-
Jestli se nepletu, ve výškách kde se mraky nachází se paradoxně vůbec nelítá. Ne že by to nebylo možné, jen je to moc práce se tam vyškrábat. Ikonka by tě prozradila v arkádovém modu, ale v tom realistickém asi ne (skoro jsem ho nehrál, ale 90% všech asistů je tam vypnuto, pravděpodobně i tyto indikátory). -
To jo...toto je nejhorší, co se ve světě děje. *1* *1* *1*
-
Bych to střílel, ty co nenapíšou ani popel. Žádnej soud, žádná porota atd...
-
Capsized je už použitý ...
-
Oba klíče v háji.
-
steam klíč
Taktéž nabízím pro mě nevyužitelný steam klíč na:
Thomas Was Alone
PN79J-PR7IV-H5443
Little Inferno
PIRET-BRZR7-EE5EN -
Jojo, člověk zajde večer na pivko a tady se mezitim rozdá půlka steamu. *15* Ale stejně to cenim.
-
diky za Dear Esther
-
proboha
Proboha uvědomuješ si, jak výpočetně "náročná" ta hra je? To by byl spíše totální průser, kdyby to těch 60 snímků nedalo...
(nebo jsem nepochopil ironii?) -
Kdyby někdo chtěl steam klíče na Dear Esther a Awesomenauts (+DLC), tak písněte.
-
Humble Bundle 8:
Dear Esther:
RQLXT-5GJJA-NJIEM
Capsized:
Z3JJE-WLRYH-WCJF0 -
Všechno pryč. Člověk aby tady vsedával pořád.
-
Škoda že kupony dávají po většinou jen za hraní her , na kterých Valve nějak participovalo :(
-
Hmmm nedostal on k té PSOne i kopii Dungeon Mastera II ? ..... Jestli oni nechtějí Dungeon Keepera 3 jako exkluzivitku ....
-
Další z řady konceptů designu konzole Playstation 4, který vznikl na základě doposud odhalených screenů.
To jsem vážně zvědav . Slim PS2 byla nejlepší designový kousek s čím Sony přišla . No uvidíme , snad tak retro jako Xbox nebude ale vrátí se k praktičtějším tvarům než kdy měla PS3 -
PC verzi War Thunder čeká v brzké době patch, který radikálně vylepší stíny ve hře.
Pardon za blbú otázku WT som hral len vo veľmi rannej bete a teraz na to nemám čas, ale pôjde sa do tých mrakov aj schovať??? Alebo to prezradí moju pozíciu nejakou hnusnou ikonkou? *4* -
PC verzi War Thunder čeká v brzké době patch, který radikálně vylepší stíny ve hře.
uzasny :D.. vec, ktera tam neni vubec potreba a je naprosto nedulezita :), protoze kazdej kouka na stiny, kdzy ma za zadkem spitfire :) -
Díky za Awsomenauts DLC *3*
-
Vzal jsem si Little Inferno díky moc.
-
Diky za Capsized, kdyz ho postnul kolega nad tebou, tak uz to nekdo sbalil,aniz by podekoval, takze dik *3*