Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrook
    Hlavně to je docela dobrej herec.. po tatínkovi. *3*
  • rancor1223
    No zas do takových extrémů bych nešel, hra je to skvělá (*přičemž se významě dívám přes rameno na svou Ultimate Loot Chest edici *1* *), jen nemá prakticky žádný end-game content kromě toho grindování, které je ještě k tomu v jednom hráči téměř nehratelný.
  • Většina vydavatelů (kromě EA a UBI) stejně dělá jen Steam only hry, takže se tomu nevyhneš. 2K, Activision, Deep Silver, Codemasters, Square Enix, SEGA, nově taky Bohemia Interactive atd.
  • ucho
    Spíš Josh Holloway ne?
  • prudislav
    a teaser na Serious Sam 4 http://i.imgur.com/gHLZKhL.jpg
    vypadá až moc jak Jamie Lannister :-D
  • doufám,ale aby to nedopadlo jako Remember Me
  • Miserius

Humble Bundle

Novej Weekly, Serious Sam
  • Jo, protože Borderlands 2 je jedna z těch průměrných her, který z nějakýho důvodu mají všichni rádi. Asi protože je to vskutku jen bezmyšlenková střílečka s (ne)vtipnými memy a vtipy, u které se jde jednoduše bavit.

No a kdo si pak stěžuje je hned hater a troll. Takový her je spoustu no. Hype je silná věc.
  • braveman
    Díky za info - opraveno.
  • braveman
    Jsem se přehlédl... no...
  • God-of-War
    Ja sem zatim hral tak dve hodky a fakt se mi to libi. Kdybych nemusel na nocni, tak u toho ted sedim a parim:D. Jak rikam, sem spokojenej a prekvapilo to:). A casem urcite pridaji novej obsah..je to prece beta:)
    A grindovani mi neva, takze taky plus:)..Rano pridu a drepnu k tomu, dokud nepadnu hubou na klavesnici.
  • rancor1223
    To Borderlands 2 taky a nikdo si nestěžoval (teda já jo, ale to jsem byl v menšině). Zrovna tady mě to grindování baví, taková oddechovka, jednu nebo dvě mise denně.
  • rancor1223
    Že je to luxusní *1*. Ale sedí to málokomu, spousta lidí co znám to zkusila a jen málokdo to hrál dýl jak hodinu... Jen mě sere jak nikdo nelootuje, jen letěj dopředu, tak radši hraju solo (což je překvapivě pořád velice zábavný!).
  • To ti moc dlouho nevydrží, jelikož hra se velmi rychle přesune do grindu. Betu jsem hrál už před měsíci, gameplay je dobrej, ale hra potřebuje obsah jako sůl.
  • B.o.b

Hlas Snakeovi v Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain propůjčí Kiefer Sutherland.

Taky si myslim, ale co se týče Sama Fishera tak to jedy hrůza.
  • Miserius

Hlas Snakeovi v Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain propůjčí Kiefer Sutherland.

Jó, Bauer má dobrej hlas, to se jim teda docela povedlo...
  • God-of-War

Free Online hra Warframe

Miri i na PS4:))) . Prave hraju betu na kompu a s**u magi.. Doporucuju.
  • Ronox

Jaké překvapení očekávat od EA DICE na E3? Zatím se můžeme jen domnívat, ale podle Patricka Liu (bývalého...

Myslí to nevyzrazené Mirrors Edge 2? :D
  • ucho

Double Fine Bundle (Steam) - 10 dolarů

http://www.amazon.com/Oh-Fine-Dandy-Bundle-Download/dp/B00D2CZUFI/ref=sr_1_9?s=videogames-download&ie=UTF8&qid=1370536728&sr=1-9

Brutal Legend
    Costume Quest
    Iron Brigade
    Psychonauts
    Stacking
    The Cave
  • Vrook
    What? Nevim, co jsi chtěl vystihnout, ale asi se ti to moc nepovedlo, hele. *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit