-
tak...a pak na toho pepu vytáhly takovou špínu jako že v sobotu večer u telky vykrknul 5 piv a bavil se s milenkou pul hodiny...po takových pasou nejvíc..to že nějaký subjekt shromažduje data (dělají to i operátoři) nutně neznamená, že ta data někdo zanalizuje..případně všechna...kolem kinectu se tu dělá humbuk jako kdyby si přednim měl říct p+++o ve spojení se slovem děti a druhej den měl za dvěřma FBI...osobně..i kdyby zálohovali moje tel. hovory tak co? vyšší plat nedostanu..chleba nezlevní a já protože sem slušnej člověk do basy nepůjdu..chápu že někdo se prostě cítí dotčen, že mu sahají na soukromí...tak přestaňte používat internet, telefony a automobili s gps systémem a pak sem přijdte kázat ...
-
Tak to jo, pkud je i ten F2P multak cestyk tak bude i zaklad... Ted pro nekoho bude dobrej cas se pridat :) Za 390 dnes bude mit Xcom + Uncharted 3 (za tyden), Demon Souls, Motorstorm Apocalypse, LBP 2, inFamous 2, Kingdoms of Amalur, + ty mene znamy hry + dalsi 3 mesice her...
-
teoreticky asi ano, vzhledem k tomu ze i ten F2P multiplayer v cestine je
-
Ty očividně vůbec nechápeš o čem mluvím, slyšel jsi někdy o odposlouchávání telefonů? Jak by se ti líbilo kdyby si u tebe udělali čárku pokaždý když do telefonu řekneš najednou bomba a letadlo? A to samý s Kinectem. Mě vůbec nejde o to by s tím dělalo MS, spíš o to co by s tím dělala ta policie (tedy vládnoucí politická strana). Čárka za každý zmínění opoziční strany, protistátních myšlenek, atp.? Robot nebude řešit kontext...
Asi svět nevidim tak sluníčkově jako ty... -
Sanco
http://zpravy.idnes.cz/americka-nsa-tajne-sbirala-informace-o-hovorech-fri-/zahranicni.aspx?c=A130606_124120_zahranicni_tp
v dnesni dobe je jedno kolik dat nashromazdej hlavni je ze je maj vsechny ;) doufam ze uz nikdo nebude tvrdit jak nikoho nezajima pepa z horni dolni ....... -
Hm, tak ja spis Country... Pripadaam si jak v podmince, zatimco hraju na tyhle plečce, nemohu udělat skoro nic, nepovolil-li to hlavni blb-ic *1*
-
V podstate se vzdavate svobody a prijde vam to v poradku.
-
jj společně s God-of-Warem :) celkem to šlape..nedáš si taky part?
-
A co by za jídlo dali děti v Africe...to jsou jen kdyby .. Ale když už chce být konkrétní co by je tak mohlo zajmat...krom nákupního seznamu nebo "hey darling bring me some beer"...běžní lidé asi moc nepoužívají " hey homie coke,brown sugar or dope?".. Já myslim, že tady se to zase nafukuje kvůli ničemu..anebo chce MS ovládnout svět... *16*
-
Představ si co by za takovou věc dala tajná policie za komunistů, nebo náckové v protektorátu? Ostatně máme Ameriku, tam bych se nedivil, kdyby Kinect nahlašoval specifický slova a věty, který uživatel říká. Kinect je na to chytrej dost.
-
oni totiž nemaj v MS nic jiného na práci než sledovat co takovej Pepa z depa celej den dělá...ne vážně si lidé myslí, že tam někdo bude sedět sledovat x milionů zákazníků co dělají celý den? ufff
-
No tak mě třeba s*re už jen to, že Kinect musí být stále připojen a zapnut. Nechtěl bych aby na mě celej den čuměla zatraceně chytrá kamerka a hlásila se s kdo ví čim všim MS.
K mému štěstí mě takový věci nemusejí jako PC hráče trápit. -
Mrknu, u nas v obchodech jo, jak digitalne nevim. Vim ale, ze k tomu neni multiplayer, je to "jen" singl
Tak to nikde neni napsany, ani v obchode, ani nikde jinde... Obavam se ale ze ta digitalni verze nebude cesky, kdyz ani digitalni verze Mafie 2 neni cesky... -
Nevíte jestli je ten uncharted 3 v češtině?
-
Skladas novej rap song nebo co?
-
Xbot go home.
-
Me je treba tohle ukradeny, jde mi o omezovani pujcovani/prodeje her
-
To teda...si příjdu jak v pravěku...imrvére je dnes každá device na netu 24/7 a oni tu hromují nad hodinou denně. WTF? Skoro spíš myslím, že je to jen haters club..
-
PS+
PS Plus members, know this: Uncharted 3, LBP Karting & XCOM: Enemy Unknown join the service next week.
Vymeni se za Motorstorm Apocalypse, LBP 2 a inFamous 2 na 12 mesicu, takze kdo tyhle 3 nemate odkliknuty, rychle si je "kupte" *3* -
Sakra všichni děláte, jak by jste PC/XBOX/PS neměli neustále nonstop připojené k netu... *16*