Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Abysme se ještě nedivili, doufám, že cena překvapí. Pak nebude co řešit <3
  • Veskoslav
    A cena bude jistě "lidová":)
  • Nintendo je připraveno uvažovat o cross-buy, pokud o něj vývojáři ukáží dostatečný zájem.

tak to bych za tech 300 dolaru i koupil *5*
  • Warriosparky

Steam box

Zde jsou specifikace prototypu Steam boxu, který dostane těch 300 šťastlivců:
    GPU: some units with NVidia Titan, some GTX780, some GTX760, and some GTX660
    CPU: some boxes with Intel : i7-4770, some i5-4570, and some i3
    RAM: 16GB DDR3-1600 (CPU), 3GB DDR5 (GPU)
    Storage: 1TB/8GB Hybrid SSHD
    Power Supply: Internal 450w 80Plus Gold
    Dimensions: approx. 12 x 12.4 x 2.9 in high
    http://steamcommunity.com/groups/steamuniverse#announcements/detail/2145128928746175450
  • PS4 verze Flower poběží v 1080p/60FPS.

w0w, prvni lastovka a hned takova bomba *5*
  • Jack1947
    Pochybuji, spis to vidim jen na ten vrtulnik a nejake ty auta , zaroven aby to nebylo jen o pobihani po meste to by byla nuda. *3*
  • God-of-War

Ve Watch Dogs dostanete možnost ovládat vrtuník.

Wow... just..wow... BTW. Sou tam vůbec motorky?
  • braveman
    Když člověk 1350x napíše při psaní bleskovky PS3, tak mu to tam potom lítá už tak nějak samo:)
    Díky za upozornění - opraveno.
  • Veskoslav
    Byl to ano. Ale pak to zase změnili na klíč=hra.
  • prudislav

SimCity Offline pravděpodobnější než větší města

http://www.ign.com/articles/2013/10/04/simcity-offline-mode-being-explored-but-bigger-cities-wont-happen
    komedianti
  • MickeyMutant

Microsoft "inkubovalo" projekty, které měly primárně využívat výhod cloudu.

Tahle bleskovka je bohužel úplný nesmysl. Její smysl, pokud je vůbec někdo z jejího textu schopný něco pochopit, se naprosto míjí s tím, o čem se mluví v odkazovaném tweetu.
  • Black_Hand
    dneska se takovym lidem rika libertariani *3* (to myslim vazne).
  • ucho
    to ano, ale u prvních humble bundlů to byl jeden klíč...
  • Black_Hand
    ne, pravda je, ze to bylo nekdy tak, nekdy tak.
  • ucho
    už u prvních humble bundlů byl jen jeden klíč na vše...
  • Ronox
    http://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE
  • Ronox
    Ty vole dyť to je jasnej indián ... jasnej indián :D
  • Veskoslav

Kdo ještě neví

Tam Humble zavedl kódy vždy na celou sérii. Tudíž pakliže chcete někomu něco darovat, tak jde pouze celá sada, nikoliv jednotlivé hry. To jen tak na okraj:) Je to zavedené z důvodů příliš veliké prodejnosti klíčů po takových akcích na ebay a spol.
  • A mohl bys mi teda vysvětlit, co's myslel tím pojmem "rudoch"? A pokud jsi tím myslel "levičák", mohl bys mi vysvětlit, kde takové přirovnání vzniklo?
  • Tak znova.. Obamu jsem označil za levicovýho politika, nikoliv za komunistu, a o prosazování "osvícenectví politiky demokratů" jsem necekl ani písmeno. Já nejsem žádnej fanoušek republikánů, rozhodně je nechci podporovat, ale chápu, že se na problémy nezvládáš koukat jinak než černobíle a nedokážeš si představit, že by člověk mohl mít jinej postoj, než bejt stoprocentně na jedný, nebo stoprocentně na druhý straně. Já chtěl jen uvést věci a hlavně pojmy a jejich významy na pravou míru..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit