Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    Taky to vypadlo jen na chvíli. Už to funguje.
  • hry normálně jedou.
  • rancor1223
    Protože nejede celý Steam.
  • Do 17:00 nabízí STEAM 75% slevu na herní sérii Fable, Alan Wake a Deus Ex: Human Revolution.

nefunguje...
  • Steam key na Binding of Isaac

Zakoupeno jako součást Humble bundle, ale už ho mám z dřívějška:)
    EDN0C-2YIAD-YYJG3
  • Server GameSpot vyhlásil jako hru roku 2012 titul Journey.

Souhlas ...
  • Právě jsem si říkal jestli je nějaký progres , když už je ticho po pěšině ...
  • KaloSaper

Další zmínka o vývojařích vězněných v Řecku

Angry Joe dal jako 1. místo uvěznění vývojářů Army 3. Tak snad se to dostane k dalším lidem.
    Viz - http://www.youtube.com/watch?v=54s_jyjMUxY
  • michelangelo
    Presne, radne od srdce. To cenim! A tobe taky, at jses v roce 2013 nalezite spokojej parchant :)
  • Co bys volil ty?
  • Co bys volil ty?
  • Díky moc, takhle hezky mi nikdo nepopřál roky...
  • MidnighT91

:x:O:x

Štastnej novej rok parchanti!!!! Btw zasraní tollové se nuděj i na novej rok, tak rozdávaj mínusy, táhněte chlastat a hulit čuramedáni...
  • rancor1223
    A co se ti na tom nezdá? Seagate jsou stejně dobré a spolehlivé jako WD. Je to jen o osobní preferenci.
  • to mi taky přišlo
  • Seagate , Barracuda ,500GB ....
  • Malleth
    Last of Us a Beyond to jistí. Jinak na Ni No Kuni se po vyzkoušení dema taky těšim a i ten Pupeteer vypadá skvěle
  • Malleth
    Dishonored je v týhle kategorii jasná volba. Tak propracovanej visuál se fakt nevidí.
    Ty alternativní kategorie jsou taky dobrý. Obzvlášť cena za "Emptiest Promises"
  • To bych teda řekl...
  • rancor1223
    Tak já si myslím, že je nadhodnocená. Ne špatná, ale nadhodnocená. Skvělou stylizaci jí ale upřít nemůžu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit