Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Spíš noční můra *1*
    Doplnění sbírky o oba díly Icewind Dale, konenčně si pořídit GOG verzi NWN2 a P:T za necelých 12 dolarů. Tím bych to měl komplet mimo Dragonshard a Demon Stone.
    Skvělé hry, na které těžko budu mít čas. Koupit nebo nekoupit...
    Do*rdele s tím... *15*
  • Viktor_H

Mokrý sen RPG hráčů

http://www.gog.com/promo/hasbro_stacking_weekend_promo_050413
  • Borderlands 2 & Season Pass $24.99

Borderlands 2 & Season Pass $24.99 na Amazonu
    http://www.amazon.com/gp/product/B00BW7ZYGK/ref=s9_simh_gw_p367_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1T7P72MEFFG24AE6YB6X&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1389517282&pf_rd_i=507846
  • Nevím, co tam bylo předtím, ale mám ještě X3 Terran Conflict (taky Steam) a našlo by se toho víc.
  • Zítřejší díl pořadu Re-Play na Primě Cool (začíná ve 13.05) bude celý věnován záznamu předávání cen...

Tak zítřejší Re-play vynechávám.. Celej díl jen o Booomu, kterej mě ale fakt vůbec nezajíma, si můžou strčit... Stačilo mi, když sem viděl kousek té trapárny na internetu.
  • GlaDOS
    A ještě s Killing Floor, pokud se zaplatí průměrná cena. Díky za tip.
  • Aha, sorry *15* Nějak je těch názvů už moc *6*
  • God-of-War
    PS 4 Ti jeste vytre rit, to se neboj.. co jako cekas? Ze to hned bude poustet graficky bomby? Vsechny launch hry a hry o rok starsi budou stat za prd, jako to bylo s PS 3.
  • Jen chci upozornit ze Orchestry se ted daji koupit za dolar na Humble Bundle :)
  • God-of-War

Vytvořit PS4 port z PC verze The Witcher 3 nebude pro vývojáře díky podobné architektuře zařízení moc...

To si pletes, ne? To je Defiance.. jinak to hraju a je to fakt dobry:)
  • GlaDOS
    smazáno
  • GlaDOS
    Právě tahle akce mě nakopla. Ale nechci si kvůli tomu do pc tahat dalšího klienta a na další Steam akce se mi moc čekat nechce.
  • Destiny možná nabídne postupný (epizodický) obsah.

A když nebude seriál úspěšný a SyFy ho pohřbí jako spoustu jiných, tak nebude nic *2*
  • super hra jo? jo kez by... ale jelikož oba předchozí díly nebyli nic extra, neverim tomu
  • PS4 verze Thief bude vypadat téměř stejně jako verze pro PC.

Tak tomu říkám Next gen konzole xD :D:D
  • Mám Steam klíč na Bioshock 1, ale ne na 2ku (ten jsem již použil). Můžu k tomu přihodit Red Orchestra 1 a 2 a případně ještě Sniper Ghost Warrior 1 (vše Steam).
  • Devil May Cry :)
  • snad je takových většina :) já teda určitě taky (ale hlavně kvůli tomu, že to bude super hra!)
  • ucho
    http://www.gamefly.co.uk/Download-BioShock-and-BioShock-2-Bundle/5005647/

bohužel to není steam verze! ale tyhle hry se budou dát na steamu sehnat poměrně levně a každou chvíli budou někde v akci, i amazon už je měl několikrát, navíc teď když se dávaly ty hry kolikrát k infinite, všude je jich plno...

edit: jinak za toho tomb raidera bys neměl mít problém získat +- 400,- (třeba na aukru), kolem 500,- už by to asi musela být větší náhoda. za 300,- se ti po něm teoreticky zapráší.
  • GlaDOS

Tomb Raider Steam key

Takže jsem Steam kód na nový Tomb Raider neprodal a nejspíš asi i neprodám, takže tentokrát bych ho vyměnil za nějakou jinou hru. Docela rád bych si zdigitalizoval krabičku Bioshocku 1 a doplnil k tomu 2ku, takže kdyby měl někdo Steam kódy na ně, měnil bych. Pokud nemáte, nabídněte mi něco jiného a já si možná vyberu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit