-
Já jsem čekal dokud nepřidají PaySafeCard, zítra to kupuju, tak si můžeš připsat dalšího hráča *1*
-
PS3 verze The Elder Scrolls V:Skyrim bude k nerozeznání od verzí jiných platforem.
Tedy až na časouvou exkluzivitu DLC pro microsoft a nějaké to přehřívání jako ve F:NV... ale zase bývá na PS3 nejmíň bugů. -
LucasArts nabírá nové zaměstnance, kteří mu pomohou s připravovanou FPS.
Hmm. Že by třeba Republic Commando sequel? -
PS3 verze The Elder Scrolls V:Skyrim bude k nerozeznání od verzí jiných platforem.
Což je sice možná potěšující zpráva pro ps3kaře. Ale velmi špatná pro PC hráče. -
Předčasný vstup do betatestu Battlefield 3 budou mít zajištěni ti, kdož doma naleznou instalační...
Podle mě je tohle zavádějící. Dotaz na twitteru byl konkrétně k Xbox 360 a na PC to může (a předpokládám, že díky digi-distribuci i bude) jinak. -
The Legend of Zelda: Skyward Sword obsahuje více než 100 minut filmečků.
A 50 až 100 hodin hry... ale 6 hodinovej CoD je stejně lepší, že jo kucí? -
prostředí je pěkné, chování auta taky (je rychlé a dobře drží na silnici), novinkou je, že se s ním da driftovat. jinak je to klasická Trackmania s malinko vylepšenou grafikou.
-
Díkes za comment, taky by mně pomalu neťuklo, že je to vlastně venku :) Jsem do toho skočil, tak jsem zvědav, bohužel se k tomu dostanu až večer po práci. Ale těším se na tu legraci :)
-
Sony chystá nové barvy konzole Playstation 3 - růžově červenou a světle modrou.
Tady někdo nezná barvy a neumí anglicky :D -
na Steamu není a zatím nebude. možná se tam v budoucnu objeví, ale kdo ví jestli. když se tam objeví, stávající vlastníci hry by měli automaticky dostat klíče k aktivaci i na Steamu. na zahraničních herních webech jsem nějaké zmínky o Trackmanii četl, stejně jako tam měli nějaké videa a klasicky info o nové hře. v Česku ticho po pěšině :)
zvolili distribuci pouze přes sebe, což možná zmenšuje kvality propagace, ale pro ně je to asi lepší. každopádně dle webu chystají i nějaké FPS a RPG, tak jsem zvědav, s čím přijdou :) -
Counter-Strike: Global Offensive nabídne "Casual" mód, který Vás zbaví finančního omezení a...
no ty vole, to je teda vymakany mod a fakt tezke ho udelat... vyvojari museli napsat CELY 1!!!! radek:
rcon mp_startmoney 16000 -
Na druhou stranu nic ti nebrání hrát klasickou verzi. Casual mod je jen volba. Opravdu si neumim představit, že ho budou fanoušci CS hrát nějak hojně.
-
Counter-Strike: Global Offensive nabídne "Casual" mód, který Vás zbaví finančního omezení a...
Novinku z toho dělaj hlavně weby, protože tohle je známo už prakticky od ohlášení hry... -
Tady je problém propagace. Já se o hry docela dost zajímám a přesto jsem doteď neměl sebemenší tušení, kdy vlastně nová Trackmanie vychází. Ani na Steamu není.
-
Trackmania 2
Tak žebříček v Solo modu mi u České republiky zatím ukazuje 90 hráčů... zatím žádné závratné prodeje zdá se (ale zítra počítám bude 2x tolik, kdo ví, jak často se to aktualizuje). Alespoň je vidět, v jakém množství se u nás prodávají hry, tady je jen jeden kanál, takže tam je vidět vše. Já jsem se hrou spokojen, už jsem u těch těžších tratí a jsou hodně těžký :) pěkná výzva. (zatím nahráno tak 5 hodin) -
Vyšly nové beta ovladače GeForce Forceware (v285.27), které přidávají podporu OpenGL 4.2.
Skvele ovladace, po nepovedenych 280.xx jsou tyto konecne na urovni, plynulost se zvysila snad vsude, teplota klesla (hluk), zadne BSOD, dokonce mi prijdou plynulejsi i windows a prohlizec:D -
Good riddance.
-
Itemy?
tj. to si hned na začátku všichni koupěj kevlar, všechny granáty, nejdražší zbraně a předměty? To teda je casual... Doteď si pamatuju jak v hernách bylo potřeba se domluvit kdo co koupí, aby tým měl nějákou šanci. Navíc si nedokážu přestavit, jestli budou používat makra, tak to v tomhle módu bude jak godmode :) Nebo co bude s malejma fun mapama? To už vidim ty servery na dobrý slovo jako v prvnim COD - sniper only/no bash :D -
Njn, co drive zvladnul udelat fanousek za 20 min, tak dnes je velky vydobytek her.
-
Kdyz na nej skocis s nozem, tak se vyleka a obvykle se alespon jednou trefi no scope, coz se jim s automatama nedari :D. Teda pokud nemeli tu automatickou sniperka, to byli velmi nebezpecni.