-
U teaserů by vůbec nebyla část "prerendered cutscenes" *1*
-
To já sem nepoznal kdo je kdo až na Aregoniana a Khajita. :D
-
Skyrim
Jo, ale já hodlám hrát za Khajita, takže ten jedinej mě zajímá *3* -
Navíc, pokud sis všiml, chyběly ještě dvě rasy.
-
Skyrim
Díky za info.... -
Jen bych upozornil že,
Ode dneška je celkem kvalitní apokalyptická MMORPG Fallen Earth F2P :) -
Na obrázcích z TES V: Skyrim uvídíte zástupce jednotlivých ras, se kterými se ve hře setkáte.
Mno nevím, nevypadá to zle, ale narozdíl od Morru a koneckonců i toho Oblivionu od sebe nerozeznám Dunmera, Bosmera a Altmera, to na těch screenech je nějaký unifikovaný elf... -
na jednom ze screenů ho tuhle ukozavali... tak snad bude
EDIT - http://games.cz.imag3box.com/uploads/khajiittemple02-game13932-img199102.jpg -
Na obrázcích z TES V: Skyrim uvídíte zástupce jednotlivých ras, se kterými se ve hře setkáte.
Já bych chtěl hrát za toho neandrtálce *5* -
Skyrim
Khajit nebude? -
Poměrně trefná ukázka, z čeho jsou složeny herní trailery a proč je spousta hráčů vyloženě...
Ne trailery, ale teasery. Čtěte celý původní text nad grafem... -
dvě slova - dark. elf.
-
...tak to urcite souhlasim
S timto urcite souhlasim ja si elfy predstavuji jako uslechtili a tajemny lid a ne jako skrety. -
2k Games bude Gamescom demo Borderlands 2 streamovat živě, ve správnou chvíli se dívejte tady.
Nebude zase komentář z redakce? Jako v případě prezentací z E? -
Parádní animák s Team Fortress 2 tématikou.
uz to tady bylo :)
7.8. (5 dnů) Čtyři nizozemští studenti se postarali o animovaný filmeček inspirovaný Team Fortress 2. -
Ridge Racer: Unbounded nabídne krom jiného i zajímavý editor tratí, jak ukazuje poslední video.
Zatím to spíš vypadá na novej Burnout, což je sice dobře, ale nechápu proč se to jmenuje Ridge Racer když s ním nemá nic společného -
To, že to tobě pánu elitářskýmu trapákovi se to nelíbí neznamená že to je dobře protože je mnoho lidí který by si jejich tituly rádi zahráli na PC.
-
Analytická (j)elita předpovídá, že se onlineovky Star Wars: The Old Republic prodá v prvním roce...
odhaduji, že tu bude i více... 3 je málo
už aby to bylo *3* -
A ještě čtveřice nových obrázků z Battlefield 3.
nových? *6* *7* -
Analytická (j)elita předpovídá, že se onlineovky Star Wars: The Old Republic prodá v prvním roce...
Já tipuju 5 míčů.