-
Zkus spustit hru v modu kompatibility nebo s administratorskejma pravama. Prej to muze pomoct... rika google.
-
ok, mám windows vista, 4 gb RAM, procesor pentium dual-core, grafiku ATI Radeon HD 4600
-
:) Celé 2 hry z plejády dětských hříček ... iWiiU štěstím .
-
7:15 *1* *1* *1* Fantastický
-
Chtelo by to vic informaci
-
dobrý den, píšu na Games.cz poprvé protože mám problém - nedávno jsem si koupil thief anthology od cenegy - z roku 2006 - nainstlovat jde, i spustit ale po pár sekundách se to zasekne a padá na deskop... jde o první a druhý díl. nemá tu někdo podobné zkušenosti, kdo by mi mohl poradit?
-
Hotovo ... tady máte moje peníze .... (4 Vita majitelé = 4 plusy :DDDDD)
-
*15* No jistě že se všechny konzolové hry vyvíjí na PC ... jestli má snad někdo představu o stohlavé armádě s Photoshopem na devkitech tak je mimo . Ale na PC by se opět mohla vydat celá série ne jen 5tka ;)
-
MMO .... :/ Tak leda Free2Pay má dneska snad ještě nějaký potenciál
-
Pokud většině stačí Mario na tisíc a jeden způsob a nějaká ta Zelda navrch v záplavě dětinských hříček ... pak opravdu nečekaný ;)
-
Konzole PS4 a Xbox One jsou podle EA osmkrát rychlejší než jejich předchůdci.
Hmm spíš výkonější .... aby to ale na těch nadcházejících hrách bylo taky poznat i jinde než v grafice . Přeci jen stávající generace byla pro gamedesign poměrně slabším odvárkem .. -
Planetary Annihilation
Planetary Annihilation předbežný přístup na steamu za 83E *8* -
"I f*ck you right now!" *1* Geniální.
-
to by bolo na dlhu debatu, ale pred 15 rokmi boli v Amerike technologie casto drahsie a odbornici vzacnejsi a teda lepsie oceneni. Fallout je ackovy titul, na ktorom pracovalo podobne ako v pripade Witchera cez sto ludi, dabing tiez nebol najlacnejsi, preto sa nemozno cudovat tomu rozpoctu...
-
This sucks whale d*ck. Lol
-
http://www.youtube.com/watch?v=cLmKpV0i8t4
-
instrukce na hry u XBONU
http://www.youtube.com/watch?v=OhoRDfE-qjw -
A přitom to byla taková slátanina.
-
Konzole PS4 a Xbox One jsou podle EA osmkrát rychlejší než jejich předchůdci.
Při podobných vyjádření si vždy vzpomenu na můj oblíbený reklamní slogan: Kupujte sovětské hodinky, jsou nejrychlejší na světě -
Zaklínač 3 je nejdražší hrou vyrobenou v Polsku, vývoj vyjde na více než 110 milionů zlotých (= 664...
nevíte kolik u nás stála Mafia 2 a třeba Arma? (nebo která hra u nás byla nejdražší)