Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrook
    No právě. Nebo nejznámější pro ten segment lidí, který v tý anketě hlasovali.. aka ostatní neznám, ale znám Notche, tak mu dám hlas. Prostě průzkumy jsou demence.. a paradoxně jsou hrozně subjektivní.. jakmile o něčem takovym hlasuje banda neinformovanejch čtenářů a lajků, místo aby žurnalista zhodnotil fakta a vydedukoval z nich alespoň pravděpodobnej závěr, tak je to prostě ztráta času číst i psát o tom..
  • asi to bude "nejoblíbenější"...
  • no nevím, u stereogramů máš ty jednotlivý linie pár milimetrů od sebe, tady u toho videa je to několik cenťáků (v okně, na fullscreen ještě mnohem víc samozřejmě) - spíš mě překvapujou ty komentáře pod tím videem, jako "boží, super, to chci taky", a přitom tam jsou prostě dva obrazy vedle sebe (a každej si to asi představuje doma, jaký to je ve 3D :o)
  • ucho
    tak aspoň že tak :) ale stejně by mě zajímalo, kolik kopií "prodají"
  • České akční RPG Numen od Cinemaxu si nyní můžete pořídit za cenu, kterou si sami stanovíte a přijde...

Nastavit tam muzes treba 0.001 BTC...
  • :D bitcoin jsem natěžil všehovšudy jeden a ještě si u toho oddělal větrák u grafárny :D
  • České akční RPG Numen od Cinemaxu si nyní můžete pořídit za cenu, kterou si sami stanovíte a přijde...

Funguje to stejně jako stereogramy. Musíš na to koukat tím správným způsobem a 3D efekt by se měl dostavit, ale na monitoru to nejde tak dobře. V podstatě musíš čumět do blba "za obrazovku" a tak dosáhnout toho, že se ti obraz pro každé oko rozjede, zaostříš tak, že uvidíš tři obrazovky místou dvou a na té prostřední je výsledek. Ale nesmíš šilhat, To je sice snadější, ale efekt bude obrácený.
  • ucho
    no na steamu už byl numen snad za jedno euro (maximálně za dvě), takže nevím, jak moc je tahle akce aktuální. asi je to pro lidi, které to zcela minulo nebo neprovozují steam.

edit:
    jinak ta bleskovka je silně zavádějící, když se platí v bitcoinech...
    jestli se dívám dobře, tak aktuální kurz je 72 eur na 1 bitcoin... jestli tam je minimum 0,1 bitcoinu (nezkoušel jsem měnit), tak je to chytrá akce jak brno :)
  • michals
    Taky jsem nejak nepobral jak se s tim plati *1*
    Edit: Zasilaji kod na steam ?
  • nekromant33

České akční RPG Numen od Cinemaxu si nyní můžete pořídit za cenu, kterou si sami stanovíte a přijde...

Koupil bych, ale nějak se mě nechce crcat s bitcoinama, navíc jestli to je s paypalem, kterej bych si musel taky zřizovat a ještě nechat propadávat peníze za transakce.
  • MidnighT91

Markus “Notch” Persson je podle čtenářů magazínu Time druhým nejvlivnějším člověkem planety.

Nevím proč ale docela mě ta představa děsí...
  • Homepage a YouTube videa střílečky XCOM jsou nedostupné, znamená to konec i pro hru samotnou?

http://www.xcom.com/enemyunknown/ *13*
  • Vliv má na všechny ty děcka co hrají MC a ze kterých vyrostou Notcho-fanatici *2*
  • No jo no. Jelikož jde o online anketu, tak se není vůbec čemu divit, že se mezi miliony Minecraft hráčů našlo 156,694 těch, co pro Notche hlasovali.

Ono vlastně o nic nejde. Přiložený článek je dost všeříkající o tom, jak je tento výsledek nic neříkající.
  • nekromant33

V australské klasifikační databázi se objevil název hry The Elder Scrolls: Arena.

A je tam napsáno Version: Original, takže by mohlo jít o GoG nebo steam verzi
  • Vrook

Markus “Notch” Persson je podle magazínu Time druhým nejvlivnějším člověkem planety.

Tak za A je to zase výsledek nějakýho stupidního hlasování čtenářů, takže naprosto nezajímavá, nic neříkající informace.
    A za B jsem nikdy nechápal označení "nejvlivnější" bez dalšího upřesnění. To jako, že má vliv na co? Na průběh korejskýho konfliktu, na prezidenta Ugandy, na to jak se lidi oblíkaj, na to, jestli z nebe prší žáby?
    Prostě kombinace dvou nesmyslů bohužel nedává smysl, ale tvoří ještě větší nesmysl. *7*
  • Dobytek by aspoň zabučel! :P To jen lidská havěť se neumí chovat.
  • Hanzales
    Já bych se vůbec nezlobil i za současně použitou verzi engine. Myslím že právě kvůli několikerému updatu source buildu byl vývoj sousedící Black Mesy toliko protáhnut.
    Každopádně k takovýmto projektům, jako je ten váš mám veliký respekt. Jednak jsem dávno tomu taky zkoušel něco tvořit (akorát v qeradiantu místo v hammeru) a představa tu tvorbu ukočírovat v několika lidech současně, celá police klobouků dolů ;o) Fakt držím palce ať vše dobře dopadne a snad se potkáme v mulťáku ;o) PS: Jsem rád, že s tím shockem nejsem sám. Třeba se jednou až bude víc času do toho UDK ponořím dohloubky, časem se někdo připojí, a nějaký ten System Shock začne vznikat. Zatím je to stále jen můj sen :/ Zatuchlé namodrozelenavé prostředí mám jako před očima, zbraně a vybavení by se chodilo upgradovat na technickou palubu, do každé zbraně by bylo několik druhů efektní munice (upgradovatelné) ještě tak umět malovat jako concept artisti... No asi se toho bude muset chopit někdo zkušený :)
  • Inquisitor
    Je to dobytek.
  • Homepage a YouTube videa střílečky XCOM jsou nedostupné, znamená to konec i pro hru samotnou?

Ne, znamená to, že jelikož se rozhodli hru přejmenovat, tak se akorát kompletně chtějí odtrhnout od značky XCOM! Mě to přijde pochopitelné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit