Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Šestiletá dcerka hrála na iPadu své matky hru My Little Pony, ve které klikala na "buy now" tak často,...

Za to mohla uz opravdu mit little pony doma...
  • ty ses ale pan
  • Vrook
    To je zajímavý. A i v komnetech (teda alespoň u prvního článku) jsou zajímavý věci.
    viz.
    "The On-Line only issue is actually only the tip of the ice-berg – at least to me. It has been discovered by some of the players and posted in EA’s forum – that in fact the “GlassBox” engine is in fact BROKEN.

Apparently SimCity actually only simulats a very small % of the population, and the rest is relatively fake numbers called a “Shadow population”. Its absolutely game breaking around the 100k population mark as just about everything starts to fall apart.

It’s so bad that its been discovered you could NEVER make a single industrial zone, and have a happy healthy, and better functioning society. I could type a heck of a lot more about what else is broken, but it would take too long and there are far better posts in the EA SimCity Forum."

Beru to samozřejmě jen jako komentář v diskuzi, ale zajímalo by mě, kolik je na tom pravdy.
    EDIT: A tady je k tomuhle ještě post na oficiálních fórech. http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9361396.page#27608142
  • God-of-War

CD Projekt RED chce u PS4 verze The Witcher 3 dosáhnout grafiky srovnatelné s CG filmem.

Taky sem docela koukal:D. Snad to nepo.....:)
  • nekromant33

V červnu tohoto roku vyjde podle francouského obchodu Amazon GOTY edice The Elder Scrolls V: Skyrim.

Tak už by mohli taky ohlásit aspoň jedno z těch dvou DLC co mají ještě vyjít. Podle toho v jakejch periodach je vydávají to vypadá, že to poslední vyjde těsně před vydáním goty edice
  • Vrook
    No to mě taky. A v zápětí mi jí zkazej multiplayerem. *15*
  • On to tu kdysi i četl a dával bany těm, kteří ho tu haněli se stejným nickem, jaký mají na EG *1* Jestli to čte furt, tak by si měl uvědomit, proč má tak málo čtenářů. Zabanováním každého druhého (i když dle počtu příspěvků pod články v řádu jednotek spíše drtivé většiny uživatelů) si další nezíská a stávající ztrácí.
  • Cosi
    Omlouvám se za mýlku, samozřejmě se jedná o český eurogamer, s těmi ostatními seriózními weby to nemá nic společného. Popisek upraven.
  • Jj, ještě s Honzem Stachů by mohli dělat ultimátní hw koutek. To je jak házet mentos do naštěrchané koly. :)
  • To, že je JD druhý typ Cementu není žádná novinka ale to neznamená, že i zahraniční eg redakce jsou plné takových latentních džejdájů. Navíc z těch 10 mega ty JDýho 2 tisíce (víc snad mít nemůže, jinak přestanu věřit v tuto zem) jsou jak flusnutí do ánusu.
  • Ale Geralt je samostatný, osaměly vlk, poslední parta a jak dopadla ---- Cahir mrtvý, elfka mrtvá, Regis mrtvý, Ciri pryč...

A proč ne PVP jako byla aréna ve 2 v 2. kapitole.
  • Viktor_H
    Jde o to, že soubojovej systém ve většině MMO je pro mě absolutně nepřitažlivej/stokrát omletej...
  • Cosi
    Ještě by mohli přibrat Hulána do týmu a byl by z toho trio úžas.
  • Cosi
    Pěkně děkuji.
  • Kr.Pa

CD Projekt Red přemýšlí o multiplayeru pro titul Zaklínač 3.

mas malo MMORPG ? vsude je pvp, coop rpg je malo a vubec bych nevystal, ze by se zaklinaci navzajem zabijeli
  • ucho

Splice Steam Key

CX0H0-IF2HZ-9KTBP
    http://store.steampowered.com/app/209790/?snr=1_7_15__13
  • Díky
  • God-of-War

CD Projekt RED chce u PS4 verze The Witcher 3 dosáhnout grafiky srovnatelné s CG filmem.

Delají mi radost:)
  • ucho

Crayon Physics Deluxe Steam Key

prosím napište, když to někdo vezme, ať to další nezkouší zbytečně...
    ZQHIE-D252C-K7D5Y
  • Viktor_H
    Takže nejlépe oboje...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit