-
Heh, tobě se líbí, když tě někdo budí řevem (ať už z důvodu opilosti nebo vítězství "jejich" teamu)? Tak to se pak ovšem nemáme o čem bavit. Ale úplně vidím, jak někdo, kdo "musí" ráno brzo vstávat, je v noci podruhé probuzen nějakou ječící špínou, tak se dotyčný jen usměje, pomyslí si "no jo, dobře pro ně, bůh jim žehnej", otočí se a bude se marně, ale slastně pokoušet dál usnout.
-
Kamarád ho neměl, tak jsem mu ho poslal :)
-
Z Aoblabliho si nic nedělej. Zhruba před rokem tu tvrdil jak nesnáší lidi, že jsou odpad a stejně leze na diskuze. Pravděpodobně jeden z těch na všechno levých, narušených človíčků, kterej si myslí, že je vrcholem evoluce a nikdo ho proto nechápe a tak osamocený ve svém pokojíčku vedle stadionu celé dny čumí na anime (jediná věc, jež se může rovnat jeho geniatalitě) a všechno ostatní je úchylárna, to je snad jasné ne? *3*
-
Bavit jsem myslel zábavu, ne mluvit. A Nemesus se spletl, Aoyagi, ne Ayoagi, promiň.
Proto tu musím dát hanebné přiznání, že občas ten, co opilý zpívá pod okny bývám i já, tak snad doufám, že mě lidi vydýchají, stejně jako mně nevadí, když to dělá někdo jinej, jsem rád, když se někdo baví. -
Aoyagi nic takového neřekl. Zato Nemesus tvrdí, že "řvát" a "mluvit" jsou synonyma. A ještě naznačuje, že divadlo slouží primárně jako prostor pro bavení se s jinými lidmi, nikoliv ke sledování představení. Tsk tsk.
-
Lidi se můžou bavit jen v divadle a doma na internetu, řekl to Ayoagi, zbytek jsou úchylky, děkuji.
-
Ten to řekl hezky. Tohle je ale spíš ekvivalent řvaní na ulici. Bydlím poblíž jednoho stadionu (nebo jak se tomu říká), takže jsem na podobné úchylky alergický ještě víc, než bych normálně byl.
-
Sice jsem to plzni přál taky ale dem*nt jsi tu tedy rozhodně ty.
-
Taky nemám tušení o čem mluvíš (a je mi to upřímně jedno).
P.S. Skvělý video k tématu http://youtu.be/YWF9gYI_mhU -
Ste volové:D
-
Nevím, ale tipnu: V šipkách?
-
Ani nemohu vyjádřit jak moc mě těší, že naprosto nevím, o jaké zlato se jedná.
-
JE TO DOMA!!!
Já vím, že to sem nepatří, ale ty kráááávoooo:))))))))))) ZLATO JE DOMA!!!!
Přece hokej!!! -
on ho ještě někdo nemá? :O
-
Celkové náklady na vývoj, marketing a distribuci Heavy Rain stály Sony kolem 40 milionů eur, avšak vyplatilo...
portal 2 na steamu za 3,7e ... ;) -
diky :)
-
Bude zajímavý vidět jestli se PA chytne v eSportu. Přeci jen bude o dost pomalejší než třeba Starcraft II a má i spoustu v RTS žánru nových mechanik (především to, že neexistuje žádné hrana mapy. Už se nemůžu dočkat!
-
Díky, funguje to.
-
Předprodukce PS4 hry Beyond: Two Souls začala již v polovině roku 2012.
Bud je v steam library u toho bioshocku tlacitko cd-key tak ten zkopiruj do GFWL, nebo si uvnitr toho BS2 otevri GFWL dej zalozit ucet a nekde v textu je modrej link offline ucet. Tak si zaloz ten... neptrebuje totiz cdklic. -
První video Planetary Annihilation přímo ze hry
http://www.youtube.com/watch?v=ugz7I8Z1bkI