-
Díky za skvělý dárek, hned to pondělní ráno vypadá líp!
-
Good Guy Ucho
-
Thank you, good sir.
-
GOG - Divine Divinity
Kdo ještě nevlastníte tuhle klasiku (skoro bych se i divil), popřípadě ani GOG účet (třeba GOG takto získá nové členy :) ), zde máte možnost. Klíče k aktivaci hry na GOGu (dole na stránce "Redeem gift")
edit: rozdáno -
takto má smysl půlka bleskovky a ta druhá část je právě nijaká... jednoduše by to šlo napsat přesněji bez těch pochybností, tak aby to byla konkrétní informace.
-
No, alespoň už chápu tvou logiku. Ale i tak na "možná" nic špatného nevidím. Zvláště v případě, kdy popisuje doplňující informaci. V příkladech, které jsi uvedl by samozřejmě užití "možná" nedávalo smysl, protože by celá bleskovka neměla žádnou informační hodnotu, ale v tomto případě v něm problém nevidím.
-
tak si přečti, co jsem napsal, a dozvíš se tam i odpověď na svou otázku. proč reaguješ na něco, co si ani nepřečteš celé?
šlo mi o to, že slovíčko "možná" do bleskovek nepatří, protože slovíčko "možná" s sebou nenese žádnou validní informaci. něco možná bude a nebo možná nebude. zítra bude na steamu další akce a možná dá steam všechny hry zdarma. zítra možná vyjde patch na carrier command. a jinak viz to, co jsem psal... -
"it’s a project we could potentially return to after Metro: Last Light ships"
Tahle jedna věta jednoduše shrnuje kde se vzalo to "možná" a proč tam klidně může být. Fakt nechápu co řešíš. Všude tam tvrdí, že na MP teď kašlou a nedělá se na něm. A že pokud se na něj někdy dostane bude to po vydání. Jak jinak bych to chtěl napsat? -
Stávají se horší věci. *4*
-
to nevyjadřuje žádné možná. co takhle brát článek jako celek a brát v potaz všechny informace, které tam padnou?
"... dedicated team had been working on a number of multiplayer prototypes. After E3, we decided to fold this multiplayer team back into the main group..."
"As a result, Metro: Last Light will not ship with a multiplayer component."
"Q: Why did you commit to a multiplayer mode in the first place?
A: We are gamers at the studio and really wanted to bring the world of Metro to life in a multiplayer environment. It was a decision made by us at 4A from the outset and THQ have since been supportive every step of the way, including our decision to put multiplayer on hold."
Podstata článku je v tom, že se teď soustřeďují na 100 % na singl. V článku je zmínka, že multiplayer chtějí a že ho dělali. Není tam žádná zmínka o tom, že ho zrušili a že se k němu nechtějí vrátit, je tam jen zmínka o tom, že multiplayer při vydání nebude a že přesunuli lidi kompletně na singl.
Ve světle toho je "možná" nevhodně zvolené slovo, protože smazává jejich veškerou snahu tam ten multiplayer mít. to nešlo napsat, že se multiplayer prozatím odkládá? ano, slovíčkařím... ale pro mě jsou to nepřesné informace a bleskovky obsahují pár slov, měly by být přesné, aby měly nějakou hodnotu a nevznikaly tak dezinformace... prakticky stejným počtem slov se dá potom vyjádřit zpráva, která bude mít větší informační hodnotu. člověk takhle musí číst i to, z čeho ta bleskovka vznikla, aby byl v obraze. pochybuji, že to řada lidí dělá. -
Q: You said Metro will not ship with multiplayer. Does that mean we might see Metro MP as DLC or a standalone release at a later date?
A: Right now we’re 100% focused on the single player campaign and not thinking beyond that. We don’t like throwing away work though, it’s a project we could potentially return to after Metro: Last Light ships. -
Ubisoft zveřejnilo promo video k Just Cause 4, ve kterém nic netušící děvčata tančí za zády...
Asi by mě taky trefilo, kdyby se mi v obejváku zjevil Džastýn Bíbr... -
Díky za info *8*. Pokud si dobře vzpomínám, tak to není poprvé, co mi prsty ulítly z Dance na Cause *16*
-
Ano, ano... protože jen tak se člověk dozví, že mají se to náhodou nenahodilo moc pozdě) a pro jaké tituly tato akce přesně platí...
-
Ubisoft zveřejnilo promo video k Just Cause 4, ve kterém nic netušící děvčata tančí za zády...
*Dance ;-) -
ja tam cekal nejaky prostituky a pak to prasklo
-
Opravujem Just Cause 4 určite nie... ale Just Dance.... tak si to prosím vás opravte. -
Ty jo ta jedna holka se tam rozbulí celkem slušně z té radosti teda :) By mně zajímalo, co ji zrovna v tu chvíli lítalo hlavou... -
Asi by tam mělo být Just Dance 4 místo Just Cause 4 *5* -
Sony si patentovalo Playstation Move ovladač, který se dokáže zahřát či naopak zchladit.
Braveman: Ahoj Brávo, co je s tebou? Jakto že už nechodíš na hodnoceniher ani na fórum? *13*