Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frag.ment

Zítra (9. července) odpoledne po čtvrté okolo 18:00 nás čeká první video se záběry z hraní Grand Theft...

Tak po čtvrté nebo okolo 18:00? Nějak já nerozumět..
  • frag.ment
    Tak to je pěkne na houno, protože mám tušení, že se mi to světlo bude v noci při hraní odrážet na TV.
  • MrSanta
    Huh, jsem ani nevěděl, že SE má vlastní eshop *1*.
    Uvidím jak to vypadá s tou Steam verzí. Teď se na to asi vykváknu, stejně mám bambilión her k zahrání a pár dalších najisto přibude během Steam Summer Sale.
  • FF VII je už delší dobu k dostání v eshopu Square Enix za 13 € a už několikrát to bylo ve slevě možná za polovinu https://store.eu.square-enix.com/emea_europe/pc-windows-download/FINAL-FANTASY-VII.php
    Měla by to být aktualizovaná verze pro současné počítače, možná s nějakým vylepšením, ale v nějaké diskuzi jsem četl o problémech, myslím, že hlavně s ukládáním hry.
  • Akorát jsem to tu chtěl napsat :( Teď koukám na jeho videa. Jeho poslední bouchnutí https://vine.co/v/hztjQYOFT3M ... Odpočívej v pokoji Ryane.
  • Smutek na Giant Bomb

Zemřel Ryan Davis, jeden ze zakladatelů Giantbombu a člen jeho redakce. :(
    http://www.giantbomb.com/articles/ryan-davis-1979-2013/1100-4685/
  • Kamarád pořídil a hraje v pohodě. Dneska jsem se na to koukal. Jen si udělal účet u Squenixu. Jinak pro zájemce klidně vezmu i gift kartu na gmg nebo steam v tom rozmezí 10-15 USD/EUR.
  • MrSanta
    A barety *15*
    Teď vážně - nesleduje to někdo pořádně? Byl jsem potěšen a překvapen, že je hra konečně k dostání. Sice jsem to čekal spíš na GOGu než na Steamu, ale hlavně že je. Navíc to má plus v podobě Big Picture.
    Už už jsem hru kupoval. Pak narychlo juknu do diskuze a co nevidím - díky nějaké obstarožní DRM ochraně hra 3 dny po uvedení na Steam nešla vůbec spoustit. To vypadá, že zas tak velký rybník Steam GOGu nevypálil.
  • Miserius
    Ja nic nelepim, nelibi se mi to :D Zato ale vzdy pred spanim polozim knizku pred subwoofer protoze jinak by me ozaroval celou mistnost :D
  • Kdepak, barevně zářící ukazatel na ovladači PS4 vypnout nepůjde, hlásí Sony.

Nj, tak to prelepim cernou lepici paskou jako jsem uz udelal na plno vecech co meli otravne diody xD.
  • rancor1223
    Klidně ať je jich víc budou dobrá. Alespoň tak jako to poslední.
  • ringmancz
    ale má Cloud saving!
  • MrSanta
    S tou Final Fantasy VII bych moc nechvátal, co jsem se včera díval, tak ta hra nejde pomalu ani spustit.
  • Zítra (9. července) odpoledne po čtvrté hodině nás čeká první video se záběry z hraní Grand Theft Auto...

Mrtě se na to těším i když nevím jestli se na to koukat, abych si nezkazil dojem ze hry :)
  • Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep není poslední DLC pro Borderlands 2, oznámil šéf Gearboxu Randy Pitchford.

Doufám, že to je alespoň poslední příběhový DLC.
  • PS4 verze onlineovky PlanetSide 2 poběží na vlastníchserverech, na společné hraní hráčů PC a PS4 verzí...

Tak to je jasný, ps4 hráči by dostávali do držky. Pak by jim umožnili autoaim a bylo by to obráceně.
  • Offtopic

Vyměním steam klíč na Borderlands 2 ofiko z gmg nejlépe za steam klíč Final Fantasy VII nebo Far Cry 3 Blood Dragon/Dark Souls/Payday
  • Naruto

Tak to se omlouvám asi jsem to přehlédl
  • MickeyMutant
    Design je vycíděný bez zbytečného balastu, atmosféru multiplayerových bitev nasávám plnými doušky a i kampaň člověka úplně vcucne a nepustí. V neposlední řadě je hra zcela bez bugů.

Divím se, že to neprodávají, po tomhle titulu by se jenom zaprášilo.
  • Je to pár dní zpátky, kdy to v bleskovkách bylo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit