Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • snorgrind
    jo protoze vsichni hrajou tunelovy FPS kde ten rozdil neni zadnej, ve strategiich a MMO to uz poznat je
  • jindra.veliky
    co rok...u po dvou letech rikali v DICE, ze na Bad Company 1 nemaj PC dostatecny vyvoj *1*
  • jindra.veliky
    treba to dokonci nez budes v duchodu
  • Keyz
    Ten mistr pořád točí?

Kde to sakra bere prachy, když natočil hodně sra*ek.
  • rancor1223
    Super Steam slevy na Greenligh tituly. Neodolal jsem a koupil Interstellar Marines *15*
  • ...a už je to doma.
  • mimochodem pokud by to nekoho zajimalo tak Baldur's Gate Enhanced Edition se zas prodava nevim jestli to uz nekdo psal :)
  • v ramci diskusie, ake slabe su procesory od AMD, vsetkym onanovacom Intelu, ktori len hraju na svojich strojoch hry, a nerobia nic ine, co by pouzivalo single thread aplikacie
    napr.
    http://www.tomshardware.com/charts/cpu-charts-2012/-20-Crysis-II,3175.html
  • To neni jmeno, to je parafraze na skandovani "developers developers developers":-D
  • Uwe Boll a Postal 2 Kickstarter

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/q71/1176362_10151865488073764_1746797737_n.jpg

Toto je hloupý vtip.
  • Miserius

Scott MoffittScott MoffittScott MoffittScott Moffitt (Šéf marketingu Nintenda): Nevěříme, že...

Siamský čtyřčata?
  • God-of-War

Scott MoffittScott MoffittScott MoffittScott Moffitt (Šéf marketingu Nintenda): Nevěříme, že...

Takový nechceš *1*
  • Ronox
    Ten Scott Moffitt Scott Moffitt Scott Moffitt Scott Moffitt má vážně dlouhý jméno...
  • to jo...ale já si chci zahrát dungeonland a hlásí mě to ve steamu chybu v kontaktování serveru...nevítě čím to může být? *13*
  • ach jaj, uz nevladzem ..tie kecy.. si pozri hociaku recenziu hry, kde meraju vykon cpu. rozptyl tam je cca okolo 10 fps (pri 10tkach az 100vkach fps) takze uz tie dristy pust z hlavy *8*
  • O tom ale můj příspěvek vůbec není. Já se nehádám ohledně důležitosti prodejů konzolových verzí, ale o mrzkém výkonu nově představené generace. Vadí mi fakt, že PS4 a XBOX1 tu s námi budou od podzimu alespoň 5 let a už teď vývojáře omezují.
  • Humble Paradox Bundle

Opět dobrá akce. 6 dolarů za Crusader Kings 2 plus ostatní mi přijde jako velmi dobrá cena. (Pro případné nadšence za 125 dolarů 48 her od Paradoxu.)
  • PS4 verze Battlefield 4 bude srovnatelná s PC verzí na střední nastavení.

Tohle clovek u soucasne generace slysel poprve az tak po roce od jejich uvedeni a u nastupujici generace tohle zaciname slychat jeste predtim, nez tyto konzole vubec spatri svetlo sveta.
    Mno bude to jeste vesele, pokud s nami tento "next-gen" zakufruje na dalsich 7 let *1*
  • Radioaktivni_surikata

Vývojářům Titanfall se nelíbí, že hráči Call of Duty či Battlefield mohou schytat headshot přes celou...

Tak to se rozčilují trochu zbytečně. Když jsou poskládaní především z Infinity Ward, tak by měli vědět, jak "velký" mapy v CoD udělali a že proto není problém někoho sejmout na "takovou vzdálenost". A v Battlefieldu je zas přes celou mapu někdo sejme jen v případě a) že je cheater, nebo b) že jsou idioti a dobu nehybně stojej na volným prostranství...
  • rancor1223
    Já myslel, že udělali jakousi F2P verzi, kde se dá dokoupit "plná/normální" verze. Ale tak uvidim až to stáhnu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit