-
U CSka jsem proseděl část dětství + puberty. Na nějaký v1.1 jsem začíval v DDMku a pak jsme objevili na blind jednu nádhernou hernu, kde měli HL DM a CS 1.5. A pak přišel steam a 1.6ky :D To ještě měl člověk čas jak lítat venku, tak i propařit hromadu hodin u PC. -
No, Black Ops 2 nemelo hroznej singl, melo ho doknce lehce nadprumernej, bavil mě *3* Ale jinak souhlasim, obe hry maji neco do sebe, hraju oboje (občas)
-
Stejně je na střílení nejlepší CS :P
-
Ani ne. Napsal to, co on preferuje. Jen ta narážka na bf fanboys. To tam psát nemusel, protože ne všichni budou takový. Oba tábory maj ve svých řadách dementy a podle mě si nemají co vyčítat. Já když jsem hrál obě hry, tak to bylo čistě na rozpoložení a času. Chtěl jsem si rychle zastřílet a nasbírat co nejvíc fragů? Zapnul jsem MW3. Pokud jsem chtěl epičtější bitky na rozlehlým prostředí, tak jsem si pustil BF3. Jediný co mě s*re je, jak tyhle značky degradujou herní publikum svýma singlama.
-
Povrzeno: Microsoft nechystá tiskovku pro znovuoznámení Xbox One.
Nepochopil si ma, skôr reagujem na dnešný internetový stereotyp, že BF > COD po všetkých stránkach. Nie je to pravda, ja hovorím že 100 ľudí, 100 chutí :) -
Prave jsi dokazal ze si to stejny myslis ty o CoD
-
Som CoD hráč a BF nemá NIČ čím by ma zaujal. Na vojačikov som sa hral ako malý, teraz chcem rýchlu inštantnú FPS zábavu bez vozidiel a nudy. Len BF fanboys si myslia že ich hra je to jediné riešenie ;-)
-
"doporučte"
-
John Riccitiello (bývalý CEO v EA) si je jistý, že má v souboji Battlefield 4 vs Call of Duty: Ghosts...
Jo jo jo, hlavne zase dopočute vašim fanúšikom nech si hru hneď u nábehu zaplatia dva krát ;DDD -
John Riccitiello (bývalý CEO v EA) si je jistý, že má v souboji Battlefield 4 vs Call of Duty: Ghosts...
fakt divný :D -
Franta Fuka do vily!
Srry za spam, ale jsem ochotný udělat cokoli abych viděl Fuxofta ve Vyvolených
https://www.facebook.com/pages/Chceme-Franti%C5%A1ka-Fuku-ve-vile-Vyvolen%C3%BDch/218106121674813 -
jako ten shop má fakt dost much. u Mafia 2 mi to hlásí Purchased, u NFS Most Wanted Unavailable...
-
Tak to se mas, zadarmo bych to vyzkousel taky *1*
-
no tak už tam mám "You Purchased This Product", ale zkoušet to teď nebudu :D
-
http://bit.ly/1crsqsO *3*
-
Nove studio + nove multiplayer... Aby to nebylo jako Bioshock 2
-
Uděláš si velkou službu, když si oba dva zahraješ. Ideálně v pořadí, v jakým vyšli.
-
Dalsi supr featurka tohodle bugfestu, pardon obchodu... Necha te to stahnout a pak napise ze nemas na ucte licenci ke spusteni... Hňupové... No nic, já jdu na The Line :)
-
Ještě sem žádného Batmana nehrál, ale to video vypadá vcelku luxusně. Nejspíš si budu muset rozšířit herní obzory..
-
no zřejmě jsi o nic nepřišel, já jsem "koupil", ale hru zjevně koupenou nemám :) takže bleskovka zavádějící bez toho upozornění, že šlo o chybu :)
edit: tak NBA 2K13 v download listu mám, ale v shopu se nepíše, že to mám koupený, tak nevím, co si o tom mám myslet