Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav
    opravenej link ;-) chybělo tam číslo
  • A jak to jde? Stahuju a kdyz spustim hru tak se download automaticky stopne :/
  • Firefall

mám 5 klíčů do bety, kdo chce ozvěte se
  • RakeW
    Yep.

Akorát to jde bohužel jenom na jediném profilu. Tzn. nemůžeš stahovat na jednom profilu a hrát hru na druhém (mám dva - svůj starý anglický na všechno a český jen na stahování Games On Demand, protože jsou na něm znatelně levnější).
  • "Sorry, the page you have requested is inexistant."
  • prudislav

Naruto Shipuden Ultimate Ninja Storm PC potvrzeno

http://www.uk.namcobandaigames.eu/news/2013/07/04/naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-3-full-burst-coming-to-pc-playstation-3-and-xbox-360-this-winter-2013/3597
    PC debut + nový DLC
  • xbox

Jde na xboxu stahovat z XBL a zaroven hrat nejakou hru?
  • Journey, Tokyo Jungle, Haevenly Sword...
  • ucho
    ze začátku bych šel do exkluzivek, takže heavy rain... a doporučuji sáhnout po PS+
  • Ronox
    Heavy Rain. První hry, který jsem si pořídil s PS3 byly Heavy Rain, Metal Gear Solid, Uncharted a God of War + starý promo disky z práce a hry z PS+.
  • Ronox
    Přesně tak. Já mám všude na záložce isthereanydeal a dlcompare a to stačí na většinu serverů.
  • Ronox
    Maj hrozně hezky nasvícenou scénu. Přesně tohle "reálný" nasvícení mi chybí ve většina wannabe realistickejch hrách.
  • Mám PS3 nově a chtěl bych si zvětšit sbírku her.
    Čemu byste dali přednost tomuhle nebo heavy rain?
  • Hanzales
    Jojo, to čtu dneska, ojej *7* Pomotaný jsem byl z kroužení v gt academy, ale přiznávám, podpůrný smotaný v tom hrál taky roli. pššt... A z toho plyne děti.... ne-hu-lte tu trávu, gumuje to mozek. I když časy na tom dávám lepší *1*
  • Hanzales
    Mortal Kombat Complete Edition na PC halelůjá *4* Je na Steamu ale budou aj krabice ;o) Pro pamětníky jedničky, dvojky, trojky a i čtyčky povinnost :)
  • ucho

a je to venku :D

http://youtu.be/Mu7buNPYVEU
  • ucho
    všechno nekupuji, času mám málo, držet si přehled o cenách je jednoduché a časově nenáročné.
  • neviem ci to tu uz je, ale FF VII na steame za 10,99e
  • frag.ment
    Ucho dělaš ty i něco jiného, než že hledáš, kde jsou jaké slevy? :-) Jestli všechno i kupuješ, tak by mě zajímalo, kdy stíháš ty hry hrát..
  • Dvojice nových, kreslených, wallpaperů z Grand Theft Auto V se vám pravděpodobně bude líbit.

to bongo vedle postele :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit