-
Rubaček není nikdy dost. -
Fakt pěkné...trochu mě vadil to, že hrdina neměl žádný "rebound" a mydlil týpka do štítu jako by se nechumelilo...no bůhví jak to ve finále bude..držim pěsti..
-
ted jsem nakoupil na aukru 2100 bodu za 505,-. Po zadani kodu me microsoft na ucet pridal 657 kc :)
-
Filmový Warcraft – první klapka už brzy
Natáčení začne ve Vancouveru 13. ledna 2014. Příběh bude vycházet z knihy Warcraft: The Last Guardian. Premiéra stanovena na léto 2015. -
Vypadá to nádherně ,to jsem ani nečekal.
-
První gameplay z Dragon Age: Inquisition
http://www.youtube.com/watch?v=SXnA4ah7uqM
Nevypadá to vůbec zle. Půjde hrát i za Qunari -
A z Stealth Inc se vyklubala slusna zalezitost *4* Navic ted slevy na AC serii a dlc, no..clovek nebude mit kdy parit
-
Už je ke stáhnutí.
-
Update: Členové Xbox Live Gold programu získají v září zdarma Magic: The Gathering 2013 a Rainbow Six...
PS plus ma na zari Assassins Creed 3 ... -
Update: Členové Xbox Live Gold programu získají v září zdarma Magic: The Gathering 2013 a Rainbow Six...
No...tak to je teda kauf *1*
https://www.youtube.com/watch?v=hL17bn2yqrY -
údajně to je špatně nastavená čas. Kdyby hra v roce 2008 vypadalo takto, tak by stála moc prachů do dnešní doby. A to neodpovídá těm číslům které zveřejnili.
A navíc tam je ten trailer který byl vypuštěn nedávno. -
To je hodně trapný. Příště dostanou Assassins Creed 1.
-
Gold nevedu, tak se mě to netýká, ale jinak naprosto souhlasím.
Oproti tomu, co dostávají uživatelé PSN Plus, je to výsměch. -
To je snad vtip ne? :D -
Na té kameře je 2008 takže buď to má na kameře špatně nastavený(spíše to vzhledem k tomu render traileru co tam je) nebo už na tom musí dělat fakt dlouho.
-
Konverze MS bodů na peníze
Proběhl dříve avizovaný převod MS bodů na peníze.Tak pro zajímavost:
4200 bodů, které se na třeba na Aukru prodávají kolem devíti stovek je nyní 1302 Kč (CZ účet), 35,7 £ (UK účet). MS nevydal žádné ofic. konverzní tabulky, takže můj přepočet nemusí být přesný (na CZ účtu jsem měl 2680 bodů/nyní 810,80 Kč; na UK něco přes 3840 bodů/nyní 32,64 £). Kdo ví, jakým způsobem ta konverze probíhá...
Příklad ceny hry: Brothers: A Tale of Two Sons, původně 1200 bodů, nyní 349 Kč, resp. 10 £. Reálná cena pak byla při výše uvedené ceně 4200 kuponu původně 257 Kč, nově je reálná cena (na základě toho přepočtu) cca 242 Kč (CZ), resp. 252 Kč (UK).
Závěr: Při koupi levných kuponů uživatel na změně trošičku vydělá. Naopak při ceně 1399 Kč za 4200 bodů třeba na Xzone něco prodělá. Otázka je, do kdy budou levné bodové kupony k mání, do kdy je MS bude měnit a zda bude kurz pořád stejný (jeho FAQ je v tomhle dost nejasné). Dál záleží na tom, jestli se i slíbené nové předplacené kupony s pevnou hodnotou budou u překupníků prodávat za levnější cenu (např. 1300,- za 900,-), nebo už jen za cenu té hodnoty (1300,- za 1300,-). Pak už by samozřejmě nemělo cenu je vůbec kupovat, protože se zdražení (dost razantnímu) nevyhneme a můžeme přejít rovnou na PayPal/kartu.
Snad to někomu pomůže :). -
Psyonic oznámilo pokračování Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars, v brzké době vyjde na...
"Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars"
Ti se asi s vymýšlením názvu hry moc netrápili *15* -
Uniklé gameplay video ze Zaklínače 3
https://www.youtube.com/watch?v=7fPCJ50YlPE
Kvalita nahrávky špatná ale jsou tam zajímavé informace. -
U nás mimo oficiální prodej běžně okolo 500-600Kč a proto jsem si jeho napodobeninu s popiskem Bluetooth a 6-axis objednal za 250Kč přímo z Tchaj-wanu ;) (IR Dualshocky na PS2 na baterky mi fungovaly skvěle a s pevností konstrukce vůči originálu si nezadaly)
-
Jak and Daxter trilogy *14*