Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím proč to odtud přesměrovává na hlavní stránku YT
  • Mas to rozbity...
  • Dishonored

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-OfiQ6Rd2Xw *16* !!!!
  • Dikec, po Cogs sem pokukoval *3*
  • Viktor_H
    Tvůrci BG:EE o levelování: "We are keeping the existing Tales of the Sword coast XP limit. In our testing the game balance quickly soured after 10th level." - Takže přátelé, 9 úrovní zůstává stropem. *11* Člověk by čekal, že po dvou letech vývoje si s tím trochu pohrajou...
  • ucho

Steam klíče

Cogs
    GDT6E-N6NXM-WTGRE

Avadon: The Black Fortress
    X80FY-PG404-R0FXL

Zen Bound 2
    9LYCR-8ZT3L-QXQED
  • ucho
    ano, PS3 Media Server a zatím naprostá spokojenost :)
  • S Uncharted 2 jsi dobre udelal, vyborna hra. Doporucuji zaplatit si na 3 mesice PS+ pro tech 10 her zdarma. Ted je tam Infamous 2, Motorstorm Apocalypse, LBP2 (snad to tam jeste je, nekdy to meli vymenit), Crysis 2, Ratchet a Clank All 4 One a zbytek si ani nepamatuju

BTW jako medialni centrum pouzivas co? Pokud to nepouzivas, tak doporucuju PS3 Media Server...lepsi uz to nebude *3*
  • ucho
    šlo vzít jakoukoli, kterou tam měli. velký výběr nebyl (+- 12 her). ps3 jsem si koupil hlavně kvůli red dead redemption (to tam neměli, takže to asi bude muset přinýst ježíšek). chvíli jsem váhal nad resistance 3, ale pak jsem sáhl na klasiku uncharted 2. a abych nebyl škrt, vzal jsem si ještě little big planet jedničku (a teda taky proto, že mám takový blbosti rád :) ). a jako bonus už mi ta ps3 skvěle funguje jako mediální centrum :)
  • Jakou jsi si vzal hru zdarma? Slo vzit jakoukoliv nebo ti dali vybrat mezi Fifa 09 a Fifa 10? :D Bych si vzal Black Ops 2 a razem bych mel PSko za trojku :D
  • ucho
    díky, koupeno, potvrzuji :)
  • Crytek slaví páté narozeniny herní série Crysis ve velkém - vytvořilo několik výrobků s motivem...

Když se slaví nějaké výročí herní série, tak se rozdává zadarmo, nebo aspoň nějaké slevy. Na ty jejich drahé blbosti se jim každý tak akorát vyse*e. *2*
  • na e-shopu jsem nenašel bohužel a do Brna daleko.
  • Shadow Warrior

zrovna vyšel na GOG, muhehehehehe :) :) :)
  • fixcz
    Jo-o, překlad je zde: http://forum.jajjun.com/viewtopic.php?f=43&t=6764
  • Břečky jako CoD bych nehrál ani zadarmo :D :D
  • ringmancz
    http://www.kickstarter.com/projects/573261866/pier-solar-hd-an-rpg-for-xbox360-pc-mac-linux-and
    na Mega Drive už to asi neseženu, tak aspoň takhle. jenom škoda že to nebude i na PSN
  • Inquisitor
    Ale na CK II čeština je.
  • Playstation 3 za 3990,-

Sony Centrum v Brně - Galerie Vaňkovka má v prodeji omezený počet kusů Playstation 3 160 GB + 1 hra dle skladových zásob za 3990,-
  • to sa mi páči: dopočuli sme sa, že tisíce z vás majú problém tak 50 z vás dáme zadarmo ME Trilógiu, ostatný si trhnite nohou *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit