Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Minsc
    Ani můj Boo tomu nerozumí *9*
  • ucho
    bleskař se chtěl asi blýsknout svými znalostmi cizích jazyků.
  • a nenajal si je spíše .)?
  • Amylee.Anderson
    Sakra, to jsem chtěla napsat xD
  • Čínský otec si najmul na svého třiadvacetiletého syna virtuální vrahy, aby mu znelíbil hru a začal se...

Velmi hodnotny odkaz, pekne jsem si zacetl.
  • Moje odpoved mela znamenat, ze je tutove jeste ani nezacali rozesilat...
  • dilinja
    no omlouvam se bohuzel ne na kazdy fight club si najdu cas, v puvodnim PR clanku snad take nebyla zminka kdy budou odesilat. Tak neni nutne se okamzite rozcilovat *4* A skutecne moje otazka znela jestli uz ji nekdo ma :) ne za jak dlouho konci leden.
  • Hm, taky jsem koukal, taže se pravděpodobně jednalo o chybu a jednoznačně nejlepší deal letožní slevové nabídy. *4*
  • Alex81
    už to opravili, ale stihl jsem to:-)
  • Díky! *15* Zase bych to jinak minul *14*
  • Steam - Sleeping Dogs

Sleeping Dogs na Stemu se slevou 90% na 4,5 EUR, chyba nebo super akce? Hned jsem si je koupil.
  • No já sázel spíš na Boiling Point 2 : White gold .... ale je fakt , že tohle ani Precursors tu oficiálně nevyšly . Dokud se neobjevily jako herní přílohy v časopisech . A to za distribuční kanál ve kterém by se hra dala koupit i po roce tudíž vážně nepovažuju .
  • S MojeID na věky a nikdy jinak ....

:) Otázka nezněla kolik dní zbývá do konce ledna , ale jestli někomu už ta flaška
    fyzicky přišla ...
    No tak nebuďte všichni tak tajemní a pochlubte se
  • ringmancz
    není někdo náhodou v beta testu Marvel Heroes?
  • Všechny tři James Bond videohry zmizely jak z katalogu STEAMu, tak i Activision obchodu. Prodal snad...

Ja se musim jenom smat, protoze hlasovani kde hlasuje pouze 2k lidi je absolutne k smichu a NIC nerikajici. Nema absolutne zadnou vahu asi tak.
  • Rikali rozesilani behem ledna. Zatim byly 3 pracovni lednovy dny... Doprdele lidi už!!! *16*
  • dilinja

dotaz

Prisla uz nekomu slibovana flashka od games?
  • braveman
    Díky za info, nahodil jsem alternativní link.
  • Erendiel

Loading obrazovky z WiiU her, které mohou posloužit např. jako wallpapery pro Vaši plochu.

Odkaz nefunkční *8*
  • Warframe closed beta klíče

Je tam i forst look video na hru, ať víte o co jde.

http://www.mmobomb.com/giveaway/warframe-beta-keys

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit