Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Předsudky, předusdky, předsudky. Doufám, že se jimi udávíš a skončí tvoje nadbytečná, a pro rozvoj moderní společnosti zbytečná, existence. Behehe, jak se ti to líbí?
    Jen tak pro představu, o Čecháčcích se říká, že jsou zlodějskej národ, takže bych raději pomlčel, když jsme už v tom.
  • Amylee.Anderson
    Dneska je rasismus všechno - i to že kapesníky jsou bílý a ne černý pomalu. Takže jakou já mam představu o rasismu je uplně jedno, vždycky to buede "špatně". Jednou, to je už dávno, jsme s kmarádkou konstatovaly, že cikání umí hrát fotbal. To je kompliment. Na to se na nás cikánská spolužačka obořila, co že prej máme proti cigánům? To je jako kdybych nekomu dala facku za to, že mi řekne, že jsem třeba...chytrá. A národní\rasový předsudek pro mě neni rasismus, ten může být i kladný.
  • Jazz
    Chtělo by to zlepšit grafiku, udělat to přehlednější - ne takovouhle prasárnu.
    Možná odstranit ty dementní hořáky. Zlepšit jízdní model + multiplayer a hra by se možná dostala i na Steam do indie her.
  • Říkali jste si, že by bylo fajn zkřížit hry Trackmania a Tron? Studenti DigiPenu se o to pokusili...

Tohle má do TRONa hodně daleko. Tron má čisté jednoduché neonové linky, žádné záře a tlusté přerušované čáry. Navíc mi to příjde spíš jako prostá arkáda, než nějaká základna pro soutěžní e-sport jako u Trackmanie.
  • Ja zase znam velke mnozstvi afroamericanu, kteri se div nepretrhnou, aby to nekam dotahli. Takze je docela nefer vsechny hazet do jednoho pytle, vis? Take si myslim, ze kdyz se rekne A, musi se rici i B. Takze kde jsou statistiky o tzv. white trash?
  • V tvem pripade to asi ani nikoho neprekvapi *1* .
  • To by me vazne zajimalo,co ty si predstavujes pod pojmem rasismus teda *1* .
  • "Každé etnikum má nějakou svojí pověst. Zkus prostě popřít, že takováhle entika jsou známá tím, že nic nedělají a kradou. Na tom neni nic rasistickýho."

ROFLMAO
  • Amylee.Anderson
    Ekonomiku táhne Čína :D
  • Amylee.Anderson
    Ježišmarja, co s tim má tohle co společného? Každé etnikum má nějakou svojí pověst. Zkus prostě popřít, že takováhle entika jsou známá tím, že nic nedělají a kradou. Na tom neni nic rasistickýho. To je jako kdybych řekla, že židi maj velký nosy. Jenom hnidopich by to označil za rasistické.... *12*
  • ..

moje chyba..blbě jsem klikla na odkaz *3* , jinak je to docela dost rozdil:)
  • Video, ve kterém uvidíte trailer Grand Theft Auto V předělalý do enginu Grand Theft Auto IV. Kluci...

Nemá to spíš být do enginu GTA III SA než IV?:D *7*
  • Minecraft 1.0 vyšel!

Tak jsme se konečně dočkali full minecraftu, tak na co čekáte? *15*
  • Jazz
    Já s ní souhlasím. *3*
  • Černoši, hispánci a členové nižších socioekonomických skupin podle výsledků poslední studie...

Koukam, od posledniho prispevku na podobne tema, ktere ti mimochodem prineslo varovani, ses moc nepoucila *3*
  • A belosi jsou samosebou ti nejpoctivejsi lidi na svete, kteri tahnou celou ekonomiku, ze ano? *7*
  • Pět zajímavých modifikací konzole Playstation 3.

Tak ta rotace Zeme je opravdu vyborna, stejne jako SF na kytare. Rozhodne lepsi nez to co to nakonec vyhralo ... i kdyz, prestavet prakticky cely ovladac, to uz da zabrat.
  • Amylee.Anderson

Černoši, hispánci a členové nižších socioekonomických skupin podle výsledků poslední studie...

Do toho se ale počita i to, že to v krámě ukradnou, ne? To je jak kdyby sem napsali, že cigáni víc kupujou hry :D
  • Černoši, hispánci a členové nižších socioekonomických skupin podle výsledků poslední studie...

proc asi? protoze nepracuji a sbiraj socialni davky (z penez poctivych belochu) a utracej to na ruzny picoviny... zatimco zidi z toho maji vydelek, a zase opakovat do kolecka...
  • Taky nedavno vyslo Rune Factory: Tides of Destiny. A recenzi taky nevidim. To je take vyborna hra, ale znalci to urcite nemusim pripominat A ted uz prestanu spamovat a pujdu spat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit