Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je fakt že u CoD, RE, nebo Diablo je to opravdu zbytečné, když stejně všichni víme že jsou to sr*čky...
  • Další hrou, která se stala obětí nízkého uživatelského hodnocení na MetaCritic.com je SimCity.

A to uživatelské hodnocení bere někdo opravdu vážně? Na Metacritic to má smysl jen u her, které nejsou mainstream, takže na ně spousta portálů ani nedělá recenze a nejsou tím pádem tolik na očích, což je pro tyhle nedonošený hatery nezajímavé...
  • ringmancz
    já jsem si schválně otevřel několik těch účtů a stejně hodnotili i CoDy, Diablo, Dishonored, Resident Evil nebo mají jediný hodnocení právě u SimCity, takže bych to nebral moc vážně
  • kostejnesmrtelny

Další hrou, která se stala obětí nízkého uživatelského hodnocení na MetaCritic.com je SimCity.

Další hrou, která se stala obětí always online DRM je SimCity.

FTFY.
  • Nemyslím, že jakákoliv sleva pod řekněme 60-70% je zajmavá..
  • A nevíš,je-li tam planescape:Torment? měl se tam objevit..
  • První novinky o FOX Engine, který bude pohánět PES 2014, se dozvíme v průběhu příštího týdne.

Tak doufám že zas bude lepší než Fifa, si ce ne prodejnově, ale hratelně
  • už jsem něco našel, teď už jen Age of Mythology *1*
  • link?
  • AoE2 HD

Ve Steam registrech se objevilo AoEII HD :)
  • rancor1223
    Říkali oboje, už tehdy při oznámení.
  • Hanzales
    Teď když jsou nové konzole na obzoru, tak je strašně moderní zdůrazňovat, že ta současná generace už najednou nestačí ;o) Já nevím. Ač jsem Grid pařil jako drát a občas ho ještě dám, dvojka mně nějak díky absenci toho kokpitu nebere :/ Hlavně je kolem tuna dalšího poježdění, sorry codies ;o)
    Edit: jojo, jak říká dole Rancor, nestačí už nějakou dobu, každopádně kdybych seděl v té jednací místnosti, kde ten kokpit na úkor ostatních featurek ufikli, tak bych prásknul hlavou o stůl a potom dveřma 2x :)
  • Majitelé PS3/PS4 získají exkluzivní hodinový přídavek do Assassin's Creed IV v den vydání plné hry.

Tohle je dobré. Sotva den po oficiálním oznámení už slibují bonusový obsah a ještě k tomu exkluzivně na PS. To bude asi ta dušovaná snaha Ubisoftu spřátelit si PC komunitu. (Ne že by majitelé ostatních platforem neměli důvod také nadávat.)
  • V GRID 2 nenajdeme pohled z kokpitu, jelikož by pak zobrazení nezvládla současná generace konzolí.

Nerikali ze delali pruzkum a diky tomu se rozhodli kokpit nedelat? Tak co teda?
  • rancor1223
    Podívej se na rozdíl mezi Mass Effect 1 a 3. Stejná generace konzolí a vypadají naprosto jinak. Jenže teď už jsme skutečně na hranici toho co současné konzole dokáží, víc už ten výkon nafouknout nejde. Tak se zkrátka musí někde ubrat.
  • MidnighT91

Majitelé PS3/PS4 získají exkluzivní hodinový přídavek do Assassin's Creed IV v den vydání plné hry.

Snad tenhle problém vyřeší piráti...
  • Majitelé PS3/PS4 získají exkluzivní hodinový přídavek do Assassin's Creed IV v den vydání plné hry.

Mě už ten Assassin leze krkem, co hodina, to se něco objeví. To má ta hra vyjit za pár dní, nebo nás tím budete bombardovat až do října?
  • Teď těsně před příchodem nových konzolí se to pěkně rojí, jak jsou všichni omezení...
    ale to nic, už byli i před léty, jen ohledně toho tak nedržkovali.
  • MidnighT91

Multiplayer Assassin's Creed 4 bohužel námořní bitvy nenabídne.

Velká chyba...
  • V GRID 2 nenajdeme pohled z kokpitu, jelikož by pak zobrazení nezvládla současná generace konzolí.

To jsou kecy. V GT5 jsou vnitřky vynikající.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit