-
Tak hry za 100 dolacu dostanes na ucet koupi jednoho vetsiho bundlu, ale i tak je to alespon male opatreni pro vychcancum
-
tak ak už budete addovať, môžte aj mňa. mQoo
-
Tak kdo by rád Giana Sisters? Tradnu na Steamu za cokoliv, co mě zajímá.
-
aspon ze steamgift ma limit ze dotycny musi mit hry za 100 dolaru. *1*
-
Lidi si tu snad zakladaj ucty jen aby mohli obcas vyhrat nějakou hru *1* *11*
-
Zdrávo, mohl bych se prosim taky přidat do steamové skupiny? Lasthomas24
-
Pozvánka zaslána *3*
EDIT: Tak pozvánka sice poslána, ale je podle všeho nefunkční. Musí tě pozvat správce. sry -
Mateřská společnost vývojářského studia Atlus (Persona, Shin Megami Tensei) vyhlásila bankrot. Atlus...
Len by som trochu poopravil:
Atlus uz pomerne davno neexistuje (ako spolocnost). Index ju kompletne asimiloval - Atlus uz je len brand. Byvaly Atlus je momentalne "game division" Indexu, takze ten bankrot sa ich veru dotyka. Najnovsie spravy hovoria, ze ich "game division" je momentalne snad ich najcennejsia komodita, takze hladaju komu by to mohli predat (ak Sony chce ziskat niche komunitu (ne zeby ju uz nemali aj tak), kupia ich a ukecaju aby vydali Personu 5 na PS4 resp. Vitu).
Najpravdepodobnejsimi kandidatmi su (podla viacerych indicii) momentalne GunGho (vydavatelia Ragnarok Oddyssey a dalsich online titulov), Namco Bandai a Tecmo Koei. V tesnom zavese (=az tak moc sa o nich nespekuluje, ale kludne by ich mohli kupit a maju na to dovod) su Sony, Nintendo a Square Enix (mimochodom, ak by ich kupil Square Enix, tak vlastni tri najsilnejsie JRPG spolocnosti na trhu a tri najsilnejsie JRPG znacky este z obdobia NESu - Square s Final Fantasy, Enix s Dragon Quest a Atlus so Shin Megami Tensei. Videl som uz aj vyraz "holy trinity of JRPG").
Co sa tyka Atlus NA - teda ich Americkej dcerskej spolocnosti, tej sa situacia tiez tyka, (ved koniec koncov, ich oficialny nazov je momentalne Index Digital Media, Inc.), ale uz dali vediet ze vsetky oznamene hry vydaju a budu pokracovat bez problemov dalej - coz znamena, ze my Europania dostaneme o mesiac Etrian Odyssey 4 a neskor aj Shin Megami Tensei 4 (obe hry v EU aj tak vydava tusim Nintendo) a SMT: Soul Hackers (od Ghostlightu). V US zase vydaju Etrian Odyssey: Millenium Girl (ktore sa, dufam, dostane do Europy) a samozrejme aj vydanie Dragon's Crown pre PS3 a Vitu (ktore dufam sa dostane aj na europske PSN, lebo to vypada ako lots of fun).
Inak, dare I say, vdaka bohu ze Americky Atlus to zas az tak nepostihne, lebo prave oni su spolocnost, ktora na zapad priviedla napr. Demon Souls/Dark Souls a bez nej by sme mozno ani nevedeli o jednom z najlepsich RPG generacie... Nehovoriac samozrejme o SMT serii. -
Steam
Můžu poprosit o přidání do Steamové skupiny games? :) BitlordCZ -
Pro skupinu ;)
http://www.steamgifts.com/giveaway/igUNc/red-orchestra-franchise-pack
http://www.steamgifts.com/giveaway/rLGm6/red-orchestra-2-heroes-of-stalingrad-goty -
Nebo tím, že jsi prostě xkkt.
-
Ale zatim ses porad celkem becko s tema minusama, na jindru, GGG a jine vylupky porad nemas *1*
-
u AMD byl problém se staršími Athlony XP, které byly skutečně otřesné a hlášku Uniprocessor Free, při níž se sekl celý komp na restart znal tehdy každý druhý. Tehdy si bohužel AMD vydobylo pověst špatného výrobce a lidé se nahrnuli k Intelu.
Dnes? Dnes bych se procesoru AMD nebál vůbec, naopak mě štvou drivery u jejich grafik. -
Jo to je mozny, nebo to bude tim, ze se chovas jako fanatik *3*
-
Radsi zustavam skepticky, ale pokud se konecne kolem HL3 pohnou ledy, tak budu stestim bez sebe *1*
-
To je fakt, jak by mohli 2 lidi spotřebovat celou roli tak rychle?
-
Máš to tam *3*
-
Dota 2
Chtěl bych tady poprosit jestly nahodou někdo nema dota 2 klíč :) děkuji když tak pošlete na adresu jakub.f@hotmail.cz :) diky :) -
Intel moc nezlevňuje. Proč třeba nejdeš do AMD? Kolem jejich procesorů je jakýsi opar opovržení, který ale vytváří ti, co je vůbec nevlastní. Sám mám FX-6300 a nestalo se mi, že bych jím byl někdy limitován. Jelikož konozole také půjdou cestou více jader, řekl bych, že s ním vydržím docela dlouho. Stál mě 3200 Kč a teď je myslím ještě levnější.
-
Microsoft oznámilo DirectX 11.2 pro Windows 8.1 a Xbox One.
Tak to jsem fakt zvědavý na budoucí vývoj situace. Je sice pěkné, že to dokáže protlačit mnohem větší rozlišení textur na scénu, ale do Win8 kvůli toho fakt nepůjdu a pokud to bude nějaká hra v budoucnu dokonce vyžadovat, tak tím tuplem prostřední prst. Samozřejmě že by DX 11.2 fungovalo i na Win7, ale nějak ty osmičky protlačit musejí, že. Otázka, koho se jim podaří na tu exkluzivitu mimo interní studia microsoftu ukecat... Doufám, že to dopadne jen tak, že majitelé W8 si budou moci zapnout větší rozlišení textur.
Edit: Když tak přemýšlím, na druhou stranu už je třeba prosadit X64 architekturu a skočit zase do nových technologií, přeci jen x86 a DX9 už je tu s námi dlouho, předlouho. Jen se mi nelíbí, že to tlačej zase takhle přes ten méně povedený OS. Já měl 98se, XP SP1, teď mám W7x64HP a W8 hodlám pokud možno také přeskočit. Doufám že dodrží tradici a příští widle budou zase ty lepší.