-
A asi mám nějakou starší verzi, protože ta moje takhle vůbec nevypadá :D
-
Už nějakou dobru to hraju, s prvním autem to je nic moc, ale když získáš další, které se už dokáží brodit nějakým tím bahnem, tak je to fajn :)
Já už teď mám obrněný transportér ( sice náklad vést nemůže ) ale je s ním sranda, vyjede fakt snad všechno :) -
no toto už... minulý týden jsem si ICO a Shadow of the Colossus na PS Store koupil, bylo to v akci za 300,- ... a končím s nakupováním :D
-
V červnu získají majitelé PS Plus účtu zdarma tituly Kingdoms of Amalur: Reckoning, ICO a Shadow of...
To je docela kvalitní nášup.. Že bych si konečně pořídil PS Plus? -
V červnu získají majitelé PS Plus účtu zdarma tituly ...
Tak jsem se dočkal a budu moci umírat v Demon´s Soul ... -
GTA 4? Jízdní model člunu, který Rockstar s úspěchem propaguje bych radši nezmiňoval.
-
Next-gen konzole přinesou podle firmy Ubisoft výrazný krok kupředu v kvalitě her.
No len aby... vsetko je to na vyvojaroch. Aj na slabom HW sa da urobit kvalitna hra. Mozno nie vizualom a efektami, ale hratelnostou :-) -
Next-gen konzole přinesou podle firmy Ubisoft výrazný krok kupředu v kvalitě her.
To jako opravdu? -
Nezávislé herní studio Epidemic Entertainment připravuje remake Streets of Rage.
Bombaaaaaaaa. Prosím, ať tam je coop přes net. Ale na těch stránkách sem si moc nepočetl *1* -
Holiday season jsou vánoce ... No doufám že globálně a né jenom Japonsko
-
To si počkají.
-
Novinky na Steamu
Valve vydalo betaverzi profilů na Steamu, nově sbíráte XP a levely, dají se odemykat pozadí profilu, DLC, smajlíci do konverzace atd...
Náhled: http://steamcommunity.com/id/benetti32/ -
Kdyby měl Peter Molyneux ve svých rukou společnost Nintendo, vydal by Mario na iPad.
Kdyby Peter Molyneux přestal do všeho kecat a projednou začal plnit všechno, co za svoji kariéru nasliboval, byl by svět o tolik krásnější... -
GT6
Gran Turismo 6 oznámeno na PS3 v holiday season (Vánoce?) -
Demoverze Killzone: Shadow Fall, která byla letos k vidění Playstation Meetingu, využívala pouze 3 z...
Však taky nevypadala zas tak next-genově. :-) -
Ať z toho Z nechytneš infarkt.
-
Zrovna Square Enix, který vydává fakt dobrý hry: Deus Ex: HR, Sleeping Dogs, Tomb Raider...
-
Konami na své prezentaci před E3 (konkrétně 6. června), nabídne např. informace o Castlevania: Lords...
u toho PES je záměrně bez 2014, že všude jinde je 2 i 5? -
Tahle hra byla ve svý době neskutečná pecka.
Stále jedna z mých nej. -
OverClocked Remix vydalo zdarma album z remixovanými skladbami z herní série Deus Ex.
Z REMIXOVANYMI ?!?!?!? "Z" ?!?!