila hned, zvětšuje se postupně...
-
Ta opice s nima letela v kleci v letadle, aby pak v dalsi scene byla 2x vyssi nez sloupy semaforu? Wat?
-
film podle hry
Že by konečně zajímavé a věrné zpracování počítačové hry do filmu?
https://youtu.be/coOKvrsmQiI -
no novou jsem nenašel ani v německu a anglii. jen v americe. nemám dojem, že bylo nějaké oznámení, že se končí s prodejem. nebo jsem něco prošvihl? z ps+ na to mám celkem dost her, tak jsem si říkal, že bych omrkl, jak je to s cenou. loni byla pořád celkem drahá, ve srovnání s ps4 pro, který jsem teď kupoval za 8700,-, mi to přišlo až předražený.
-
Vivendi se nepokusí v následujících 6 měsících převzít společnost Ubisoft či žádat o zastoupení v jejím představenstvu.
Ubisoft jim zatím slušně vynáší. Až se oslík přestane otřásat, tak ho zaříznou. Mezitím to znamená ještě větší tlak, aby Ubi vydělával. A hádejte, jak nejlíp podojí nové hry do poslední kapky. -
Koukam, ze v česku uz asi ne. Každopádně se ji hodně lidí zbavuje a kolikrát to mají ještě se zarukou. Ja sám už ji využívám skoro jen na remote play.
-
PS Vita
PS Vita se už neprodává? -
dp
-
a co si na tom Xboxu hrál, když kolegové ze školy hráli jedny z nejlepších her historie, jelikož éra PS2 je prostě do teď nepřekonaná...
-
hej, pocul som o Witcher2 a zevraj aj Witcher 3
-
já měl vždy PC + Xbox, Když sociálové ze školy pařili na PS jedničce nebo dvojce, ja už měl doma Xbox kterej byl uplně na jinym Levelu, potom sem měl X360 a PS3 sem několikrát zkoušel s nikdy mě to nevzalo... až PS4 musím přiznat že je lepší než XONE. Sice je na Xone Elite a bude PUBG, nicméně PS4 je první Plejstejšn kterej za to stojí
-
Best Audio - The Legend of Zelda: Breath of the Wild
du blejt velebnosti *11* -
Zaklínač
Prý by mělo být nějaké pokračování? -
Opět - Black Friday. Obojí koupíš levněji, možná dokonce ušetříš pár tisíc. Já mám už 6 let 82 cm Full HD Samsung za 6000 a jsem velmi spokojen.
-
Díky. Ale nechám to na příští rok, protože krom konzole musím koupit i TV, kterou ani nemám. *1*
-
Jednoznačně PS4. Byl jsem ve stejné pozici před dvěma lety, zvolil jsem PS4 a do dneška nelituju. Je to skvělá věc. Rozhoduj se rychle, dokud běží akce Black Friday.
-
level 279
opravdu peknej clanek "vzpoura lenochu" -
Za sebe můžu doporučit PS4. Vždy jsem měl PC + PS, protože Sony má více exkluzivních her, který si jinde nezahraješ, zatímco většinu exluzivek od Microsoftu si zahraješ i na počítači. Navíc ty hry, který jsou výhradně na xboxu, mi nic neříkají (Forza, Halo,...), ale to už je otázka osobního vkusu.