-
S dovolením bych se silně ohradil proti "Jako chlap máš dvě možnosti" a "ostatní tě pasuje na babu". Nevkusné.
-
ucho: Za prvé, "právník amatér" má vcelku jednoznačný význam. Vystudovaný právník nemůže amatér z povahy věci (zjisti si význam slova "amatér"). Za druhé, i ve významu, ke kterému jsi svoje tvrzení přiohnul, je to pomluva. Nevíš nic o tom, jak vykonávám svoji právní praxi, a navíc diskuse s právem vůbec nesouvisela.
Nechci se s tebou hádat vůbec. Vzal jsem tě k odpovědnosti za tvoje vlastní slova - a ty jen kličkuješ a vytáčíš se. Je to tvoje vlastní vizitka.
x_ander: Copak z toho dělám něco exkluzivního? ucho se otřel o moji odbornost, já mu jako několika dalším předtím nabídl vyhrát spoustu peněz, když se ukáže, že si hraju na něco, co nejsem, a on se leknul a začal kličkovat... stejně jako všichni před ním. Není v tom nic specificky souvisejícího s profesí právníka; být kominíkem, taky bych chtěl na jeho blbých kecech vydělat. *4* -
Dworkin: já jsem nikde netvrdil, že nejsi právník. jen jsem zapochyboval o tvých schopnostech... a opravdu mi uniká, o co se tady chceš hádat... ty tvoje neustálé narážky jsou z tvé strany hloupé...
-
Nejsi tu jediný právník Dworkine, tak zas nedělej ramena :)
A oba se hádáte o blbosti. Je fakt, že Alan minulý týden na humblebundlu byl v daleko výhodnější akci (vedle steam klíčů i DRM free verze a hromada bonusů), ale prostě se najdou lidi, kteří to minuli, tak jim upozornění na akci na steamu přijde vhod... tak o co jde? -
Těm to přeju. Já tam teď objevil Riot a jsem z toho uplně nadšenej, ikdyž ani pořádně nevim o co tam půjde.
-
A co je na tom tak neuveritelneho, ze ses pravnik, aby ses tady o tom vsazel. Ty delas jako by se jednalo o jaderneho fyzika nebo tak neco.
-
Nesváděj vlastní osobní zbabělost na nějaká rčení. *4* Jako chlap máš dvě možnosti: odvolat původní nařčení, nebo přijetí sázky. Vše ostatní tě pasuje na kapitálního zbabělce a babu. Jestli s tím nemáš problém, tak já taky ne. Ale ten novej monitor by se hodil. *4*
-
já jsem někde četl rčení: "Vsází se jen cikáni a blbci" a tak si dovolím odmítnout... *5*
-
ucho: Vsadím se s tebou o libovolnou částku nad 10.000,- Kč, že jsem právník. Zatím nikdo nenašel odvahu postavit se za svá vlastní slova o "amatérech", takže můžeš být ten první hrdina, co mi zasponzoruje nový monitor. *4*
-
z prdu kuličku děláš ty, ale co čekat od právníka amatéra. psal jsem "zajímavá akce" a jen podotkl, že bude málo lidí, co si nevšimli té předchozí akce... tak hodně štěstí s tím pletením ho*na
-
Máš pravdu. *4*
Ještě jsem si včera udělal radost s Walking Dead a Back to the Future (Humble weekly, pár postů níže), takže dobrý den. *4* -
Válíš z p*du kuličku a pleteš z ho*na bič. Alan Wake Franchise nyní na Steamu za báječných 3.60 EUR. Kdo chce z nějakého důvodu ušetřit cenu oběda ve IV. cenové, ten si může počkat na další akci. Kdo akci nestihne, přijde určitě další. Nebo holt finančně úplně vykrvácí a koupí si ji za těch 36 EUR (a zbytek roku se bude chodit pást).
Už k tomu nějak nemám víc co říct. Seš ale očividně jedinej, kdo z toho dělá problém. -
Inquisitor
Tak Inquisitor konečně prošel Greenlightem, objeví se tedy na Steamu *3* -
tak nejde o to koupit hru co nejlevněji, ale prostě za tolik, za kolik to člověku přijde ok. a ne, mě alan nestál jeden dolar. tím, že minulý týden byla ta velká akce na alana, došlo k několika věcem. spustila se dodatečně akce na steamu (to je důsledek) a v současnosti lze alana získat při troše štěstí i zdarma. celkově už je teď jeho cena provařená a bude v akcích na steamu každou možnou chvíli, takže těm lidem teď už opravdu nic neuteče...
samozřejmě kdo má zájem, ať koupí. já to beru z jiného pohledu. pro lepší přehled v akcích je dobré vědět, jaká byla nejnižší cena hry v akci. ono se z toho pak dá do budoucna dost věcí odvodit.
no takže co jsem tím chtěl říct? že ta informace o tý druhý akci je celkem dost důležitá, přestože ji považuješ za málo platnou. protože se na to nedíváš z širší perspektivy... -
jestli někdo chce při nákupu ušetřit, tak ideální je sledovat tady diskuzi bleskovek. někdy se tu rozdává i zadarmo :)
-
JJ, kdo zmeškal, tak ať koupí - bezva hra. Jen poopravím, že to není dnes, ale do 3. června *3*
-
Nebo to snad byl Veskoslav?!?!
-
Miserius používá můj nick? to je teda drzost!
-
Áno. A pro ty, co tu akci nestihli, je tady další a s velmi příznivou cenou. Jestli jsi to pořídil ještě levnějc, tak ti to přeju, ale ta informace je nám ostatním jaksi málo platná.
-
Děkuju mockrát, adventury já rád... Doufám že to bude ale Still Life