Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dostihy ovládané pomocí PS Move a Kinectu vypadají...přinejmenším zvláštně.

Pure gayness...
  • Britské noviny přinesly zprávu, že podle jednoho policisty jsou aktuální nepokoje v Tottenhamu...

Jasně , taky se tam běhá s baseballkou po ulici ;)
  • ucho

Dostihy ovládané pomocí PS Move a Kinectuvypadají...přinejmenším zvláštně.

no wtf...
  • Britské noviny přinesly zprávu, že podle jednoho policisty jsou aktuální nepokoje v Tottenhamu...

Vlastně je to kvůli akčním filmům s Chuckem Norrisem, ale pššt. *3*
  • Bobby Kotick vysvětluje, jak se dostal k roli majitele baseballového týmu ve filmu s Bradem Pittem.

Heh, no Breivik hrál CoD: MW2 a WoW.
  • ucho
    hrál WoW a CoD:MW2 (taky je tam stahovali kvůli tomu z několika obchodů)
  • ucho
    tohle je trackmania...

a graficky to vypadá dobře (ale to vypadal i předchozí díl). je ten týpek jezdil až nějak moc dobře *5*

Jo jo a tu o karkulce taky. Hloupost novinářů, kteří dokážou vypustit takovou blbost za takové situace v zemi, jejíž státní zřízení dovolilo a nápomohlo vzniku těchto chudinských čtvrtí s ohromnou mírou kriminality, opravdu nezná mezí. Britové, tleskejte si, jakou společnost jste si vytvořili. K čemu jste zaseli podmínky, to taky teďka sklízíte.
  • Taky si myslím. U Tropica 3 je to hratelné na vysoké detaily s Geforce 460 GTX. Na ultra už to pokuckává. A 4-jádro to nevytěžuje ani na 50%, takže se zřejmě jedná o maximálně 2-vláknovou aplikaci. Na mé staré GF8800, kde jelo skoro všechno i na vyšší detaily (s menším monitorem) se to sekalo šíleně. Při zoomování naprosto nehratelné.
  • Bobby Kotick vysvětluje, jak se dostal k roli majitele baseballového týmu ve filmu s Bradem Pittem.

"Zkrátka potřebovali do role co největšího kkta takže mi zavolali jako prvnímu." ?

Mě by zajímalo co hrál ten norskej magor, kterej postřílel nevinný lidi. A nebo co hrál Hitler a ostatní diktátoři, jejichž režim vyvraždil miliony lidí... Zřejmě Empire: Total War. Nemá cenu se vyjadřovat k těmto novinářům, oni chtějí jen senzaci, aby to jednodušší lidi četli a tím pak stoupala prodejnost jejich (dmntních) plátků.
  • Heh tak ten jizdni model je na pohled snad jeste horsi nez Need for speed.
  • vzhladom na to ake realne poziadavky malo tropico 3 sa mi zdaju este dost nizke :D
  • Jazz

Trackmania 2 - Canyon

Už jste viděli gameplay ? http://www.youtube.com/watch?v=hj7oVuHlFKs
    Ta grafika mi připadá nějak moc reálná *15*

Tak tato ohrana pisnicka typu hry=zlo, prestava byt opravdu vtipna...
  • Mě se to taky líbilo. A ta myšlenka byla geniální. Jen ty drogy tam dle mě byly trochu zbytečné. Ale proti gustu žádný dišputát.
  • HW požadavky chystané strategie Tropico 4 nejsou v obecném měřítku nijak výjimečné, ale na...

Nechápu, co je na nich nesmyslného. Strategie jako Tropico 4 má rozhodně některé "fíčurky" náročné na výpočet...
  • Čtyři nizozemští studenti se postarali o animovaný filmeček inspirovaný Team Fortress 2.

Opravdu povedené.
  • Jin roh?:)
  • RakeW

Talentovaná dívka vytvořila video, se kterým chce zkusit zaujmout Valve natolik, aby ji zaměstnalo.

Hezké české jméno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit