Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    já sem v poho:D.. *3*
  • 1)Před dvěma lety dodělali Portal 2.
    2)K němu a k jiným hrám přidávají stažitelný obsah ZADARMO!
    3)Vylepšují steam o služby jako je workshop, greenlight a tržiště.
    4)Dělají na hře DOTA 2.
    5)Dělají na source 2 enginu.
    Takže označení "trapák" si zasloužíš spíš ty, když jim nadáváš, za to, že ještě neudělali HL3.
  • Se hned nedurdi ;) Třeba to někdo na listu má ......
  • No BVV/Invexu prázdné haly vydržely pět let než jej zrušili ... Na tom herním průmyslu je něco shnilého (btw filmový má prosperující cony a festivaly , tady byla alespoň E3 )
  • God-of-War
    no tak sorráč, že sem píšu...
  • is_donator = 0 then kickndfuc = 1

Hmmm a co diskuze na steam fóru ? ....
  • Zklamaní návštěvníci v prázdný hale.
  • Valve's emailed us today and said that they're not exhibiting at #E3 2013

Safra tak kdo vlastně bude na té letošní E3 ?
  • frag.ment
    Takže HL3 nebo nějaké AAA nové značky se od Valve asi už nikdy nedočkáme. Trapáci.
  • PES je letos připraveno vyzvat sérii FIFA na souboj.

Tak doufám že vyhraje
  • Jde o to, že pokud chceš fotbal s pravýmy názvy klubů atd musíš se hrabat v peseditu, shánět na netu přídavky uživatelů když by tohle mělo být už dávno od výrobce. Je opravdu super koupit si fotbal kde v anglický lize má půlka týmů stejný dres jen se mění barvy. To je prostě bída.
  • Koukám tedy že každý je spokojený s tím co Konami každý rok vydává. Inu dobrá tedy. Buďte
  • CartmanXxX

Valve a E3

https://twitter.com/ValveTime/status/322180749375705088
  • God-of-War

Problém se hrou Cry of Fear:(

Může mi nějaká dobrá duše pomoct? Stáhnul sem si ze Steamu Cry of Fear a vždycky, když dam new game, tak mi to spadne a ukáže se tabulka :couldnt find offset for is_donator!!!Please help:(
  • *1* .... Manekýnů v nároďáku ;)
  • :) Pokud to bude hra s podobným záběrem od méně protěžovaného týmu než jsou Polyphony s jasně rozpoznatelnými vozidly , které se budou deformovat a náležitě se to projeví na jízdním modelu.... ať si na licencích ušetří . Jízdní model mi za to stát bude .
  • :) Kdyby ti přímo ve hře umožnili editování soupisky , tak by jsi stejně našel důvod , proč každý rok koupit FIFu, co ? *7*
  • cumpi3
    Hmmm, to čekání...první patche bývají venku ještě před vydáním v ČR, tak jestli nějak čekáš, tak proto, že pirátíš a nebo jsi v prostoru, kde se devalvuje čas *3*
  • Jako člověk, který hraje psa na lankách, jsem neskutečně rád, že se nezabývají nacpáním od hry ksichty nějakých přeplacených simuluantů a radši se soustředí na to, aby hraní té hry byla zábava.
  • jasně že hratelnost, kurnik ale tváří se to jako simulace fotbalu tak by to prostě měla být simulace se vším všudy. Kdybych jezdil třeba v Gran Turismu s Fardem Sujestou namísto s Fordem Fiesta taky bych od toho upustil, protože kdo se pak v tom má vyznat. ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit