-
iOS Carmageddon
Vyšla první recka --> http://www.touchgen.net/carmageddon-review
3/5 + Editor's Choice - trefné:) -
Ale, ale... Boreček se nám čertí ?
EDIT: Bobeček boreček to radši předčasně ukončí, co už.
Chtěl jsem se pobavit nad těma sračkama, co z tebe padají. -
Drž pysk, chlapečku, nejsi-li tázán.
EDIT:Ne, boreček tě stírá. Tímto s tebou končím, hnido, kňourej si dál, co chceš *3* -
Srovnavat delku CoD s Dishonored.To chce opravdu notnou davku dem3nce.
-
Jdi si radši na SoWko nebo z čeho to kokotské hov@do z avataru máš.
AC aspoň trvá těch 7-8 hodin jen příběh, a to jen ty "datadisky"... Dishonored jsem teď dojel za nějakejch 4-5 hodin, strašně dlouhatánská hra mno. -
Strašně mě baví, jak mentálec s avatarem z Assassin's Creed mektá o umělým natahování herní doby *1* *1*
-
Tak jsem právě dostal
Campella (nebo jak se jmenoval) nonlethal cestou a musím říct, že míra možností jak misi splnit je skutečně šílená (v dobrém slova smyslu). Ale atmosféře pořád odolávám, nevím proč... -
Jo steampunk je moc pěknej. Viktoriánská Anglie taky. Je to skvělá kombinace, ale jak píšu, nějak z toho tolik necítím tu atmosféru, ať je zpracování města sebelepší.
-
Taky magii moc nemusim ale tady to neni úplně špatný, hlavně to nejsou klasický kouzla a za celou hru jsem potkal jenom jeden typ nepřátel co jí používal, takže taky fajn. Každopádně mě učaroval Dunwall, taková industrální Anglie s prvky nacistickýho Německa, nádhera.
-
Jsem zase asi jediný, kterému to nepřijde tak naprosto skvělé. To zase dostanu... *7*
Neberte mě špatně, je to skvělá hra, ale mě nějak nesedla. Celá ta věc s "magií" (nikdy, nikde, za žádných okolností nehraji za mága), to mi prostě trochu vadí. Atmosféra mě taky nějak nezasáhla, ano je to temná a všechno, ale nějak mi to nepřijde v ničem tak úžasný. Quest Log mi dost vadí - když už přijdu nějaký úkol rád bych si přečetl jeho zadání, ne jeho popis v jediné větě (až si k tomu po týdnu sednu fakt si nebudu pamatovat přčesné zadákí každého side questu). Ale stealth se dá praktikovat skutečně dobře, to se musí uznat!
Zatím u mne ale vede spíš Deus Ex Human Revolution, který mě svou atmosférou naprosto pohltil. Je ale fakt, že jsem nahrál jen pár hodin, třeba se to ještě změní. -
Zní to možná dobře, ale bylo to těžce nedotažené. Budování pevnosti mělo obrovský potenciál a ve výsledku to byl jen nahypovaný pšouk...
-
Super
-
Hm, to je docela dobrej napad! *4* Mrknu a napisu sem...
Tak jde temer vse vypnout, ukazatel ukolu, ukazatel postoje, zdravi,vsimavost nepratel a uplne vypnout ukazatel interakce + vypnout zvirazneni predmetu atd... -
Jak je to s možnostma nastavení na PS3? Taky je tam možný vypínat části HUDu? Já sem si například vypnul objective marker.
-
Toho otaceni kamery jsem si teda vubec nevsiml, ale je dosti mozny ze je to o trosku pomalejsi... Prozatim jsem s tim nepotreboval nejaky rychle mavat :D. Hraju to na Hard a i tak se obcas stane ze si rikam, ze me musej videt a nakonec mi to projde. Druhá mise (ta v noci) byla zatim ale nejatmosferictejsi. Ta noc spolu s mlhou, mesicem atd ma neco do sebe. 3. mise je pres den a tu uz jsme vsichni videli skrz naskrz :( a ctvrta je pri zapadu slunce, ale mam takove tuseni ze jak budu postupovat k finisi bude se delat tma (uz podle toho ze mi Samuel rikal ze az budem odjizdet pryc, budu muset vypnout svetla aby nas nevideli) takze na to se tesim-dal jsem se nedostal. Ta noc je naprosto uchvatna v tyhle hre...
S tim druhym HL mas pravdu, taky mi to parkrat evokovalo City 17 ci jak to bylo :)
Kazdopadne prvni zapnuti a prvni 2 hodinky hrani ve me zanechali uz ted takovej ten labuznickej pocit jakej by kazdej hrac mel chtit... Proste klasika :) Suprova hra, uvidim AC3 ale myslim si ze na mojim pomyslnym zebricku je Dishonored i tak kral tohodle roku
PS: Uz ted se tesim na druhy hrani protoze po zabiti se cloveku ukaze ze to slo vlastne i naprosto jinak (tim myslim jak vyskoci failnuty ukoly) a ze si konecne podrezu par krku *15*. Vetsinou mam totiz po misi 1-2 killy (podle poctu targetu :) ) -
Taky hraju PS3 a zrovna se chystam otravit tim krysim vzorkem elixir Bottle Gangu. Nejen, ze to vypada uzasne (nostalgicky se mi vybavil druhej HL, kdyz jsem koukal na ty zatarasy ci brany - nevim jak to nazvat - mezi nekterymi budovami). Samozrejme si to davam zatim na easy, abych se poradne rozkoukal a postupem casu si obtiznost budu menit a budu si zakryvat HUD atd., aby to melo poradny grady. Zatim spokojenost a snad se to nezmeni.
Mimochodem, neprijde ti, Miseriusi, trosku tuhy otaceni kamery? Nevim, jestli to budu umet presne vysvelit, ale zatimco se s houbickama na joysticku rychle otacim, kamera se zda byt vzdycky tak o vterinu pomalejsi, nez dojede tam, kam jsem zrovna nasmerovanej. Je to neco, jako kdyz mam v nejaky FPS na PC zaplej vsync, kamera je takova pomalejsi, nudnejsi...? Btw citlivost kamery na to nema vliv. -
Před chvílí sem začal. Hraju PC verzi. Zatim je to nádhera. Ta atmosféra je parádní. Je vidět že si s tim prostředím fakt vyhráli. I návrh GUI očividně nedali nějakýmu ňoumovi na poslední chvíli jako ve většině her. Navíc....můžu sekat krysy na půlku.
-
Jenze CoD At delas co delas trva 4-5 hodin...natahnout tu dobu muzes leda tim ze budes stat na miste. Tady to budto probehnes tak ze vyvolas poplach pozabijis celej level a pak si to prazdny projdes, a trva to nejakych tech 4-6 hodin a nebo to hrajes tak jak se ma (jako hrajes CoD-5 hodin) a mas to n 12-15 hodin... Pokud tvrdis ze Skyrim je nafoukla bublina a trva dlouho jako CoD tak tvuj nazor pro me nema naprosto zadnou vahu protoze jsi mimo realitu... Ale neberu ti ho...
Mimochodem rict o Skyrimu ze trva 4 hodiny a zbytek jsou nafoukly picoviny nemuze rict sveprávný člověk *1* *1* *13* -
Typicky zavatovaná hra, stejně jako Skyrim....
A pak se třeba CoD vyčítá, že trvá 4 hodiny, když obě tyhle hry trvají naprosto stejně, když je ořežeš o ty nafouklý píčovinky kolem.
Hra je to dobrá, ale ta doba... -
Dishonored
Je tu nekdo kdo Dishonored pari? Ja ted zacal profláknutou misi v bordelu (E3) a zatim si to nemuzu vynachvalit :) Podelte se o zazitky :) Supr atmosfera, 2x tak hustejsi nez Bioshock (a to jsem si myslel ze je temer dokonale), nenapadny sundtrack to vse podtrhava a vice postupu, vedlejsich ukolu a udalosti ve meste z toho delaji pravdepodobne nejlepsi hru 2012... Mluvim za sebe tak mi prosim nepiste at vam nevnucuju muj nazor :) (hraju na ps3)
BTW: Ted zacala 3 mise (z 9, je to tak?) a mam nahrano temer 4 hodiny a to jsem uplne vynechal vedlejsi ukol zjisteni jak ten prvni target zneskodnit bez zabiti (to nalezeni informaci o *spoiler* :)) a jeste jsem nedelal ukol s otravenim elixiru toho gangu, takze teoreticky dalsi hodina na prvni 2 mise :) Lituju toho cloveka co to mel touhle dobou uz dohrany...