-
Protože nejsou kreténí...myslel jsem
-
Do galerie Battlefield 4 přibyl jeden nový screenshot.
Proč by to měnili, když z toho mají prašule ... -
Výhod jednoho zakoupeného zlatého Xbox Live členství budou moci využívat všechny účty dané Xbox One...
Aha, takže zase placení za mulťák? Jsem ani nepostřehl že to je už ofiko... -
http://www.desura.com/games/8-bit-night
kdyby se někdo nudil, 2 dny je to free -
100 bych za tu misi ještě dal *1* ... Abych si otestoval co vydrží mé PC. *15* -
*misi *12* *12*
-
...nikdo by si to nekoupil, protože BF4 už bude tak zkrácený, že bude obsahovat pouze tuto misy *3* *2* *1* -
Neee to si nemyslím *3* . Podle mě bude Battlefield 4 boží střílečka. Myslím si, že i konečně porazí Call of Duty ! Po grafické stránce určitě o tom není pochyb už teď *15* . Battlefield si to zaslouží, protože COD je na trůnu už hodně dlouho. Jenomže nejde jenom o grafiku no.. Nevím ! Mě příjde COD taková kopíračka MoH a BF... Bohužel se ji to daří. -
koupí, nechá si DRM-free verze a rozdá kódy do steamu a GOGu samozřejmě
-
klesly by jim prodeje, karma a životní úroveň...
-
Od 13. do 19. května se na japonském trhu prodalo 349 kusu konzole X360.
Ucho má na ty kódy asi nějakej generátor, neb mi není jasné, kde je furt může brát *3* -
Může být konečně zveřejněn nějaký jiný Screenshot než z mise Fishing in Baku ? Chci tak strašně moc ?! Viděl jsem z té mise 17 minut záběrů a 12 obrázků panebože. Je to sice opravdu pecka, ale ne furt to samé dokola akorát z jiného úhlu. Co by to té EA udělalo, kdyby ukázali konečně jiný... -
a koukám už to asi opravili, teď tam vidím 5,08 liber.
-
Tyhle chyby s výší slevy tam mají dlouhodobě. Největší byly o vánocích, kdy se dal koupit Bethesda pack se slevou přes 90% a 4 (slovy čtyři) kousky Borderlands 2 za 100 Kč celkem.
-
Bral sem Awakened ..díky za kód chlape..
-
Děkuju za The Silver Earring!
-
Sherlock Holmes
pokud si chce někdo doplnit sbírku starších sherlocků:
http://groupees.com/sherlock
minimální cena za hru 0,75 dolaru. vše steam, jeden GOG.
Sherlock Holmes: The Awakened - Remastered Edition
2AXYM-ETKEE-4FX5Q
Sherlock Holmes: The Silver Earring
285Q0-RI39W-G2PDR -
Microsoft ma ambice! *2* Microsoft s jeho Xboxem One je krasnej priklad toho, ze kdyz nekdo chce vse, nebude mit nic... (hlavne s tim bazarovym modelem, aby jim nahodou neubylo pár dolarů tak udělaj takovej systém, že jim ubude ještě víc, protoze se na ne lidi vyserou) -
Wow..to je proste...wow -
Já myslím, že 348 kusů!