Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Francouzský Amazon nabízí PC verzi GTA V.

To nabízí aji náš x-xone. Nevidim na tom nic spatneho kdyz je takrka jiste ze na podzim to tu mame pro PC
  • Black_Hand
    lidi jsou jimi hodne posedli hlavne protoze MS za ne odmenuje.
  • montatatana
    Jo, multakovy trofeje jsou zlo. Zvlast treba pokud si chce clovek udelat na platinu nejakou starsi hru, ktera ho zrovna chytla. Diky tomu, ze multak uz nikdo nehraje nebo je uplny vypnuty ma smulu a to mi prijde vcelku dost nefer.
  • Série Monster Hunter má údajně zůstat na následující tří roky exkluzivně na 3DS.

meh, toto je jedna z mala serii, pri ktorych sa modlim aby konecne nieco vyslo aj na normalnu platformu, ne same 3DS a Wii a podobne blbosti... Tak to vypada, ze najblizsie tri roky nic nebude, coz je dost divne uz len z toho dovodu, ze Monster Hunter je imo presne hra ktora by hardcore hracom (ci uz na PC/PS3/X360) naozaj vyhovovala.
  • No taky jsem se divil jak se můj kamarád honí za platinem v MGS ........ asi za to může ten zastydlý skaut ;)
  • Jestli Kickstarter projekt Wildman nedosáhne cíle, bude to znamenat téměř konec i pro vývojářské studio...

Sbohem, a šáteček a už nikdy citově nevydírejte .... měli jste se vrátit k Dungeon Siege a Supreme Commanderu ! Wildman ani trochu nenadchnul ....
  • Herní OC přímotop ;)
  • Haha, nevěděl jsem, že existují lidé, kteří berou achievementy tak vážně *1*
  • Pro více než desítku achievementů si ve hře Tomb Raider budete muset zajít do multiplayeru.

Toto absolutne nenavidim... uz v AC3 som bol z toho na nervy... hru by človek presiel na platinu relativne v pohode ale achivmenty z multáku? do singleplayerovej hry? to je humus... bohuzial dalsia hra ktoru nedohram na 100% celu...
  • Pro více než desítku achievementů si ve hře Tomb Raider budete muset zajít do multiplayeru.

Jako bych koukal na Uncharted trophy/achievementy *4*
  • ucho
    ale v zimě to musí pěkně vytopit místnost.
  • Inquisitor
    A ty účty za elektřinu :)
  • Vrook

survivor gameZ

http://www.survivorgamez.com/home.html

docela sranda
  • Na CES 2013 bylo k vidění mnoho atypických herních počítačů a jejich skříní. Podívejte se na některé...

Super! Mimochodem se mi líbil na CES i samsung. http://www.youtube.com/watch?v=67dY5o2siHA. Přetočit na 4:00...
  • Erendiel

Na CES 2013 bylo k vidění mnoho atypických herních počítačů a jejich skříní. Podívejte se na některé...

3x GTX 680 v jednom pc... zdroj hercules 1600 W :D boha to jsou mašiny, jak koukat na super auta. *8*
  • Nejvíc funny je ten vikingskej assassin. *1*
  • Warriosparky
    Já prostě jen (očividně narozdíl od toho týpka) nehraju 80 her najednou.
  • Viktor_H
    Aha, teď na to koukám.
  • DarthSomething
    Ne neušetřil chybí tam zdroj.
  • Viktor_H
    To už vypadá mnohem líp. Na 1920 x 1080/1200 utáhneš v současné době podle mě vše.

BTW, zajímavá GPU v této cenové kateogrii.

EDIT: A koukám, že jsi ještě 1500 ušetřil. Pokud jsi ochotnej to, cos ušetřil, použít (plus pár stovek navíc), možná bych zvážil GPU o kategorii vejš (nejlépe asi toto http://www.czc.cz/gigabyte-gtx-670-ultra-durable-2gb/111918/produkt) ... Tahle sestava nebude mít problém ji utáhnout. Jestli ne, tak ta MSI je v pohodě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit