Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    a není jedno jestli se chodíš vyprazdňovat na záchod nebo do kýblu u PC?
    http://www.youtube.com/watch?v=q871YUWio0Q
  • Pilgrim66
    No lidi co daj 100x vetsi cenu za vec kterou muzou mit za 6 mesicu moc dlouho bohaty nezustanou. Ale ekonomove budou radi, ze roztacej ekonomiku aspon :D
  • Tak že by to někdo koupil za tolik bych neměl problém věřit. Lidi jsou idioti a spousta z nich jsou i velice netrpělivých AMD fans. No a někteří mají i dost peněz *15*
  • Pilgrim66

Nějaký šílenec vydražil na eBay (dosud nevydanou) grafickou kartu AMD Radeon HD 7990 za bezmála dva...

Docela bych tomu i věřil. Za A) proč by jen tak vypustili jeden kus neoficialnim kanalem. Protoze pokud to nekdo vzal atd tak bychom tu okamzite meli lawsuit.

B) Fakt dá někdo 2 miliony za věc, kterou si může za půl roku koupit za 20 000?

To se mi fakt nechce věřit.
  • Právěže není "porovnatelná", je "v průměru trochu lepší", což se ještě zlepší vývojem ovladačů... Obě karty mají stát $1000. Dotyčného nechápu, nejen že je nárůst výkonu oproti 690 většinou pro normálního člověka fakt neznatelný, ale samozřejmě si buď chvilku mohl počkat... Ale co, třeba to je jen součást marketingu AMD.
  • Mě nestraší mp, ale že to dělá uplně jiné studio, že Jokera nebude dělat Hamilton(což něco značí) a přijde mi to jako rychlokvaška co má vydělat nějaké love.
  • mondzi

Nějaký šílenec vydražil na eBay (dosud nevydanou) grafickou kartu AMD Radeon HD 7990 za bezmála dva...

Recenzia napr. tu http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_hd_7990_review,1.html
    Ta karta je porovnateľná s GTX690 (niekde lepšia, inde horšia), ktorá stojí okolo 20 tis. Ten človek musel byť fakt bohatý blázon.
  • GlaDOS
    Vtipálku.
  • montatatana
    ""I'm hungry, I'll just quit my game, launch an app, and order a pizza. Phones are so 2012."" :)
  • Ja bych to treba vyuzil, kdyby se to u nas dalo (pokud by pizza taky nestala 31 dolaru) ale jen protoze nerad objednavam cokoliv po telefonu *8*
  • Dik za info *4* Ve hre jake je Skyrim bez cestiny nedam ani ranu. Ale uz sem to "vyresil". Koupil sem si normalne pres eshop krabicovku Skyrimu (CZ) a krabicovku Dragonborn (CZ). Pak sem se sel zeptat Cenegy jestli vyda jeste Dawnguard v cestine (pac je vsude vyprodanej) a dostalo se mi tehle odpovedi (ptal sem se i na Hearthfire)...

"Dobrý den, Dawnguard se v obchodech ještě určitě objeví, ale protože s dovýrobou byly nějaké komplikace, nerad bych sliboval přesné datum. Snad to stihneme ještě před prázdninami.
    Hearthfire určitě v češtině vyjde. Víc informací bohužel zatím nemůžeme poskytnout."

Cili hned jak se Dawnguard (CZ) nekde objevi tak kupuju. A Hearthfire v cestine prej "urcite" vyjde, jen se nevi kdy, snad to stihnou jeste pred mym odchodem do penze *15*
  • Vrook
    Já si teda doma vařim vlastní jídlo, protože mě to baví a na pizzu jdu do restaurace žejo, poslat se nechá maximálně když je nějaká phurty na privátu. A jako "jeden z těch aktivních lidí" myslíš to, že vůbec vytáhnu nohy z baráku? *15*
    Prostě mi to přijde jako nástroj určenej pro takový ty typický nolife hráče, co seděj, hrajou, žerou pizzu a kynou. Ale whatever.. *7*
  • vlastik.plaminek
    A není jedno, jestli si tu pizzu objednáš telefonem, přes internet nebo přes Xlive? Ale pokud jsi jeden z těch aktivních lidí, kteří si pro to zajdou přes půl města a doma to žerou studené nebo ohřáté v mikrovlnce (co je větší hegeš už si urči podle sebe, ale za mě to vyhrává ohřev v mikrovlnce), tak tě chápu.
  • michelangelo
    A kdyz je rec o pizze. NU TMNT video!
  • Nějaký šílenec vydražil na eBay (dosud nevydanou) grafickou kartu AMD Radeon HD 7990 za bezmála dva...

Neskutečný...
  • ringmancz

Volně ležící bedýnka s otazíkem, kterou můžete znát z Mario titulů, vedla k evakuaci přibližně padesáti...

http://www.troll.me/images/ancient-aliens-guy/dude-americans.jpg
  • 13_11
    To, co nastínil WALL-E, se na nás doopravdy valí.
  • Vrook
    http://www.youtube.com/watch?v=6xOuK4rketM

To je fakt moc tohle už. *15*
    Netroufám si odhadovat na jaký úrovni bude laziness společnosti třeba za 20 let.
    Když releasnuli kinect, tak jsem si naivně myslel, že se třeba začnou některý ultralazy tlustoprdský hráči víc hejbat.. To jsem ale netušil, že na to za pár let budou řvát "PEPPERONI LOTS OF IT! LAARGE PIZZA!" a nechaj si poslat žrádlo skoro až do držky a ani nebudou muset pauznout hru..

No.. já si jdu si radši zaběhat. *7*
  • shmeck
    *7* Minecraft "příběh" má a ten jde dohrát. NEXT!
  • KaloSaper

EN verze Skyrimu

Nevím, jestli si to ještě přečteš, ale přidám mojí zkušenost. Mám anglickou verzi Skyrimu koupenou přes Amazon a v pohodě jsem ji aktivoval na Steamu. Žádný problém v tom nebyl. Jenom tam není čeština. A jdou k tomu normálně dokupovat DLC přes Steam. Mám to vyzkoušený díky Dawnguardu, co jsem si nedávno kupoval. A patche taky fungují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit