Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby tak bylo jen něco podobného písmenkům A a B i na klávesnici...
  • Kdybych neznal zdejší komunitu, tak bych tipoval, že všichni ten Xboxový gamepad mají doma (já mám 3 *1* ), ale tak to asi nebude. Za pár stovek se dá koupit na auk*u apod.
  • hej, minuskujuci gumaci, co je zle na tom, ze sa pytam, kde su asociovane gamepadove tlacitka B a A
  • ucho
    některé hry nic moc, některé vypadají zajímavě, ale warhorse opravdu vyčnívá tím reálným prostředím. bylo by fajn, kdyby se jim to povedlo, bude to něco jiného v herním světě...
  • Také jsem doufal spíš v remake Ducktales: Quest for gold z PC. Tydle z NESu jsou proti Quest for gold nudný :( (repetitivní)
  • USER47
    Ještě přidám odkaz na YT, ten GT přehrávač je debilní.
    http://www.youtube.com/watch?v=MrvzClrJmDI

Moc se mi to líbí, zejména ten poslední záběr do krajiny ukazuje, že se jim opravdu daří udělat přirozeně působící krajinu, což je u podobnejch her dost rarita.
  • nekromant33

První záběry ze hry od Warhorse

http://www.gametrailers.com/videos/sh4uic/cryengine-3-gdc-2013--licensee-showcase-trailer

3:37
    asi to nejlepší nakonec *15*
  • takze sa daju pouzit sipky + ? ake tlacitka?
  • Black_Hand
    taky bych doporucoval tu komentovanou verzi :).
  • ucho
    je to napsané v tom odkazu bleskovky...
  • MidnighT91
    Všude o tom čtu ale ještě nikdo nebyl schopnej napsat, co přesně ten mód dělá...
  • to vypadá hustě!!!
  • Pro 1999 mód v BioShock Infinite nemusíte hru dohrát, stačí (minimálně na konzolích) v hlavním menu...

Funguje i na PC verzi(mam to u sebe overeno)
  • I cross *7*
  • michelangelo

NU TRANSISTOR VIDEO

www.youtube.com/watch?v=bmlnUCK9oWI
  • ty sklapni holčičko tebe se na nic nikdo neptá
  • nekromant33

Pro 1999 mód v BioShock Infinite nemusíte hru dohrát, stačí (minimálně na konzolích) v hlavním menu...

good ol' console cheats
  • Vývojářský tým Team Ninja čeká restrukturalizace, v podstatě se rozdělí na dva. Jeden povede Yosuke...

Že by jeden tým zůstal na záplatování DOA5 (a výrobu DLC) zatímco další připravoval nový titul?

Každopádně díky za info, Games.
  • Black Flags bude prostě bomba snad to bude lepší než 3 ale vypadá to že ano
  • Divotvurce
    Jakožto fanoušek Pirátů z Karibiku se na toto fakt těším *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit